ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

1.Fotoğraf:

Hepimizin bildiği o meşhur Plevne’ye ait. İlk defa Plevne’den fotoğraf paylaşıldı:

Ayrıca tabeladan da anlaşılacağı üzere Kozloduy ve oraya ait Nükleer Santral de büyük bir ihtimalle oyuna eklenecek. Teslimat yapabileceğimiz güzel bir yer daha geliyor:

6 Beğeni

2.Fotoğraf:

Yine Plevne’ye ait bir tren istasyonuna ait:

5 Beğeni

4.Fotoğraf:

Varna’daki bu çevre yoluna çok benziyor hemen altında fotoğraftaki gibi ufak bir stadyum var:

2 Beğeni

2 hafta sonraki blog yazısını iple çekiyoruz :smiley:

1 Beğeni

3.Fotoğraf bence doğru tahmin :relaxed::hugs: :

Ruse şehrindeki tren istasyonuna ait:

2 Beğeni

9.Fotoğraf:

Filibe’ye (Plovdiv) ait:

7.Fotoğraf da Filibe’ye ait:

Oyun ölçeğinden dolayı fotoğraftaki nesneler haritada baya uzakta ama gözle seçilebiliyor:

3 Beğeni
  1. Fotoğrafta şehirler arası tipi otobüs gördüm. Bu dlc ile gelecek galiba
1 Beğeni

6.Fotoğraf:

Gayet açık Burgaz Limanına ait:

3 Beğeni

o otobüs işte italya dlc ile gelmişti sonra kaldırdılar sanırım bu dlc ile geri gelecek gibi görünüyor

1 Beğeni

O otobüs oyun modellerinde şu an var, 2-3 ay önce blender tools’u kurcalarken farkettim.

1 Beğeni

1.35 sürümünde yok sanki ben görmedim hiç trafikte

1 Beğeni

Zaten geri kaldırıldı, sanırım tekrar eklenecek yeni dlc ile.

1 Beğeni
  1. Fotoğrafa baktığımızda epey şehir içi gibi duruyor. Acaba tırların girmeyeceği noktaları oyuna ekleme gibi durumlarımı var acaba. Eğer böyle olursa İstanbulda güzel noktaları görebilme şansımız olabilir diye düşünüyorum
2 Beğeni
  1. mesaj olacak ama farkettiğim 2.nokta daha var. Görsellerin hepsinde tankerler mevcut. Acaba kişisel tanker dorseleri mi gelecek diye düşünüyorum. Bunun haricinde görsellerde

Cam taşıma dorsesi duruyor. Daha önce varmıydı bilmiyorum ama sanki yeni eklenmiş
2 Beğeni

Can20 adlı üyemiz seni takdir ediyorum emeğine sağlık bulmuşsun heryeri.

1 Beğeni

5.fotoğrafta görünen Burgaz limanından çıkan mavi Scania kamyonun plakası bana İtalya plakası gibi geldi. İtalyan ön plakalar standartlardan biraz daha kısa. İtalya plakalı bir aracın ta burgazda görülmesi normal mi.

1 Beğeni

Bugün; Bulgaristan için Plevne - Varna - Filibe şehirlerinin de oyuna eklendiğini ispatlamış olduk :smiley::sweat_smile:

Bugünkü blog yazısı da dahil şimdiye kadar paylaşılıp da konumları tespit edilen fotoğrafların harita üzerindeki yerleri :
Bulgaristan:

Romanya:

Ve Türkiye:

Sizin de dikkatinizi çekecektir 3 ülkenin en önemli şehirlerine çıkan yollarda görseller paylaşıldığı halde bu şehirlere ait henüz bir fotoğraf paylaşılmadı : Bulgaristan’ın başkenti;Sofya Romanya’nın başkenti;Bükreş ve Türkiye için Trakya ile sınırlı alan içindeki en önemli şehir;İstanbul.

Bu da demek oluyor ki DLC çıkana kadar paylaşılabilecek blog yazılarından biri de bu 3 şehri tanıtacak bir blog yazısı veya yazıları.

8 Beğeni

İtalyan bir aracın Bulgar limanında görünmesi kadar doğal bir olay yok. :smiley:

3 Beğeni

Oyuncunun aracıysa olabilir ama ai aracı ise zor bence

Aynen öyle. 2 hafta sonra Turkey cities diye blog gelir. Sonra Sofia , Bükreş ve İstanbul için gelir onlar da ikişer hafta aralıklarla çıkar zaten Kasıma giriyor oluyoruz sonrası da show must go on.

1 Beğeni