Doğru söylüyorsun Utah’ta var.Ama ben zaten en erken 6 Eylül dedim.Öncesinde pek gelmesi mümkün gözükmüyor malesef.6 Eylül’den sonra Eylül sonuna kadar elbet gelecek ülkemizden görüntüler. Umudumuz bu yönde.
ETS 2 Road to the Black Sea DLC’sinde Romanya şehirleri tanıtıldı (ekran görüntüleri) https://www.simulasyonturk.com/ets-2-road-to-the-black-sea-dlcsinde-romanya-sehirleri-tanitildi-ekran-goruntuleri/
farkındaysanız SCS blog bu ara çok boş yapıyor yukarıdaki kavşak ne kadar da Türkiye’ye benziyor
O çiçek süslemesi Türkiye hariç bi ülkede olamaz o bize has! Kavşak ve otoyolu çiçekle süslemek kırmızı çizgimizdir affetmeyiz!!! SCS den renkli KGM yazan çiçekli otoyol kenarı süslemesi yapmasını talep ediyorum!
SCS yapar inşallah, Kampanya yazısını gördükten sonra bekleyebiliriz belki
SCS Forumda birkaç tespit daha yapılmış.
2 Nolu ve 7 Nolu Görüntüler Reşiţa şehrine ait.
8 Nolu Görüntü de Timișoara (Temeşvar)'a ait.
Böylece Reşiţa ve Timișoara şehirlerinin de yer alacağı kesinleşmiş oldu.
Timișoara zaten Romanya’nın 4.büyük şehri. (Nüfus bakımından) yer alacağı şüphesizdi. Fakat Reşiţa ve Călărași süpriz oldu. Çünkü, büyükşehir değiller (her ikisi de) ve önemli bir güzergahta da bulunmuyorlardı. (Reşiţa) Bakalım SCS başka ne süprizler yapacak.
Bazı sürprizler olduğunu yazmış,gözlemlemiş,araştırmış veya tespit etmişsiniz.Elinize sağlık.Acaba ülkemizi ele alırsak,bizde de sürpriz olarak bir şeyler görebilirmiyiz acaba ? Şimdiden bir tahmin yapmak gerekirse,şahsen benim beklentim E-84’ün Keşan’a kadar gelip,bu bölgenin yapılıp daha sonraki DLC’ler ile İpsala’dan Yunanistan’a bağlanması.Mesela şahsen ben Keşan’ı oyuna aktaracaklarını düşünüyorum.Keşan’da yapılan SCS’de de gördüğümüz köprülü kavşak mevcut.Bir kaç yıl önce tamamlanıp hizmete alındı.Daha öncesinde o bölgede özellikle yaz aylarında sıkıntılar oluyordu.Herneyse mesela bazılarımız için belki Keşan’ın gelmesi sürpriz olabilir.Konunun başlarında da Gelibolu olacakmı olurmu diyen arkadaşlar vardı.Belkide Gelibolu sürprizi mi ? Acaba bu sizinde bahsettiğiniz sürpriz konusunda Trakya bölgemizle alakalı sizlerinde bir fikri varsa,en azından heyecanımızı kaybetmemek adına paylaşalım derim.
Corolla Türkiye’de çok fazla bulunan bir model inşallah polis aracı versiyonunu da yaparlar
Evreka!
3 Nolu görsel Cluj-Napoca şehrinde (Kaloşvar’da) yer alan ‘Meryem Ana Kilisesi’…
Cluj-Napoca’da şehir listesinde artık…
Meryem Ana Kilisesi deyince aklıma Selçuk geliyor orda da var bir tane Neyse ellerine sağlık tekrardan bizleri bilgilendirdiğin için.
Köstence yi de eklerler mi acaba? tv de görmüştüm çok güzel bir şehirdi
Köstence gibi önemli bir şehri atlamalarını düşünmek saçma olurdu. Olacaktır.
Tabela varsa eklerler, yoksa da ekleme ihtimalleri var. İlk olarak Fransa DLC sinde köy-belde mantığını getirmişlerdi (bkz. Poissy). İtalya ve Baltık’ta da bu devam etti. Türkiye için bazı ilçelerin dahi geleceğini düşünüyorum.
bu resimdeki otobüsü farken bi ben mi varım acaba
Trakya kısmından sonra SCS Türkiye’nin tamamını getirir mi acaba? Çankırı ve Çerkeş’in gelmesini çok isterim çünkü.
ah shit here we go again
İstanbula kadar yapacaklar haritayı. unuttuysan hatırlatmış olayım. Çankırı falan yok yani şuan.