ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Promods’tan Marmara’da bir iki şehir ve İzmir’i bekliyorum. Gerisi hayal gibi geliyor.

önceliekle bende scsye çok tesekkür ederim.bu kadar süper harita görünce insan ister istemez keşke full olsaydı diyor.olsun en azından harita yaparken burdan devam edilebilir mod için.
Bence bu dlcyle scs promodsun havasını almış oldu ve en az onlar kadar ayrınıtlı güzel harita yaptı.scs almanyadan sonra özellikle ingiltere ve going east polanya tarafını yenileyince promodsa gerek bile kalmayacak.
ben şahsen ülkemizi dışladığı için oynamıyorum bu modu.zaten her güncelleme ve dlcyle birlite bu modun gerekliliği azalıyor.gitsinler onlar arapları yapsınlar…

4 Beğeni

Promods oyun yapan bir stüdyo değil, SCS ile yarıştada değiller zaten olamazlarda, sadece oyunu renklendiren bir mod, profesyonel bir modmu belki evet, çokta zaman geçirdim ve seviyorum ama çok fazla değer yüklemişsiniz promods a.

2 Beğeni

@SiSL Bey sizden hâlâ bir geri dönüş alamadım. Bir Ankarayı bize çok mu görüyorsunuz. Nedir yani… İsyan başlatıyorum… İSYANNNNN

6 Beğeni

Belli olmaz, belki Selçuk Abimiz Ankara’ya gizli yol eklemiştir :slight_smile:

2 Beğeni

Bende onu diyorum işte bunda sorun yapacak kadar yükseltilecek bişey yok mod bu sonuçta yapanların keyfine kalmış :wink:

adamlar ülkenin sadece bir ucunu yaptılar diye inanılmaz derecede ayrıntılar ve yorumlar okuyorum bu çok güzel bir durum. acaba türkiyenin tamamını yapsalardı ne olurdu. site çökerdi herhalde :slight_smile:

2 Beğeni

Promodsun Türkiyeyi eklememe sebebi ne inat ne de ırkçılık SCS dlc ile ekleneceğini açıkladığı için arkaplana atıldı. Bu adamlar ırkçı olsa yaptığı haritaya niye Türk bayrağı eklesin.Irkçıysa da sadece Türkiyeye mi ırkçı.Türkiyeyi eklemediler diye hemen ırkçı demek bence yanlış.Hatta SCS’nin harita ekibinde bir Promods çalışanı bile var yani Türkiyenin yapımında çalışan biri.

5 Beğeni

Promodsun Türkiye yapmamasının nedeni nasıl olsa SCS yapacak diyip, boşu boşuna sıfırdan modelleme yapmamak içindir ki gayet yerinde bir karar. Onun yerine 1 adım önden giderek Orta doğuyu yaptılar. Türkiye çıkınca atladıkları adıma dönerek ülkemizin geri kalan kısmını Orta Doğuyla bağlayacaklardır.

9 Beğeni

Türk topluluğu ProMods konusunda çok da masum değil. Karşılarında sanki bir stüdyo varmış gibi inatla atarlanan bazı kesimler heriflerin sitesine de saldırı gerçekleştirmişti. Daha dün ırkçılık mevzusunu konuştuk ama Araplar üzerinden ırkçılık yapanlar olmuş. Şu kafayı bırakın artık kimse sizin bayrağınızı dininizi imanınızı ne kıskanıyor ne de tiye alıyor. Bu konu altında sürekli ProMods’u tartışmak yanlış. Ama bazı şeyler canımı sıktı yazmak istedim. Ha ben ProMods’da dahil bütün harita modlarını bırakalı aylar oldu. Bana SCS’nin haritası yetiyor, harici sözleşmelerle yoluma devam ediyorum. Bu efsane DLC sayesinde Türkiye’den harici iş almak ayrı bir keyif verecek.

19 Beğeni

Ya amma laf ediyorsunuz insanlara turkiyede türkler kadar bu ülkeye müslümanlığa ters yaşıyan başka ırk yoktur… olay turkiyenin müslümanlığı degil aksine yobazlığı hırsızlıgidir…ben çalıştığım insanlar icinde yüzlerce yabanci uyruklu is adami var türkler kadar bana kazık atmaya çalışan hic biri olmadi…bu ülke gelişmiyor cunku devamliligimiz hic yok hep kolay dan kazanalim istiyoruz… adamlar ise çalışıyor hemde tabiri caiz köpek gibi… ben oruç tuttuğum da türk arkadaslarım yanimda püfür püfür sigara çay kahve içerdi benim ispanyol hollandalı hocalarım yanimda su bile içmezdi…bu ulkedeki insanlarin elinde olsa o laf ettigi butun ulkelere yerlesecek ilk kisilerdir…onun icin millete laf etmeden once herkes kendisine baksın

19 Beğeni

Bunu demek haddime midir bilmiyorum ama daha fazla politika konuşmasak mı arkadaşlar?

1 Beğeni

tm sonuna kadar haklısın bende pttde çalışıyorum hertürlü insan görüyorum çok doğru dediklerin.para için akraba kavgaları ana babasının maaşını alabilmek için binbir takla atanlar…peki hepmi kötüyüz avrupa hepmi iyimi yani promodos ekibi bunu değerlendirerek yapmıyorsa arapları neden yaptı onlar bizden çokmu iyiler.bunlar tartışılır bence…

Cihan kardeşim, adamın yazdığını istersen tekrar oku. Hala arapların neden yapıldığını soruyorsun boş yere.

3 Beğeni

araplar çokmu doğru müslüman bunumu demek istiyorsun anlamadım neyse çokda uzatmıyacam dediğin gibi boşyere…

bırakın şimdi arabı almanı. sık sık DLC’nin Türkiye fotoğraflarına bakın. keyiflenin ve işinize geri dönün.

eli zikinde akşama kadar 31 çeken ergen coniler, benim ülkemi sevse nolur sevmese nolur.

almazlar DLC’yi konu kapanır.

Tamam mı kankalar…

12 Beğeni

Yerinde ve doğru bir tespit :slight_smile:

1 Beğeni

jdsadldlaksjdsakjkldas aynen öyle :smiley:

Moderatör Notu: Gençler sisyasi tartışma istemiyorum. Bir dahakine topunuzu keserim. :sweat_smile: Simülasyon forumundayız. Siyaseti siyasetçilere bırakın. İyi oyunlar. @SFK

Sen burda lafı anladığım bana ve birkaç arkadaşa değdirmişsin ozaman arkadaşım bende sana cevabını vereyim şunu bi bil ben senin kazık yediğin yada oruç zamanında yanında sigara kahve içen insanlardan değilim o bahsi geçen ülkelere hele yerleşecek hiç değilim.Bende harita yapıyorum neyin ne olduğunuda gayet iyi biliyorum kendimide biliyorum sen kafayı yorma.Bende diyorumki madem bu kadar yüceltildi profesyonel ekip oldu bilmem ne ozaman Türkiyeyede girerlerdi diyorum.Bu benim düşüncemdir.Neyse tartışmaya gerek yok boş yere.

Moderatör Notu: Gençler sisyasi tartışma istemiyorum. Bir dahakine topunuzu keserim. :sweat_smile: Simülasyon forumundayız. Siyaseti siyasetçilere bırakın. İyi oyunlar. @SFK

konu direkt tipik milliyetçi ergenlerin aşağılık kompleksine dönmüş, promods düşmanlığından en iyi müslüman benim tartışmasına kadar evrilmiş madem çok milliyetçi takılıyorsunuz önce kendi dilinizi yazmayı öğrenin sonra conicilik yaparsınız, tmp Türkleri sevmiyor,promods sevmiyor, daha düne kadar scs sevmiyordu, Türkleri ipleyen yok scs bizi sevdiğinden değil satış rakamları yüzünden bu dlc’yi yapıyor, tmp’den çomar ahlaksız daha basit bir oyunu oynamayı beceremediğiniz için çoğunlukla Türkler ban yiyor ama size göre ırkçılık. :joy:

düşünme yetisi olmadığı için halen daha Türkiye neden eklenmedi diyor o adamlar scs’nin hangi haritayı çıkaracağını daha önceden bildiklerinden bekliyor adamlar Fransa’yı yaparken var olan eski bölgelere dokunmadı yeni bölge ekledi ardından Fransa dlc’si çıktı az biraz şu beyninizi kullanmayı deneyin.

5 Beğeni