Orient Express benim fikrim bakalım beğenir misiniz
neyse bana şu bilgi lazım:
Istanbul içi D-100 . e-80 hız sınırları neler? bir de küçük yan yollar?
Orient Express benim fikrim bakalım beğenir misiniz
neyse bana şu bilgi lazım:
Istanbul içi D-100 . e-80 hız sınırları neler? bir de küçük yan yollar?
be_istanbul_jobs Turkish Delight başarımı: Büyük bir ihtimalle İstanbul’daki bir firmaya; isminden de yola çıkarsak lokum veya şekerleme kargosu teslim edebiliriz.
be_express Orient Express başarımı: Acaba ünlü 1883 ile 1977 yılları arasında Paris ile İstanbul arasında sefer yapan tren güzergahına (Şark Ekspresi-Orient Express) atıfta bulunulmuş olabilir mi?
Biz de Paris ile İstanbul arasında bir yük teslim ederek belki bu başarımı kazanabiliriz.
be_landmarks Taking the Scenic Route başarımı: Bol yeşillikli manzaralı tali bir yoldan geçebiliriz. Özellikle benim aklıma daha önceki romanya blog yazılarında aşağıdaki haritada Romanya’nın kuzey doğusundan Yaş’a doğru giden 4 numaralı kırsal yoldan geçen bir resmin konumunu tespit etmiştik. Bol virajlı, dere geçen küçük evlerin ve ormanların olduğu bir yoldu, bu yolu kullandığımızda başarımı verebilir.Gayet eğlenceli olacak
be_blke_ferry Ferryman başarımı: Yine daha önceki blog yazılarında Romanya’nın Calaraşi şehrini tespit etmiştik. Sanırım Calaraşi (Romanya) ile Silistre (Bulgaristan) arasındaki geçişi sağlayan feribotu yapmış olabilirler,onu kullanarak da bu başarımı verebilir.
kimsenin haberi yok mu la hizlardan?
daha görmemiş olabilirler
@22sercan konuya hakimdi
pek degil bana istanbul ici veriler lazim. sonucta o yollarda sehirici diye kimse 50 ile gitmiyor
10 yıldır istanbulun her bölgesinde araç kullanıyorum, araçlar için söylemek kolay ama ağır vasıtalar için durum tam nedir bu anlamda tam doğru bilgiye erişemedim. mapste yollarda biraz gezindim biraz bilgi sahibi olabilirim diye ama onda da net bir sonuca erişemedim.
Abi D-100 = 80 km/h , E-80 = 40 - 120 km/h
Yok artık ne Idahosu Coloradosu daha Utah’ın çıkmasına 2-3 hafta var. İyice gelişigüzel konuşur oldunuz ha haberi bile verilmedi Coloradonun falan.
Merhabalar!
Gün geçtikçe haritamız netleşmeye başlıyor. Paylaşılan bilgiler sonrası hazırladığım konsept haritanın Türkiye kısmında değişiklikler yaptım. Böylece karşılaşacağımız haritaya biraz daha yakın bir görüntü ortaya çıktı.
DLC’de yer alacak yollarda ve yerleşim yerlerinde değişiklik yapıldı.
Yol numaraları ve benzin istasyonları eklendi.
Trakya’nın en nadide güzellikleri olan longoz ormanlarından hiçbir eser yok. Kuzeye doğru yol yapılmazsa bu beni gerçekten üzer
Kırklareli iyiden iyiye oyunda olmayacak gibi bir hava var. Dereköy sınır kapısının olmayacak oluşu, blogda Kırklarelinden fotoğraf paylaşılmaması ve senin Kırklareli’ni eklememen aklıma direkt bunu getirdi.
Dereköy sınır kapısından bulgaristana giden yol bile biz tır şöförlerine inanılmaz keyifli saatler yaşatırdı burda gördüğüm ise edirne otobanı sıfır keskin virajsız yollar, sıfır dağ yolları… Trakya bölgesini, İstanbul’a bağlamak için ara bölge olarak kullanıyorlarsa gerçekten üzülürüm.
Dereköyün olmamasının sebebi tırların oradan giriş yapamaması ama keşke bunu göz ardı edip orayı de ekleselerdi ve Kırklarelinin geleceğine emin gibi bir şey olsaydık.
Valla var ya zaten Sardunya adası kadar yer ekliyorlar eğer kuzey tarafı yani kara deniz tarafı böyle bom boş olursa sizin yapacağınız işe derim yani. Türkler sevinsin yeter diye umarım böyle 8, 10 tane yol ekleyip bırakmazlar.
Ada demişken, zırt pırt eski DLC’lere yeni şehirler ekliyorlar, Kırklareli de böyle sonradan bonus olarak gelmesin?
Attığın resimden anlıyoruz ki, para ödemeden İstanbul’a gelmek isteyen bir kişinin bile para ödemesi gerek çünkü Havsa’dan Uzunköprü Keşan Yolu’na, ordan Tekirdağ Yolu’na ve eğer E84 bittikten sonra E5 olmayacaksa otobana girmesi gerek
Şu başarımın adını görünce gururlanıp, mutluluktan ağlayacak seviyeye geldim ya.
17 Ekim’de yayımlanan Servicing the Cities başlıklı blog yazısında paylaşılan 5.Fotoğraf:
Konumu:
Sofya’nın kuzey girişinden paylaşılmış, bu kavşaktan bir fotoğraf daha paylaşılmıştı.
2.Fotoğraf:
3.Fotoğraf: