ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Gerçekçi olmak lazım.Allah’ın aşkına Tofaş var da kaç tane var ? Bu birazda bana şöyle geliyor.Tofaş seviyor olabilirler de Tofaş eski ve hiç bir zaman iyi olmamış bir araba.Ülkemizde bugün herhangi bir yola çıkıp baktığınızda bile otomobil sınıfında ağırlıklı olarak her segmentten model yılı yüksek araçlar geçmekte.Eski araba sayısı da gittikçe azalıyor.Yok değil ama azalıyor.Bunları yazanlar gerçekten bu araçları sevdiğinden yazdığını düşünüyorum ama,zerre iyi bir düşünce ile yazdıklarını sanmıyorum.Yabancılar zaten ağırlıklı olarak bize düşman gözüyle bakıyor.İyi bakmayan her ülkeden ağırlıklı kesimler söz konusu.Senin ülkede son model arabalar kullanılıyor sen kalkıp Tofaş diyorsun.Bunu bilmeyen adamda gördüğünde hala bu arabalar mı ya bunlarda diyor ? Evet var ama az.Hadi gelde anlat.Bir kaç düşüncesiz yüzünden işte böyle içinden çıkılmaz durumlar oluşabiliyor.Bu konuya değindiğin için teşekkür ederim @200BasanTofas . Ayrıca gerçekten Tofaşlar artık yollarda olmamalı ya.Her zaman bir kaza sebebi ve unsuru olarak yolda gidiyorlar.Bugün bile iki Tofaş biri benimde içinde olduğum,biri de gözle şahit olduğum az daha iki kazaya sebep oluyordu.Yok abi arabalar bitik,ölü gitmiyor.Stop ediyor.Kullananlarda genelde değişik bir psikilojide oluyor herhalde.Anlam veremiyorum.Gerçekten büyükte konuşmak istemem de,aracım olmayıp araç alacak olsam hiç bir zaman tercih etmem.Bedavaya verseler almam.Tofaşla gideceğim yere yakınsa yürüyerek,bisikletle,uzaksa otobüsle giderim.En azından kafam rahat olur. :wink:

10 Beğeni

Bir kere tofaş sürmeme konusuna katılıyorum ve bana mercedes anahtarı verseler dahi ben Türkiye’de araba sürmem, sakat sakat sürüyorlar. Ya neymiş arkadaş makas atınca ne geçecek elinize? Sonrada bazıları bunları gaza getirmeye çalışıyor, sonra polis haksız ceza yazdı oluyor. Neyse, çok fazla yorum yapmayacağım çünkü kötü yere gidecek muhabbet.

5 Beğeni

Tofaş yerine toros yazsaydınız en azından biraz mantığı olurdu, Romanya’da da toros halen köylerde kullanılıyor bir ihtimal koyarlar yanlış bilmiyorsam baltık dlc’sinde eski araç var.

Tofaş değil de illa o klasmanda araba yapacaklarsa Renault 9 veya Tempra ekleyebilirler, o da tofaşın yerine.

Gelmesi gereken arabalar ise bence şöyle:
Fiat Albea
Renault Clio 2
Hyundai Accent
Fiat Aegea
Fiat Linea
Toyota Corolla polis ve sivil versiyon

Karsan J9 (kırsalda çok görüyorum)
Pancar motorlu araba :joy: (at arabası gelicekse bu da gelmeli bence)

Otobüs olarak lisanssız Travego yapabilirler, belediye otobüsü de gelecekse Citaro veya Man Lion’s Classic gelebilir (TEM’de Mercedesler, E5’te Yenibosna-Silivri arası MAN’lar çalışıyor) ama ben belediye otobüsü getireceklerini düşünmüyorum, sonuçta fikir aklıma geldi.

2 çeşit çöp arabası gelebilir, bir adet şehir içinde çalışan türden yani sokakta gördüğümüz, ikinci olarak ise İSTAÇ’ın Actros+Römorklu turuncu bi çöp arabası var normal tırlardan daha uzun o gelebilir, hatta o dorseyle çöp taşısak süper olur.

Tren olarak E43000 veya E52500 gelebilir zaten resim paylaşmışlardı TCDD treni vardı. Metris’te TEM otoyolunun üstünden T4 Topkapı-Habipler tramvayı geçiyor orayı yaparlar mı bilmiyorum ama yaparlarsa Düwag TW6000 model tramvay gelebilir.

Şimdi sıra geldi landmarklara yani gerçekten birebir aktarabilecekleri yerlere…
Edirne Selimiye Camii
Hamitabat Termik Santrali
TÜYAP Fuar Merkezi Kulesi
TEM’den kuzeye bakarken gözüken Çatalcadaki Rüzgar tribünleri
Levent’teki iş merkezleri ve plazalar uzaktan gözükebilir
İlçe girişlerindeki plastik yazılar (Çorlu, Büyükkarıştıran ve Ergenenin girişlerinde vardı galiba)
E5 Tüyapın hafif Edirne tarafındaki Büyükçekmece S Rampası, burdan tırla geçmesi çok zevkli olacak ağır yükle geçmeye çalışanlar yolda filan kalacak, ve buranın yukardan aşağı inerken çok güzel manzarası var

Benim aklıma gelenler bu kadar, sizlerin de aklına gelen olursa yazın :slight_smile:

9 Beğeni

Kırkayak olarak Scania 124G gibi modelleri, Renault Premium Kırkayak Ford Cargo 3230, 2520 gibi modeller de gelir bence.

1 Beğeni

İlla ki yeni ai gelecekse Türkiye’de en çok satılan modellerden gelmeli. O ne öyle Toros, Tofaş falan :man_facepalming:t4:
Egea
Megane Sedan
Honda Civic
VW Passat Sedan

5 Beğeni

Şehir içi Halk otobüsleri olarak Otokar Kent LF, Temsa Avenue, MB Citaro, Conecto gibi modeller gelir, Şehirlerarası otobüs olarak MB Travego 15 SHD, 16 SHD, Tourismo 15 RHD, 16 RHD, Temsa Safir 2, Safir Plus ve Maraton gibi modeller olabilir. Neoplan da olur MAN Lion’s Coach ile birlikte.

1 Beğeni

Hangi harita dlc sinde şehir içi otobüsleri geldi? Veya hangi bölgeye özel şehirlerarası otobüsler? O yüzden yok travego yok citaro ben hiç zannetmiyorum keşke dediğiniz gibi bu tarz detaylarda olsa ama şu zamana kadar hiç olmadı niye sadece Türkiye için böyle birşey yapılsın?

9 Beğeni

burada tartışmayın bence scs forumdaki konuya yazın mutlaka bir şeyler gelir ama göreceğiz daha doğru dürüst açıkçası bir şey tanıtılmadı onlar nelerin farklı olduğunu mutlaka biliyordur :slight_smile:

neyse benim pasaport geldi yakında balkan turu yapıyoruz :smiley: road to the black sea in reality çekelim

6 Beğeni

O halde buraya yazılan bütün araçları foruma cengâver bi arkadaş atabilir mi? :smiley:

Büyükçekmecedeki S rampasını getirirlerse hava uçarım ama kamyonlar oradan fazla geçmediği için tem tarafına daha fazla yoğunlaşacaklar sanki.

Heyecanı koruyalım. :sunglasses: :slightly_smiling_face:

Tanıtımda gösterilmiş olan Edirne Kapıkule görüntüsünü,oyunun yapımcısı SCS’nin de vermiş olduğu trailer müziğiyle sizlerle paylaşıyorum.

8 Beğeni

Vallahi SCS’den Trakya tanıtım videosu gibi bir şey geldi sandım kalpten gidiyordum. :smiley:

3 Beğeni

Heyecanı koruyalım demiştim,sağlaması olmuş sanırım. :smiley: Bu arada aynı şekilde çekilmiş Kapıkule tır kuyruğu videomda var.Sağolsun önümüze çıkan traktör sayesinde tek bir video değil,bu şekilde kısa ve birde uzun video oldu.Amacım tır kuyruğu ile birlikte videoyu Kapıkule girişinde bitirmekti.Olmayınca-olmuyor ama onu da kısa bir zaman içinde yükleyip,paylaşacağım. :wink:

5 Beğeni

Tekrar tekrar izledim, teaser gibi sandım ilk başta ama yine de çok beğendim, 10 Mayıs’taki duyguyu şuanda yaşadım yani :slight_smile:

4 Beğeni

10 Mayıs hayatta unutmayacağım tarih oldu artık. :smiley:

1 Beğeni

Türkiye’den fotoğraf gelmesi için sabırsızlanıyoruz artık, kaç aydır paylaşmadılar.

1 Beğeni

Eylül’de paylaşılacak, Bence bu cuma Bulgaristan’ın şehirlerinden fotoğraflar paylaşılır, Eğer Trakya fotoğrafları erken paylaşılacaksa (daha önce 1 hafta olmadan Trakya fotoğrafları paylaşılmıştı) 12-13 Eylül’de paylaşılır, eğer sırasına göre paylaşılacaksa 20 Eylül’de paylaşılır.

4 Beğeni

Aramızda hala dinlemeyenler varmış.

2 Beğeni

Dinlememek olsa gene iyi…

2 Beğeni