ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

niye ayrıntıya iniyorsunuz? bir ürün çıkarıyorsun elbette onun reklamını yapacaksın black seaden ibaret değil ki ve günü gününe kimse paylaşmak zorunda değil sanki kavgalı iki şirketin paketi çıkıyor

6 Beğeni

Hacı niye takıldın bu kadar artık çıkış tarihinin açıklanacağı bloga kadar bi şey paylaşılmasa bile sıkıntı yok sonuçta az kalmış. Hem daha iyi Utah mı paylaşacaklar o mu bu mu şu mu demeye fırsat kalmayacak. Perşembe gün çıkacak sonra SCS’den Utah’a dair son bir blog gelecek sonraki 3-4 hafta sadece Black Sea gündem olacak. ATS paketleri erken çıktığı için hemen hemen her sene oluyor bu. Ayrıca bu haftaiçi bi şeyler gelebilir.

3 Beğeni

Ben yorumumu sildim Hasan’ın yazdığından sonra, onun üstünden yorum yapmaya gerek yok bence. @Abdullah_Yorulmaz (Amacım artistlik taslamak vb. şeyler değil, yanlış anlaşılmasın lütfen.)

:joy::joy::joy::joy: adamın derdine bakın

Gençler bir sorum olcak Trakya DLC’si için Going East DLC zorunlu olur mu çünkü Romanya’ya Macaristan’ın doğu kısmından giriliyor ve doğu kısmı Macaristan’ın Going East DLC’sinde var, yoksa ekstra yol eklerler mi??

1 Beğeni

Garajdan garaja ışınlanabilirsin. DLC zorunlu değil ama olmazsa olmaz DLC’lerden bir tanesi. İndirimlerde 6-7 liraya inen paketi almamak olmaz.

1 Beğeni

Going East DLC alman gerekebilir, çünkü Romanya’ya başka türlü bağlanamıyoruz oyunda şu anda. Ki zaten Going East en eski DLC, Road to the Black Sea DLC geldiğinde Steam’de bi ayar çekerler ona fiyattan yana.

1 Beğeni

Evet Going East Dlc’si mecbur zorunlu olacak çünkü resmi bir paket adamlar amatör mod yapımcıları gibi dümdüz yol uzatarak veya garajdan garaja ışınlanma tekniğiyle çıkaramazlar çıkarsalar bile saçma olur zaten hiç hoş karşılanmaz.

DLC’nin zorunlu olacağına dair bir açıklama yok. Öyle olsa zaten belirtilirdi. ATS - Washington ve Oregon’da olduğu gibi eğer o bölge yoksa boş kalacaktır. Online garaj satın alarak gidebileceksiniz. Yani yine söylüyorum daha önce de söyledim. Going East olmayanlar ne yapacak diye bir soru sormak ayıptır. 5 TL’ye düşen DLC’yi artık alın ve Trakya’ya düzgün bir şekilde gidin.

22 Beğeni

Tren yoluyla gidebilirler varsa feribot yoluyla dlc olmayanlar için. Bu oyun olup da hiç dlc almamış adama madalya takmak lazım o da ayrı bir tartışma konusu. :slight_smile:

SCS Software, Türkiye ile ilgili blog yazısını en son 18 Eylül’de paylaşmıştı. Blog yazısında aşağıdaki aynı yere ait 2 resim paylaşmıştı:

Konumu:

Resimde görünen mavi camlı bina “G Yoo” binasına ait.

Bu binanın hemen yanındaki bina da “Express 24” binasına ait.

Google maps ve diğer harita programlarında güncel yollar gözükmüyor, maalesef güncellenmemiş ancak resimdeki gibi Mall of İstanbul’u çarpraz gören “Taşocağı yolu” ve çevresinde paylaşılmış olabilir.

9 Beğeni

saatte bir scs’nin blogu takip edilir mi arkadaş, ediliyor… dlc’den bi haber geldi mi diye ediliyor valla. vay arkadaş.

3 Beğeni

Tam yazıyordum yanıtı sildim. :smiley: Vallahi üstteki sekmede Youtube, Park, Facebook ve Blog sayfası açık 10 dakikada bir refresh atıyorum fdhjfds

3 Beğeni

18 Eylül’de paylaşılan blog yazısındaki Atatürk Havalimanı’na ait görsel:

Konumu:

6 Beğeni

Maps, bloglar vs. anladıkta binanın maketini nerden buldun arkadaş :rofl::rofl:
yakında oyunun içinden selfie çekip göndercen heralde “bakın şuan yanımda bulunan bina gerçekte ikitelli de” :rofl:

8 Beğeni

:rofl::joy::sweat_smile: Kesinlikle iyi fikir, not aldım. Eeee Türk’e imkansız de otur izle. :smiley::laughing:

6 Beğeni

Yeni Blog yazısı: Nehir Feribotu
Romanya’nın Braila şehri ile yine Romanya’nın Smardan köyü arasını feribot ile geçeceğiz. :smiley::grinning:

Smardan tarafı:

Braila Tarafı:

VEE CAN ALICI NOKTA: Şu anlık maalesef Kırklareli oyuna aktarılmamış. :pensive::roll_eyes: Ancak Romanya’nın Arad (Oredea) kısmı da gözükmüyor halbuki oraya ait sınır kapısı eklenmişti ve tabelalarda ismi vardı onun için SCS son anda bir sürpriz yapabilir. :smiley:

17 Beğeni

Hoca Türkiye nerede hocaaaa

Yalnız o değilde, feribot rotası ekranında Trakya’da olacak illerin noktaları görünmüş.

Kırklareliler üzgün

4 Beğeni

Her hafta Trakya’dan fotoğraf paylaşılacak diye bir şey yok.