ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Trakya Türkiye’yi merak ediyorum, daha korkutucu olsun diye gece oynuyorlar mgmkgkggm

2 Beğeni

Yayının başında içinde Istanbul , blog page ve screenshots geçen bi cümle kurdu gölge reis ama anlamadım tam olarak. :smiley:

2 Beğeni

Bence yolculuk İstanbul’a

2 Beğeni

Valla olabilir. Hiç ihtimal vermiyordum ama şu an Bulgaristan’a baya yaklaştılar ve tam olarak Istanbul’a doğru iniyorlar. :smiley:

2 Beğeni

Romanya’nın Mioveni şehri de eklenecek canlı yayında tabelası ve yolu gözüktü. Tüm süreç boyunca gördük ki birbirine çok yakın şehirler eklenmiş ve yollar dopdolu baya bir zamanımızı alacak çok keyifli bir Dlc geliyor. Ets 2’nin ilk Ats tarzı haritası geliyor diyebiliriz. :grinning::upside_down_face:

8 Beğeni

Hadi Bulgaristan sınırı

1 Beğeni

Türkiyeyi bu yayında gösteremeyeceklerini söylediler

3 Beğeni

Üzüldük :cry:

Aslında iyi de oldu. Erkenden görüp heyecanlanmak ve bekleyememek yerine biraz daha sabredip 1 ay sonra kendi gözümüzle görüp oynamak daha iyi olabilir.

3 Beğeni

Canlı yayını da blog yazıları gibi yapabilirler.Bugün sadece Romanya’da oynayıp bir sonraki canlı yayında Bulgaristan ondan sonraki yayında da Türkiye’yi gösterebilirler.

3 Beğeni

Valla ben az önce kapattım Türkiye’yi göstermeyecekler zaten karanlıkta oynuyorlar bir şey anlaşılmıyor

Listeye canlı yayında görünen aşağıdaki şehirleri de ekleyelim :grinning::sweat_smile:
Bacau

Sebeş:

Turda:

Varat:

6 Beğeni

Cadılar Bayramı olduğu için karanlıkta oynuyorlar

Blair Witch Project’ten bahsettiler

Yayın bitti. DLC’yi görecek olmanın heyecanıyla ilk yarım saat eğlenceliydi ama sonradan sıkılmaya başladım çünkü gittikleri yolu sanırım geri döndüler. Karanlıkta oynadıkları için genelde anlayamadım çevredeki nesnelerin nasıl olduğunu ama yollar güzeldi. Kavşak göbek gibi yerlerden çok geçmediler olanların da ekstra bir olayı yoktu. Bulgaristan yolları Romanya’dan daha eğlenceli olur gibime geliyor. Romanya’nın sanırım Transfagarasan yolu çok güzeldi ama lanet ölçekleme yüzünden 5 dakika civarında bitti o yol. Romanya 10/7 aldı benden.

1 Beğeni

Bugünkü canlı yayınla birlikte Romanya için tespit ettiğimiz konumlar aşağıdaki gibi oldu:

6 Beğeni

Hangi yollarda sürdüler?

Ölçekleme yüzünden istanbul şehiriçide hızlıca geçilecek gibi. Örnek küçükçekmece fotoğrafından baktığında gölün olduğu yer uzunca düzlük olmasına ragmen fotodan hemen geçildiği gözüküyor. yani ölçeklere göre istanbulu doya doya gezileceğini beklemeyin.hemencik geçilecek.

Teslim noktaları;havalimanı, istoç bölgeesi olacak gibi

2 Beğeni

Valla bende 1 saate yakın baktım karanlıkta olduğu için sonradan beni de çok sıktı. Bilemiyorum karanlık olduğu için mi nedir ama Romanya bana standart geldi ya bazı arkadaşlar yanlış anlamasın ama Baltık dlc’sini de çok beğenememiştim öyle çok düzlük alandan çok yeşillikten oluştuğu ve çok fazla kapalı yol olduğu için yani Romanya da onun gibi bir şey geldi yani doğrusu bir İtalya dlc’si kadar beğenemedim ama tabi ilk başta dediğim gibi karanlıktan dolayı çevreyi göremediğimizden de olabilir yani umarım inşallah baltık dlc’si gibi değildir ya. Bir de bazı şirketler Fransa da ki şirketlerin aynısı ismini değiştirip koymuşlar yeni modellenmiş şirketler var mı dlc çıktığında göreceğiz…

3 Beğeni

Demek ki Brasov’a yanlis yonden gittiler asil guzellikleri gostermesinler diye… :smiley:

14 Beğeni