ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Daha önceki videomu paylaştığımda bahsettiğim gibi şimdi de sizlere Road To The Black Sea Trailer müziği eşliğinde çekmiş olduğum Edirne-Kapıkule Tır kuyruğu videomu sunuyorum. :wink:

8 Beğeni

Eline sağlık, harika olmuş.

1 Beğeni

6-7 ay sonra muhtemel Youtube mod videoları:

• Doviz.com a bağlı TL modu!! Para bozdurup köşeyi dönebiliyorsunuz!!! (dönemedi)
  • İstanbul trafiğine özel su ve kağıt helva satan adam modu!! (yanında benzincilerdeki yeşil hologramdan var ve sadece benzin alınabiliyor)
  • Kendi mahallemi ekledim!!! (istanbuldan çoruma dümdüz ets1 den kalma gidiş geliş yol, yolun kenarları uçurum oyundan aşağı düşebiliyorsunuz, çorumda da 3 tane apartman 2 tane de sokak var)
  • Köprüden geçmek isteyenler için çarpıları kaldıran mod!!! (köprünün ortasına gelmeden modelin collision’u olmadığı için içinden geçip aşağı düştü ve bir daha haber alınamadı)
  • ESENLER OTOGARI MODU!!! (google earth den alınmış karton esenler otogarı modeli)

Neyse beynim daha çok uyuşmadan bu fikirleri boşveriyorum :joy: umarım ülkenin geri kalanını promods gibi yapabilecek bir ekip çıkar :+1:

14 Beğeni

Bu dediğin saçma modlar bile geliyorsa gelsin yeter ki artık Edirne-İstanbul yapalım.

1 Beğeni

2-3 haftada bir heves edit girip harita editörüne meğel meğel bakarım ama daha dosyayı kaydedemeden çıkarım,kendi mahelleni yapan birisi şuana kadar çıkmadı bakalım sabırlı bir insan varmı :))

1 Beğeni

Infinite truckers trakya dlc’si çıkmadan hemen piyasaya sürülmeli ben tmp oynamıyorum adminlerinden ama trakya dlc’si çıktıktan sonra infinite çıkmazsa tmp’ye geri döneceğim infinitenin yerinde olsam trakya dlc çıkmadan çıkarırım yoksa çıkmadan çok oyuncu kaybeder

halen daha infinite diyen var. :joy: sanki oyuncusu varmış gibi oyuncu kaybeder yazmış sözde admin olanların hepsi akşamları tmp’de konvoy yapıyor. :smile:

2 Beğeni

Ne bu acele? Görende tüm Türkiye gelecek sanacak. 5-6 yıldır zaten modlarla tadını aldığınız Türkiye’nin küçücük bir yeri geliyor. (Buna da şükür :slightly_smiling_face:)

şu anda infinite’yi bekleyen çok ciddi kitle var ama tmp’den perma ban yiyenlerin yarısı şu an infinite’yi bekliyor

bu hafta da dlc ile ilgili paylaşım yok sanırım. olur mu acaba?

3 Beğeni

Ben bekliyorum açıkçası. Akşam 7-8’e kadar gelmezse yok demektir.

2 Beğeni

Bulgaristan şehirleri
1.36 yaklaşıyor galiba… :smiley:

3 Beğeni

Demiştim. Çünkü belliydi geleceği.

Eveeet. Yabancıların ülkesini bitirdik. Sıra Türkiyemizde.

4 Beğeni

Evet kesinlikle bir sonraki Türkiye olacaktır.

3 Beğeni

Üçüncü Resimde neden Berlin Fernsehturm var?? :joy: (berlindeki üstünde küre olan televizyon kulesi, muhakkak görmüşsünüzdir)

1 Beğeni

Gelecek yer kalmadı zaten :slight_smile:

1 Beğeni

Ruse’deki TV Tower olabilir ama harika sıkıştırıldığı için yakınlara çekilmiş bilemiyorum benzer şeyler her yerde var.

https://www.tripadvisor.com.tr/Attraction_Review-g608699-d2486345-Reviews-Rousse_TV_Tower-Ruse_Ruse_Province.html

3 Beğeni

Bir sonraki blog yazısını büyük heyecanla bekleyeceğiz. :smiley:

ETS 2 Road to the Black Sea DLC için Bulgaristan şehirleri tanıtıldı https://www.simulasyonturk.com/ets-2-road-to-the-black-sea-dlc-icin-bulgaristan-sehirleri-tanitildi/

7 Beğeni

Belki haftaya hemen bir blog yazısı gelir, daha önce öyle olmuştu.

1 Beğeni

Anladım, birbirlerine uzaktan çok benziyorlar :slight_smile:

1 Beğeni