ve başakşehirdeki tabelada Ankara yazıyor
Bilmeyenler icin yazayim da, Istanbul’un her yerinde Dogu icin Ankara Bati icin Edirne yonleri kullanilir tabelalarda yoksa cok seetmeyin yani
biliyoruz da hani belki bir ihtimal bir easter egg saklamışlar diye düşündüm
Abi zaten bir fotoğrafta da tabelada Ankara’nın üstünü çizmişler ilk etapta gelmeyeceği kesin ama ben o 06 plakaya takıldım
umarız bir sürpriz olur
ekşisözlük’te yazar olanlara euro truck simulator 2 - ekşi sözlük gibi başlıklara bir şeyler yazabilir mi?
Plakaları ben düzenledim Sehir plakaları 50% şans. 50% rastgele 81 ilden
Ellerine sağlık reis
ellerine sağlık kral
Bugünkü yazı da dahil şimdiye kadar SCS tarafından paylaşılıp da konumları tespit edilen resimlerin harita üzerindeki yerleri:
Bende Çankırı/Çerkeş bölgesine yol bekliyorum. Olmazsa bende SCS’ye dava açarım
Öncelikle şunu ayrı bir mesaj olarak paylaşmak istiyorum.Yol ağı olarak komple DLC’nin büyük olacağını zaten belirtmişlerdi.Görmeden,oynamadan konuşmakta belki çok doğru olmayacak ama SCS’nin Promods gibi detaylı ve ayrıntılı yaptığı bir DLC bizi bekliyor gibi gözüküyor.Ülkemizi de detaylı olarak yapmaları gerçekten en çok bizleri mutlu etti.Daha öncede bahsetmiş olduğum gibi belki ülkemiz oyunda sadece Trakya’dan ibaret olacak ama yol ağını geniş tutarak kapsamı artırılabilirdi.Şuan ki görüntülerden yola çıkarak bunu söylememiz mümkün gibi gözüküyor.
Capacity’i muhtemelen ilk başladığı zamanlardan bir görsel ile yapmışlar.O validatör çoktan tarihe karıştı çünkü.Hatta onun üzerine gelen validatörler özellikle hemen hemen bütün halk otobüslerinde değişti İstanbul’da.İett’de ise bu validatör yeniliği özellikle son gelen araçlarda mevcut.
SCS benim evimin bulunduğu sokağı yapmazsa bende dava açarım. Gerçi sokaktan çöp kamyonu bile zor geçiyor ama olsun. Yapmazsa davamı açarım.
Küçük trivia bir bilgi: Metrobüste sadece Burhaniye durağında öndeki validatörle kart okutulur çünkü durak o kadar ıssız ki güvenlik personeli ve turnike yok. Yani en azından eskiden öyleydi şimdi değişmiş olabilir. En son 2009’da biri yanlışlıkla indi ve haber alınamadı diyorlar
Meraklısına: Issız ve Gizemli Burhaniye Metrobüs Durağı Hakkında Tüyler Ürperten 11 Bilgi | ListeList.com
Bu ne herkes davacı SCS’den sanırım dandik yapmış DLC’yi
bu sefer Tekirdağ’dan hiç foto koymamışlar o köfteci tabelasını istiyorum, hatta benim adımı koysunlar 4000 saat oynadım iz bırakmış olurum
Gençler 10 Mayıs 2019 heyecanını bugün 2.ye yaşamış olduk hep birlikte!!!
@Makarnaci uzun yıllardır Burhaniye durağında turnike ve güvenlik var.Senin dediğin çok eski bir durum.