ya yok benim öyle bir derdim hiç bir zaman olmadı şu oyunda evet bazı arkadaşların şans işte evleri felan var olabilir esenyurt tarafında olanların illa ki vardır yani hele birde çevreyoluna yakınsan olabilir ama şimdi atıyorum ben kağıthanede gültepede vs oturuyorsam banane ordan yani o sokaklara gerçekte tır girmiyor zaten ben oyunda mı isteyecem çok saçma
tamam çevreyolu boyunca olabilir kağıthane arkaplanda bina kirliliği olarak sadece görünür ama içine girilemez yani misal beni böyle şeyler daha çok mutlu ediyor uzaktan bina kirliliği belli olsun ama gidilmesine gerek yok oraya ama beni daha çok mutlu eden şey avrupadaki gişelerin aksine bizim gişelerin çok heybetli gösterişli olması astaltta hgs ogs şeritlerinin olması felan
Arada şu ecsye de baksalarda şu yollarda otobüs sürsek yolcu taşısak. yıl 2020 oldu nerdesin ECS
ECS dediniz derin yaralar açtınız yeri değil ama 2020 yılından ümitliyim eğer önümüzdeki yılda gelmezse ben ümidi kesicem, daha çok şey sayarım da scs ye yeri değil
Aynen, bende.
Arkadaşlar çıkış tarihine 2019 yazıyor, 2019 içinde çıkacak değil mi? Hasan abi sanırım Ekim sonu Kasım başı demişti, sanırım yaklaşık 1 ay var.
Kasım sonu Aralık başı dedi. Yani 2 ay civarı kaldı.
Arkadaşlar, Kasım 22’si gibi bekleniyor ama Aralık’da da çıkabilir, beklemeye bakalım biz.
Çıktığı zaman çıkmış olacak. Her DLC den önce bu tartışmayı yapmasanız diyorum. çünkü kesin bir tarih yok.
alışveriş yapana led tv hediye veriyolarmı orlarda bak bakıyim
Evet arkadaşlar Türklerin haritada sürekli olarak bulundukları duisburg - Calais şehirleri ve çevresi bu dlc çıktıktan sonra ıssız olacak. Türkler şirketlerini taşıyacak ve hep birlikte vatan topraklarına doğru yola çıkacağız.Kimisi günlük hayatta ekmek aldığı fırının önünden,kimisi her sabah işe gittiği yoldan, kimisi mezun olduğu yada halen gitmekte olduğu okulun önünden geçecek tırıyla.İstanbul Edirne Tekirdağ haritada ki en kalabalık bölge olacak.duisburg - Calais arası mekik dokuyanlar artık İstanbul - Tekirdağ arası gidip gelecek.Scs bunu farkettigi an Türkiye haritasını daha fazla genişletip daha fazla şehir ekleyecektir.Ben büyük göçe hazırım gelsin dlc ve vatana olan hasretimiz son bulsun ETS 2’de.
İlla ki o 40 lirayı vermeyenler olacak, Calais - Duisburg ıssız olmaz ama o kadar.
Gençler bir tane fotoğraf vardı ya, Uzunköprü olduğu doğru mu, yoksa yanlış mı, kesin bilgi ise ona göre bir çıkarımda bulunacağım da.
Şuan bir şey söylemek pek mümkün değil, çünkü o Uzunköprü ise eğer o kilise beta sürecinde konulmuştur. Yani şuan kesin değil oranın neresi olduğu.
40 lira olduğunu nerden biliyorsun
çünkü tl bazında en fazla 40tl olabilir bir harita DLC si ondan…
45₺ aşağı gelmez bence. Her yeni gelen harita paketleri öncekine göre biraz yüksek oluyor, Baltık DLC’si şu an 40₺ zaten aynı fiyatla çıkarmayacaklardır.
baltic dlc side fransada italyada hepsi ilk çıktıklarında 39tl idi bununda bir farkı olmayacaktır.Çünkü her ülkenin ekonomik standartına göre bir fiyat veriliyor zaten oyunun kendi fiyatı normalde 39tl oyundan pahalı çıkartamazlar fiyat
Fransa ve İtalya 35’den çıkmadı mı ?