Ayrıca tabeladan da anlaşılacağı üzere Kozloduy ve oraya ait Nükleer Santral de büyük bir ihtimalle oyuna eklenecek. Teslimat yapabileceğimiz güzel bir yer daha geliyor:
Fotoğrafa baktığımızda epey şehir içi gibi duruyor. Acaba tırların girmeyeceği noktaları oyuna ekleme gibi durumlarımı var acaba. Eğer böyle olursa İstanbulda güzel noktaları görebilme şansımız olabilir diye düşünüyorum
mesaj olacak ama farkettiğim 2.nokta daha var. Görsellerin hepsinde tankerler mevcut. Acaba kişisel tanker dorseleri mi gelecek diye düşünüyorum. Bunun haricinde görsellerde
5.fotoğrafta görünen Burgaz limanından çıkan mavi Scania kamyonun plakası bana İtalya plakası gibi geldi. İtalyan ön plakalar standartlardan biraz daha kısa. İtalya plakalı bir aracın ta burgazda görülmesi normal mi.
Sizin de dikkatinizi çekecektir 3 ülkenin en önemli şehirlerine çıkan yollarda görseller paylaşıldığı halde bu şehirlere ait henüz bir fotoğraf paylaşılmadı : Bulgaristan’ın başkenti;Sofya Romanya’nın başkenti;Bükreş ve Türkiye için Trakya ile sınırlı alan içindeki en önemli şehir;İstanbul.
Bu da demek oluyor ki DLC çıkana kadar paylaşılabilecek blog yazılarından biri de bu 3 şehri tanıtacak bir blog yazısı veya yazıları.
Aynen öyle. 2 hafta sonra Turkey cities diye blog gelir. Sonra Sofia , Bükreş ve İstanbul için gelir onlar da ikişer hafta aralıklarla çıkar zaten Kasıma giriyor oluyoruz sonrası da show must go on.