SCS’nin paylaşmış olduğu,daha önce yine Basın Ekspres olduğunu paylaştığımız bu görselde aslında bahsettiğimiz gibi SCS tarafından kavşak şeklinde yapılmış.Paylaşılan bu görseli de 212 AVM’nin de yakınında bulunduğu Halkalı ayrımı olarak netleştirdik gibi.
Bu görüntüler SCS tarafından yayımlandı.
Burası gerçek görüntüsü. Bu ise haritadaki konumu. (Basın Ekspres İkitelli Kavşağı.)Man TGX’in bulunduğu görselde arkaplandaki binalar Halkalı-İkitelli ayrımının az ilerisinde yer alan yapılar diye düşünüyorum.
Misalen o örnekteki ben olacağım sanırım. Evim Mall Of İstanbul’un direk karşısında
Valla çok şanslısınız he, oyunda evinizin oralar var. Ben baya uzak kalıyorum, misafirliğe gelirim artık
Sen de çok şanslısın ha. Ben daha uzağım yaklaşık 500 km kadar. Senin de yaşadığın şehir geliyor.
Karadenizlilerin gözü yaşlı …
Ben de şanssızım Anadolu yakasında oturuyorum karşı tarafı pek bilmem en azından haritadaki yerlerini. Anadolu yakası çıksa Maltepe’den geçerken evime korna çalarım
Bu DLC’nin çıkışından sonra, Promods nerelere kadar getirebilir? Ben, Eskişehir ve Muğla kısımlarına kadar gelebileceğini düşünüyorum. Çok mu iyimser düşünüyorum?
Tamamen senin dediğine bir tahmin ve yorum olarak paylaşıyorum.Promods ilk etapta Ortadoğu paketiyle de entegre olması açısından aşağıda işaretlemiş olduğum alanı oyuna aktarabilir.Belki Türkiye’nin tamamı veya büyük bir kısmı ilk etapta zor olabilir.Özellikle bu sebepten dolayı ve Ortadoğu paketini de çıkartmış olmalarından kaynaklı ilk olarak işaretlediğim alanı veya işaretlediğim alandan Ankara üzeri Aksaray-Adana üzeri Hatay’ı da tamamlayarak entegre edip geri kalan kısmıda sonraya bırakabilirler.O ihtimalin görselini de aşağıda paylaşıyorum.Ama ben Promods’un Black Sea ile Middle East paketini bağlama konusunda hızlı bir adım atacağını düşünüyorum.
promods ekibi biraz Türkiye karşıtı bir ekip hiçbirşey yapmazlar sadece istanbuldan kıbrıs rum kesimine bi feribot bağlarlar ben çok umut bağlamıyorum o ekibe…
Nasıl bir tutumda olduklarını bilmiyorum ama senin görüşüne ek olarak şunu söyleyebilirim.Ortadoğu paketini bence erken paylaştılar.Avrupa’da yapılacak daha bir çok şey varken,Road To The Black Sea DLC’sini beklemeyip,bunun üzerine Türkiye’yi de es geçip bu paketi çıkarmaları bence çok mantıklı değildi.İspanya için SCS’yi mi bekliyorlar bilmiyorumda,İspanya mesela tamamlanmamış durumda.Portekiz hiç yok.Ortadoğu’nun bir kısmını yapayım diyorsun,köprü ülke Türkiye’yi es geçiyorsun. @FurkanG61 Senin dediğini de büyük ölçüde doğrular noktalar bunlar.
ya çünkü düşünüyorum aklım almıyor mesela almanyayaıda bunlar çok önceden yapıp yeni şehirler felan yapmışlardı sonradan scs kendisi almanyayı yenilemeye aldı bu sefer onlarda almanyayı ona göre uyarlamak zorunda kaldılar fakat baltic tarafıda vardı sanki promodsta sonra baltic dlc çıktı orasıda onların emeği yine çöp oldu sanki…yani demek istediğim şu yapmak isteselerdi türkiyeyede zaten girerlerdi hani black sea felan çıkacağı belli değildi onların yunanistan-tr sınırına kadar geldiklerinde birkaç versiyondur orası ilerlemedi…promods gittikçe garipleşmeye başladı bende anlam veremiyorum…hatta ve hatta promodsun forumunda bir arkadaş promods için türkiyenin trakya kısmını felan yapmaya başlamıştı fakat promods onu kabul mu etmedi ne olduysa elemanın projede çöp oldu…bayağıda güzel çalışmıştı görünürde…
Doğru söylüyorsun.Yaptıkları yerler ya yenilendi,ya da DLC geldi.Ama şöyle de bir şey var.İnsanlar SCS yapmadan önce Promods sayesinde bu bölgelerde oynamış oldu.SCS’nin de bakıldığı zaman el atması gereken oyunun orjinal haritası ve ilk çıkardığı DLC’den bu yana olan bir yenileme süreci istiyor.Mesela Going East bence elden geçmesi gereken ilk yerlerden.İsviçre-Avusturya tarafı idare edilebilir.Ama bence Almanya’dan sonra Going East bölgesini ele almaları bizim için Black Sea DLC’si açısında da güzel olabilir.Hollanda tarafı,İngiltere-İskoçya var ondan önce diyecek olanlar olabilir.Ben sadece düşüncemi ve fikrimi belirtiyorum peşinen bunu not olarak düşeyim.
scs bence şu black sea den sonra komple avrupayı bi yenilemeye alsın…fransa dlc bile çok absürt geliyor artık çünkü her yeni çıkan harita dlc si bir öncekine göre çok daha güzel ayrıntılı ve farklı oluyor…
SCS gitgide çıtayı yükselttiği için bizde doğal olarak daha da iyi olsun istiyoruz.Bence Fransa ve İtalya güzeldi.İskandinavya bölgesi ne kadar çok önceden paylaşılmış bir paket olsada,yine de güzel.Going East yani ilk harita paketi tamamen sanki kendilerini denemek adına bu bölgeyide ekleyip harita DLC’lerine başlayalım diyerek yapılmış bir bölge.Yenilenmesi şart.Baltic DLC’si hakkındaki fikrim ise İtalya’da sonra çıkmasına rağmen,bence İtalya’nın gerisinde bir çok yönden.Kastettiğim tabiki ikisi çok farklı bölgeler ve kültürler ama kalite olarak bence İtalya daha önde.Bahsettiğim husus kalite ve oynanabilirlik yönü. Ayrıca tamamen görüntülerden yola çıkarak Black Sea içinde şunu söyleyebilirim.SCS’nin şuana kadar paylaşmış olduğu görüntülere göre Romanya ve Bulgaristan’ın Baltık DLC’sini anımsattığı,ama SCS’nin İstanbul’la özel bir ilgi ve detayla uğraştığı görünüyor.Yani ülkemiz olduğu için demiyorum ama Black Sea’de ülkemiz sanıyorum en dikkat çekici yer olacak.
SCS’nin Trakya’dan gerisini çıkarmayacağı için Promods’un Marmara ve Ege bölgesine odaklanacağını düşünüyorum. İtalya’ya giden feribot olabilir. Hele DLC bi çıksın anlarız bakalım.
promods’da şu an güney kıbrıs rum kesimi ve libya vs var,kktc için sınır aynen yapılmış, buralar varken yaparlarsa akdeniz-ege bölgesini yaparlar.
promods ırkçı değil, bölgeleri değişik ekipler yapıyor promods ekibinde Türk olsaydı Türkiye eklenirdi adamlar birebir yol yapıyor ve bu konuda scs’den daha iyiler ve forumdaki Türk’ün yaptığı harita bunların standartına uymuyor.
Türkiye olsun istiyorsanız forumlarında aktif olup araştırma konusuna yardım edeceksiniz buraya attığınız yol fotoğraflarını oraya atacaksınız.
Buranın 212 Halkalı-Mahmutbey Kavşağı olduğunu güçlendiren diğer bir detay ise sağ tarafta görülen Ayamama Deresidir. Dİkkatli bakıldığında sağ taraftaki beton duvarlar derenin duvarlarıdır.
Bir cinayet soruşturması hassaslığında haritayı irdeleyen tüm arkadaşlara teşekkürler