Fotoğraflar çok iyi, istanbulda yaşamayan veya yaşayıp bu bölgeleri bilmeyenler için söyleyebilirim ki gayet iyi iş çıkarmışlar. bu dlc ayrı bir güzel olacak,sabırsızlıkla bekliyorum…
-Bu fotoğraf mall of önü basın expres-tem otoyolu-kuzey marmara otoylu mahmutbey bağlantı kavşağı… burası tırların sık kullandığı bir bölge, trafikte sıkışan bir bölge diyebiliriz. fotoğraftaki çıkarımlarıma göre;
basın expres yolu kesin olacak. ayrıca d100 bölgesinden yenibosna, temden mahbutbeyden ileri gidemeyeceğiz. yani bu fotoğraftan ankara yönüne gidiş olmayacağına kesin gözüyle bakabiliriz(sağ alt bölgede ankara yönü üstü kırmızı bir şekilde çizilmiş.
-bu fotoğrafta diğer bir detay yavuz selim köprüsü üzerinden ankara yönü için çizik yok, yani yeni havalimanı çatalca bölgesinden bir bağlantı olabilir fikrine kapılabiliriz ancak benim fikrimce ilerideki ikitelli-başakşehir çıkışından çıkış yapılıp yük teslim noktalarından oyunu bitirebilirler ( ilerideki yeni ikitelli camisinin olduğu fotoğraf kanıtlar nitelikte)
-fotoğrafta diğer bir detay taş ocağı yolunun açık olması;
bu yolun bağlantıları tekrardan istoç-mahbutbey aksına bağlıyor. buradan anlıyoruzki zaten bu bölge sanayi bölgesi,normal yaşamın olmadığı,iş bölgesi. yani oyunda yük teslimi-boşaltma-yükleme işlemi en çok bu bölgede, istoç-mahmutbey-başakşehir mall of çevresinde olacak.
-bu fotoğraftaki yer torium önündeki metrobüs durağı bu fotoğraf basın expres-avcılar bölgesinin oyunda olacağını kantlar nitelikte )
3.fotoğraf
-fotoğrafın olduğu yer biraz önceki yerin 30 metre gerisindeki haramidere-avcılar-esenyurt bağlantı yolu. buda basın expresle birlikte birlikte 2 ayrı teme bağlantı yolu olacağını kanıtlar nitelikte.
4. fotoğraf
küçük çekmece gölünün olduğu bölge. buradan bir arkadaş tabelada çizik olmadığını söylemiş buna istinaden bir ihtimal sahil yolu ile atatürk havalimanına bağlantı veya halkalıya doğru bir bağlantı olabileceğinin olduğunu düşünüyorum.
5.fotoğraf
bu fotoğrafta mall of istanbulun bir diğer bölgeden fotoğarfı. burasıda 1.fotoğraf görüşümle uyuyor. başakşehir.ikitelli sanayi bölgesine giden bir yol.(Google Maps)
6.fotoğraf
istoç yeni camii
7.ve 8. fotoğraf:
buraları bilmiyorum.basın expres arasında bir yer olduğunu düşünüyorum(bilen varsa yazabilir.)
9.fotoğraf
burası tem ile d100 arasında bağlantı yolu
-atatürk havalimanın giriş bölgesi( burayı yaptıklarına göre atatürk havalimanında iş alabileceğiz) bir ihtimal sahil yolunda küçük çekmeceye bağlanabiliriz
Yayınlanan görsellerde Çobançeşme kavşağından (Atatürk Havalimanı E-5 kavşağı) boğaz tarafına doğru geçemiyoruz. Muhtemelen havalimanına geçiş için yapılmış bir yol. Hal böyle olunca sahil yolu düşünceside olmuyor. Hal böyle olunca Haliçi tarafına dönülmüyor fakat önceki mesajlarda görselin Haliç tarafından olduğu söylenmiş fakat haliç değil. Küçükçekmece gölü girişinnde bulunan bir kısım
Bahsettiğim görselde tabelada üstü çizili yerlerde Bakırköy-Aksaray istikameti var.
Diğer bir görsel ise Mahmutbey kavşağında geçerli. Yine aynı şekilde dönüş yasağı koyulup tableda üstü çizilmiş. Sol alt köşeye dikkat edin.
Ben katılmıyorum çünkü tırlar geçmediği için yapılmamış yol he ileride yapılırmı yapılır ama bana göre İstanbul Havalimanına kadar gidecek yol çünkü Başakşehir in üsütü çizilmemiş hiç bir yerde bence İOSB ye geçerken Başakşehire uğrayacağız ve böyle önemli bir ticaret noktasını es geçecekleini sanmıyorum.
sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler ufak da olsa (TÜRKİYE’nin en zor yeri aslında) bizleri bu simulasyona tekrardan bağladı . Bir an önce çıksada şirketi taşısam diye heycanlamıyorum.
Hakkaten çok başarılı olmuş . Ben bu kadarını beklemiyordum . Başta @SiSL Selçuk abimize , tüm ekibin ellerine sağlık . Bu arada şu evimin önünü yapmazsan darılırım konusunda ben 4 ayak üstüne düşmüşüm. Evim e80 otoyolu kenarında Bahçeşehir , Esenkentte . Akbatı Avm yakınında . İş yerim Ikitelli Osb , mall of istanbulun yakininda sanayide . Buradan halama teyzeme amcaogullarima ve Scs ye selamlarımı yolluyorum
Atatürk Havalimanı bağlantısınıda içeren ve devamında Basın Express’e ve E-5 bağlanan yolun E-5’in Basın Express’e girişinde sağ kısımda kalan,görsele göre ise kuzey istikametinde Basın Express’e bağlanıldığında yine sağ kısımda kalan Nish İstanbul binalarını da SCS oyuna aktarmış.
bu bina sahipleri vs. sittim sene uğraşsalar böyle reklam yapamazlardı daha neler ortaya çıkacak off offf off neyse videoya geçiyorm bunların hepsini göstericem
Gördüklerimiz o kadar şok etkisi yarattı. Ağzımız açık kaldı. “Keşke istanbul’un tamamı olsaydı” demeye utanıyorum gerçekten. İstanbulda payaşılan tüm fotoğraflar o kadar tanıdık geldi ki, her baktığım yerde yeni bir ayrıntı dikkatimi çekiyor. Sanırım şu ana kadar hiç bir oyun için bu kadar heyecanlanmamıştım. Fotoğraflara her baktığımda pis pis sırıtıyorum. Hep iyi şeylerden bahsettik kötüsünü de söyleyeyim; bu dlc çıkana kadar nasıl bekleyeceğiz?