Bir seferinde işsizlikten inip bakmıtşım dediğin gibi yıllar önceydi. Binerken bi daha ücret ödedim içime oturmuştu
Bazı deneyimler cebe dokunur.Yapacak bir şey yok. İşte bu yüzden bir daha o hatayı yapmazsın.
Havaalanındaki fotoğrafa bakacak olursak, görselde Havalimanı çıkışındaki U dönüşü görülüyor. Yolun ilerisi D100 kavşağı ve Basın Ekspres. Burada nispeten kötü bir haber vermek zorundayım ki, tabelalardan anlaşıldığı kadarıyla D100’de Havalimanı’ndan ötesine gidemeyeceğiz, Bakırköy tabelasının üstü çizili çünkü. Eğer daha ilerisi gelmezse şaşırmayın.
(Atatürk Havalimanı’nın gelmesi ise mantıklı çünkü bildiğim kadarıyla buraya kargo uçakları inmeye devam ediyor.)
Evet Thx onu demek istedim
İlgili görsel ile alakalı Bahçeşehir’den Haramidere’ye gidiş,yani Avcılar gişeleri diye tespit yapılmış.Bende bu tespite katılıyorum.Ayrıca ek olarakta SCS’nin görselinde ileride Esenyurt Köprüsü gözükmekte.Normalde o köprü bayağı bir aşağıda,Tem’den görünmesinin mümkünatı yok ancak malumunuz ölçekten dolayı köprü detayını da net olarak görmemiz ve böylelikle buranında Ambarlı Limanı’ndan Bahçeşehir’e kadar uzanıp Tem’e bağlanan bağlantı yolu olduğunuda sanırım kesinleştirdik.
Bu görüntüye biraz daha yakınlaşınca sanki Küçükçekmece şehir içine giden yolda çarpı yok gibi gördüm doğru mudur acaba?
Bayrak detayı beni bitirdi … Bu Dlc başka olacak …
Bu fotoyla alakalı bir şey daha farkettim. Fotoda otoban tarafı (tırın üstünde durduğu yol) iki şeritli. Bu bölgede küçük bir aralık boyunca 3 şerit anayol ve iki şerit yanyol var ve yanyollar Hadımköy yönüne giden Doğan Araslı Bulvarı’na bağlanıyor. Bu da demek oluyor ki, Hadımköy’den bir görsel gelmemesine rağmen Hadımköy yine de gelebilir, bir ihtimal.
Ya da yol çarpıyla kapatılır.
Oradan Halkalı Gar’a gidebilmek beni pek de şaşırtmaz doğrusu. Mahalle içinden geçen bir yol.
Yuh abartma gardaş yaa:blush:
Şahsen SCS’den ben Hadımköy ve Çatalca bölgesinden görseller bekliyordum.Oyunda olur yada olmaz bilemem ama daha öncede bu başlıkta belirtmiştim sebepleriyle bu bölgelerin neden olması gerektiğini. @xmaksoy İnşallah dediğin gibi Hadımköy ve bu bölgeleri de oyunda görürüz.Çünkü tırların yoğunlukla bulunduğu bölgeler buralar.Yani SCS şehiriçini detaylı yapmış ellerine sağlık hiç bir lafım yok.Ama görmüş olduğumuz bazı görseller için şahsen ben burası olmasa da olur diyebilirim.Ama tırlar için olmazsa olmaz öncelikle İstanbul’un batı bölgesidir.Ben buranın da olacağı görüşündeyim.Anlaşılan İstanbul’u ellerinden geldiğince Saint Petersburg gibi yapmaya çalışıyorlar.Birde ek olarak şunu söylemek isterim.E-80’den yani otobandan Edirne istikametinden İstanbul’a doğru gelirken Çatalca gişelerine gelmeden tırlar için bir tabela var.Tabelanın içeriği Ambarlı Limanı’na giden tırlar hariç diğer tırların Çatalca’dan otobanı terk etmesi yönünde.Bunun sebebide Mahmutbey’de oluşan yoğunluk ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun Çatalca’ya kadar gelmiş olması.Ayrıca yakın zaman içinde Kuzey Marmara Otoyolu’nun da Kınalı’ya bağlanmasıyla yüksek ihtimal bu tabelanın yeri Kınalı olarak değişecek ve içeride işi olmayan tırlar Kınalı’dan itibaren E-80’i terkedecek.
Burası 222.cadde olamaz.Orayı yapacaklarını sanmam.Aslında gümrük taşınmamış olsa bir noktada mantıklı olabilrdi 222.cadde. Bence burası Basın Express yolu.Herşeyi birebir yapamayacaklarına göre bu şekilde bir kavşak yapmışlar Halkalı-İkitelli ayrımına. @xmaksoy Haklısın Mall Of İstanbul’u bu şekilde gören buna benzer bir kavşak bende hatırlamıyorum.
Bu arada dava açacak arkadaşlar sıkıntı etmeyin. En azından istanbulu dlc kalitesinde yapabilecek kapasitede modcularimiz var
“Alışveriş yapana LED TV hediye” bu dükkanı gösterin biz de bi uğrayalım bari Reklam şeyleri süper hele ki ayranlı olan
Yabancılar bu yollarda sürerken bu kadar reklamı görüp şaşıracak özellikle milli içkimiz ayranlı olanı
Diğer dlc’lerde reklam ve bayrağın bu kadar bulunduğunu hatırlamıyorum çok detaylı dlc geliyor.
Bugünkü paylaşımda bahsettikleri gibi modern yapıların yanında,tarihi yerler ile geçmiş ve şimdinin karışımını görmeye başlayacaksınız dediklerinden bir detayda tamda bu olsa gerek.
Henüz geliştirme aşamasında olduğundan çarpı eklenmemiş de olabilir. Bence fazla umutlanmayalım
En azından İstanbul’un Anadolu yakası da olsa köprülerden geçsek İstanbul’un tamamına erişebilsek 10 numara olurdu.
Dlc geldiğinde buna benzer video başlıkları görebiliriz "ETS 2’de Ford F-MAX moduyla Camiye gidip cuma namazı kıldım! (Çok sevaplı oldu) " tövbe tövbe şimdi çarpılıcam.