ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Arkadaşlar hiç yok yere tartışmaya kalp gönül kırmaya gerek yok alt tarafı bir dlc oyun bu sonuçta oyun için değmez tartışmalara kalp gönül kırmalara adamlar yapmış bizlere sunmuş boşverin ırkçılığı vs falan

konu ırkçılık değil artık eleman milliyetçiliğimizi ergenlik sanıp alaya almış bariz belli.

2 Beğeni

Boşver kardeşim dilin kemiği yok he de geç sen kim ne konuşursa konuşsun çoluk çocuk çok burda

1 Beğeni

Ets 2 map yapımı bitsin bence ekibi büyütüp ETS 3 de 1:1 Map çıkartıp TSW gibi her ay bir il çıkarırlar bence. Eninde sonunda bu olacak. Ama 2030 mu olur 2040 mı olur onu bilemem. Ayrıca o zamana kadar 3B grafikleme çok ilerlemiş olur. Belki 1 ayda koskoca ülkeyi çıkarabilirler. Ama çok mu uçuk olur bilemiyorum. Şuanda tarama teknolojisi üzerinde çalışılıyor bildiğim kadarıyla.

Bana kalsa ben de Tekirdag’dan dogusunu almazdim :smiley:

2 Beğeni

Sadece Tekirdağ yapacaginiza onu da yapmasaydiniz derdim

Anlamı olmayacağını düşünenler almasın. Bence yapılması gereken başta selçuk abi olmakla beraber scs ye teşekkür etmek. Ne güzel benzetmişler trakyayı

4 Beğeni

Arkadaşlar ,isteyen istediği dlc yi alır oynar.Oyuna siyaseti bulaştırmanın, yaşı büyük ya da küçük olmasıyla değil,mantık yada mantiksizlikla alakası var.

1 Beğeni

Bunun farkındayım yaşın çoğu yerde ehemmiyeti yok. Sadece bize karşı olan önyargının arkadaşın dediğinin aksine artık çocuk olmayanlar tarafından yapıldığını belirttim. O konu kapansın artık ve bir an önce biz DLC’yi bekleyip kimin ne dediğini umursamadan oyunumuzu oynamaya bakalım.

1 Beğeni

En son ProMods’un Türkiye Haritasından ne kadarını oyuna ekleyebilir diye yazmıştım, konu dönüp dolaşıp ırkçılığa, siyasete, yaşa başa geldi :laughing:
Bence de yeter artık konudan baya sapıldı, DLC fotoları kayboldu resmen.

4 Beğeni

Valla hacım kusura bakma konu bazı yerlerde saptı ben sadece cihan arkadaşıma katılmak baabında öyle bir yorum yazmıştım sonrasında ardından gelen laf değdirmeli yorumlar canımı sıktı bende çevirdim rotayı bu kez oraya kimse kusura bakmasın promods benim anam yada babamın oğlu değil…istediğim eleştiriyide yapar geçerim olumsuz yapmışsam bu onlardan başka kimseyide ilgilendirmez konu kapanmıştır.

1 Beğeni

Tartışmayı bir yana bırakın şu fotoğrafa bir bakın ve konuyu kapatın…

7 Beğeni

Türkiye görüntülerine sürekli bakıyorum,bu fotoyada özellikle bakıyorum.Hafta da en az 3-4 kez geçtiğim bir yerin oyuna gelecek olmasından dolayı seviniyorum. :+1:

3 Beğeni

Her neyse geride kaldı artık. “Taze ayran” içip tatlıya bağlansın. :laughing:

7 Beğeni

Bu fotoğrafın konumu bulunmadı değil mi ?

google da araştırınca E-5 Edirne’ye giriş diye yazıyor resmin yerini

3 Beğeni

Bulamadım :frowning:

Tamam buldum :slight_smile:

Konumu burada merak edenler için : Google Maps

2 Beğeni

Ay lutfetmis, “harita yapimcisi oldugumdan almak zorundayim”

haci sen alma bosver… valla alma… Bok atabilmek icin kili kirk yarmissin yorumlarinda. Takil sen kendi haritalarina…

20 Beğeni

Bu görsel zaten bulunmuştu.Yeri de en belirgin olanlardan biri.D-100’den gelip İstanbul yönünden Edirne’ye girince Otogar ve Trakya Üniversitesi’ni geçtikten sonraki sol da Olin Yağ’ın bulunduğu kavşak.Zaten görsele göre sol tarafta iş alabileceğimiz bir firmada konumlandırmışlar.Normalde burada Olin Yağ mevcut.Görsele göre de Gubse yazılı dorse fotoğrafta ucundan da olsa gözüküyor.Ayrıca yine ileride sol tarafta normalde Kipa AVM (şuanda 5M Migros),oyunda ise yine bir AVM gibi tasarlanmış olarak gözükmekte. :wink:

4 Beğeni