ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Sisl bey kimseye bok attığım yok haritanın devamı gelmeyecekse modcu olarak bende diyorum ki model ihtiyacı olsun çevre dokusu olsun vs vs ihtiyacım olduğundan alacağım diyorum çalışmayı takdir ediyorum zaten emin olun.

olay yerinden taptaze fotoğraflar :smile:

8 Beğeni

Selam arkadaşlar okul başladı tekrar Edirnedeyim forumda fazla aktif olan birisi değilim ama forumu 7 24 takip ediyorum. Artık forumda resimler yazılar paylaşabilirim çünkü Ets 2ye gelecek olan road the black sea Dlc beni heyecanlandırdı hemde çok fazla ayrıca Ford fmax modunu da takip etmekteyim ve bir an önce oynamak için sabırsızlanıyorum dlc ve modu. D100 karayolunun Edirne merkeze giderken sol tarafında sanayinin için de pansiyonda kalıyorum :relaxed: ve bir düşüncem var selimiye camisi edirnenin girişinden direk görünüyor acaba oyunda da bu şekilde olur mu sizce :slight_smile: (Ford F-max modunu yapan arkadaşlara Allah güç kuvvet versin inşallah kolay gelsin diyorum ve hep birlikte oynarız inşallah) :slight_smile:

8 Beğeni

muhtemelen o cami görünmesi muhabbetini dediğin yaparlar zaten çünkü hani şehir girişinde en net ne belirginse onu işliyorlar haritaya sonraki detayları kavşağı viyadüğü sanayi sitesi vs vs yapıyorlar böyle

1 Beğeni

Umarım olur çok güzel bir atmosfer olur oyunda:)

1 Beğeni

Ben inanıyorum öyle olacaktır çünkü harita yapımı dedimmi bir şwhrin hem girişi hem çıkışı hemde ana merkezleri benzetilmeye çalışılır genel olarak :slight_smile:

1 Beğeni

Oyunda kesin olacak bina tam anlamıyla oyuna aktarılmış :slight_smile: SCSnin dikkatini çekmiş :slight_smile:

3 Beğeni

İlk açıldığı zamanlar 2. katta ofisimiz vardı :smiley: yalnız binayı sevdiğimi göstermez ilk açılan inşa edilen yere geçmeyeceksin problemi bol oluyor elektriğini suyunu şey edeyim

6 Beğeni

:smiley: doğrudur abi acaba binanın şeklini neyden ilham alarak yaptılar :slight_smile:

Bende anlam veremedim sanki biri ortadan ısırık almış gibi duruyor :laughing:

3 Beğeni

Haha aynen öyle :joy:

Çift hörgüçlü deveden

2 Beğeni

Victory nin “V” sinden :sunglasses:

1 Beğeni

Güzel tahminler :blush:

Göğüs dekoltesinden…

6 Beğeni

Apple logosundan.

2 Beğeni

merak ettiğim bişey var bu road to the black sea’de istanbulda eğer halkalı, atakent falan da olursa acaba tema istanbul’u görebilir miyiz? :slight_smile:

1 Beğeni

bence görürüz :slight_smile: ama sanki buna benzer bina modelleri vardı resimlerde :thinking:

1 Beğeni

bencede Tema İstanbul olabilir ama benimde bir sorum olucak Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi görünürmü

1 Beğeni

Herkes kendi evinin veya dükkanının felan görünmesini istiyor ama ortak payda olan İStanbul görünüyor diye sevinen yok sanırım.

2 Beğeni