nedendir bilinmez gelip gelip bu müzikleri türküleri şarkıları atasım geliyor
bu arada boyutu az cok belli oldu
gecen sene cikan baltic sea 272.38 MB
2 sene once çıkan italya 128.15 MB
3 sene once cikan fransa 112.75 MB
black sea ise toplamda tam belli olmayan verilere gore bu rakam değişebilir 331.42 MB
black sea ciktiginda guncelleme yapildiginda sanirim 3,5 - 4 GB guncelleme olur
Bu sabahki SCS’nin canlı yayınını izleyen var mı? Road to the Black Sea’den bahsettiler.
ne dediler ?
eğer yanlış anlamadıysam dlc’nin kasım ayı sonunda geleceğini söylediler, yanıltmış olmayalım da… şu anda steam’de bi canlı yayın devam ediyor.
Kıyıköy - Demirköy yolları gelsin ya şuan bu dlc’ de en çok istediğim şey, bir çok sürcüyü zorlayacak yollar, ama tırın mazotunu da su gibi içer bu yollar.
Tabi yaşadığım yer olan Tekirdağ Saray’ı da görmeyi çok isterdim
Romanya’nın “Büyük Birlik Günü (Great Union Day)” 1 Aralık’ta kutlanıyor, belki o gün Road to the Black Sea DLC’sini çıkarabilirler.
Pazar gününe denk geliyor ve haliyle sadece Romanya olmayınca kötü olurdu vallah
Evet mantıklı bi hareket olurdu.
Yarın açıklanacak hangi gün olduğu 29 ekim bekliyordum lakin canlı yayınlardan anlaşılanlar kasım sonunu işaret ediyor. yarın blogda yazacaklar.
Blogda mı yazacaklar ? Kimden duydun ?
Öyle bir şey yok uyduruyor. Uydurmamanı tavsiye ediyorum. Gerçekten uydurma…
Hasan abi seni severim. İnşallah ben yanilirim. Öyle diyorum sana. Saygilar
Kasımda çıkma ihtimali bana çok düşük bi ihtimal gibi geliyo çünkü kasımda ats için utah gelecek zaten kasım ayını onunla geçirirler ayrıca ats etsnin biraz gölgesinde kalıyo eğer iki dlcyi aynı ayda çıkarırlarsa utah arada kaynar gider scs de bunu istemez en azından pazarlama ve satış açısından o yüzden aralıkta çıkar
Canım sıkılıyor Scs Bükreş’ten İstanbul’a oynama videosu çekse, sonra çıkış tarihi yayınlasa
sen direkt diyorsun ki yarın hangi gün olduğu açıklanacak? kime neye dayanarak bunu söylüyorsun? sallıyorsun yayınlarda bir döneme işaret edilir ama senin söylediğin çok farklı ve buna uydurma deniyor
kasım sonu veya aralık başı öyle yada böyle çıkacak hala neyin yarışındasınız bu önemli değil ki tarih de tarih ne tarihi ya önemli olan desteklenmesi ve kitlenin ilk hafta alması daha fazla satış yapması küçük şeylere takılıyorsunuz ve konu sürekli tekrar ediyor yapmanıza gerek yok
tarihi bilince kimse madalya vermeyecek
ATS İhao ya da Colorado dlcsi çıkarmadan hemen black Sea çıkmalı
En fazla 40 gün bekleyeceksiniz daha ne hesabı yapıyorsunuz ki! Bende bir şeyler paylaşıldı sandım.
evet bilmeyen vardır güzel bir şarkıydı malum kış mevsimi te burda
veeee Steam başarımları!
Balkan Explorer ile tüm şehirleri keşfetmemiz gerekecek.
Range ile sınır kapılarından geçeceğiz.
Ferryman ise Tuna nehrinde bir feribot iskelesinden geçeceğiz gibi duruyor ya da Tuna Köprüsü?
Taking the Scenic Routes ise simgesel noktaları keşfettiğimizde açılacak.
Turkish Delight ise İstanbul işlerinde açılacak.
Along the Black Sea ise Karadeniz kıyısı boyunca gittiğimiz iş yaparken açılacak diye umuyorum.
Orient Express ise İstanbul’a kadar olan bir iş olduğunda açılabilir.
be_visit_cities Balkan Explorer (Upcoming)
|Hidden.|
|
| — | — | — |
|be_border_crossings|Ranger (Upcoming)|
|Hidden.|
|
| — | — | — |
|be_blke_ferry|Ferryman (Upcoming)|
|Hidden.|
|
| — | — | — |
|be_landmarks|Taking the Scenic Route (Upcoming)|