ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Yarin istanbul gelirmi sizce b

Daha yeni blog yazısı paylaşıldı, DLC’yi takip etmeden yazmamanı öneririm. Amacım sert dille konuşmak değil, sadece bu DLC ile alakalı blogların 2 haftada bir paylaşıldığını sana söylemek.

2 Beğeni

Korsika Adasında gezinti

…Ormanlık Manzara ve küçük bir detay…

2 Beğeni

google a road to the black ses doç yazdım böyle birşey çıktı dogrumudur sizce

1 Beğeni

O küçük detay zaten mevcuttu yeni bir şey değil

1 Beğeni

Yeni Blog geldi. Benim tahminlerimden de ilk dökülmeler ortaya çıkmış oldu. :relaxed:

:arrow_right: 4 Nolu görüntüde Sofya’ya sadece 35 km mesafedeki Pernik şehrinin yer alacağı anlaşıldı. Ben ölçekten ötürü düşünmemiştim. Ama büyük sanayi alanlarına sahip olduğu için Pernik konulmuş. Yani şehirlerin yer alma stratejisine bakıldığında, tek faktörün ölçek olmadığı anlaşılmış oluyor.

:arrow_right: İlginç bir şekilde 12 Nolu görüntüde Romanya’nın en büyük ilk on şehri arasında olan ve yakın şehirlerle arası yaklaşık 180 km olan Braşov’un olmayacağı anlaşılıyor. Ben yer vermiştim.

:arrow_right: Türkiye’ye gelecek olursak, aslında benim tahminlerim paylaşılan blogların etkisiyle iyimser oldu. Keşan’ı Hayrabolu’yu görünce, Babaeski olmasa da Lüleburgaz’ı eklemiştim. Çünkü Lüleburgaz, Trakya’nın İstanbul dışındaki yerlerde nüfus büyüklüğüne göre ilk beş yerleşim yeri arasında. Yalnız yukarıda bahsettiğim gibi tek faktör şehir büyüklüğü değil. Lüleburgaz’da yoğun bir sanayi faaliyeti görünmüyor. Her ne kadar Tekirdağ’a 40 km yakınlıkta olsa da büyüklük ve sanayi faaliyetleri açısından Çorlu’nun yer alması ise gayet makul ve mantıklıdır. (Yukarıdaki Pernik örneğine göre ölçek sıkıntısı da olmaması gerekir.) Bekleyip göreceğiz.

:arrow_right:@FurkanG61’in paylaştığı editördeki levhanın bulunduğu konum Edirne’nin Havsa ilçesinde bulunan kavşağa ait. Levhanın gerçeği şudur:

Editördeki levhanın oyunda yer alacağı düşünülürse, Uzunköprü’nün de DLC’de olmayacağı yüksek ihtimal gibi görünüyor. Hatta Kırklareli’de olmayacak gibi.

:arrow_right: Yukarıda ‘Fransa’nın %95 şehirleri oyunda var’ şeklinde bir ifade geçmiş. Yanlış bir ifade bu. Fransa’nın nüfusu yüz binin üzerinde 39 şehrinden 19 tanesi oyunda yer almakta. Tabiki ister istemez insan kendi şehirlerini oyunda görmek istiyor. Mesela biz Fransa’da koskoca Cergy-Pontoise’ı nasıl koymadınız demiyoruz. Fakat diğer ülkelerde her yer var da bizde koymuyorlar demenin gerçekçi bir tarafı yok.

Sözün özü gelmeyen yerler var deyip sitem etmekten ziyade ETS 2 Resmi haritasına dahil olan şehirlerimizi konuşalım…

Sahiden İstanbul, Edirne ve Tekirdağ çok yakında ETS 2’de… Vay be… :blush:

5 Beğeni

istanbuldan başka dahil olacak şehir varmı bakalım…edirnenin içinden yada tekirdağın içinden görsel göremedik henüz sadece edirnenin bir kavşağından var ve gerisi istanbuldan…ayrıca bir levhadada edirne merkez yazısının üstü çizili…

Olabilir çünkü sonradan çıkacak olan dlc’leri artık tahmin etmek hiçte zor değil

1 Beğeni

Tekirdağ’dan fotoğraf var. (E84 Yenice’den 1 fotoğraf ve E84 Malkara-Tekirdağ yolundan 3 fotoğraf)

1 Beğeni

Dün yayınlanan blog yazısı ile birlikte (birkaç fotoğrafın konumları tespit edilemedi zaten onlar da paylaşılan şehir içlerine ait) şimdiye kadar paylaşılıp da konumlarını tespit ettiğimiz resimlerin harita üzerindeki yerlerini güncelledim: :arrow_heading_down:

Romanya:
:white_check_mark: 1.36 güncellemesiyle gelen gizli yollardaki tabelalarda Arad ve Hunedoara şehirlerinin de geleceğini gördük.Zaten Arad, daha önce paylaşılan 8 (sınır kapısı) ile 13 (Tamışvar) no’lu yerlerin arasında kalıyordu; Hunedoara da 10 (Deva) ile 2 no’lu yerlerin arasında kalıyordu yani gelecekleri kesin gibiydi.

:white_check_mark: Dünkü yazıda Constanta nam-ı diğer Köstence tabelası vardı.Könstence de daha önce açıklanan 9 ile 18 (Mankalya) no’lu yerlerin arasında kalıyordu onun da geleceği kesindi.

Bulgaristan:
:white_check_mark: Dünkü yazıda fotoğrafları paylaşılmayıp da tabelalarda gördüğümüz Pernik ile Montana (Mohtaha) nam-ı diğer Kutlu Viçe şehirlerinin de geleceğini gördük.

TÜRKİYE:
En son 1 ay önceki blog yazısında ülkemize ait resimleri görmüştük. Büyük bir sabır ile beklemeye devam ediyoruz. :smiley::sweat_smile:

6 Beğeni

yollardan diyorsun işte merkez var mı?yok…

1 Beğeni

Utah DLC’si Kasım’da çıkacak. Kasım ortası diyebiliriz haliyle 2 yıl önceki çıkış takvime dönülüyor. Böylece Road to the Black Sea için Aralık başı kesin :slight_smile:

8 Beğeni

A post was merged into an existing topic: 1.36 Güncellemesi - Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

seni direk banlamak lazımda neyse :grinning:

Hangi amaçla sebep nedir

Türkiyenin geri kalanı çıkmayacak. binlerce defa konuştuk. (Banlama kısmı espri, öyle bir yetkim yok.)

1 Beğeni

banlamak? bence bir daha ayağını sürmemeli buraya ama dediğiniz gibi neyse :smiley:

Başka birseyden bahsetmistim neyse paylasmam birdaha

raat ol kanki, istediğin her şeyi paylaşabilirsin.

Anladım teşekkür ederim söylediğin için :slight_smile: