ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

O yazıların hepsi -hatta birçoğu- Rusça değil, sadece Latin alfabesinden Kiril alfabesine çevrilenler de var.

Doğrudur ama mesela bizim lojistik firmalarının adlarının bir iki harfini değiştirerek kullanırlar mı mesela oyunda Ikea ika yazılmıştı

DLC’den yeni video sızdırıldı.

5 Beğeni

Üzücü :frowning_face:

1 Beğeni

https://twitter.com/Trakya_Balkan/status/1161243663583891456

4 Beğeni

Ordaa konsept bir harita var uzaktaa…:notes:

blacksea

Road to the Black Sea Konsept Harita çalışması sürüyor…:+1:

19 Beğeni

Bilerek mi düşük çözünürlükte yükledin yoksa ben mi açamıyorum :neutral_face:

4 Beğeni

Yalnız Değilsin :slight_smile:

3 Beğeni

@Canko’a katılıyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Yağmurlu bir günden taze fotoğraf

7 Beğeni

bakalım bizim pakette nereleri görücez geldiği yolda tırlar da geçiyor zaten scs de benzer görüntüler paylaşmıştı

6 Beğeni

Bugun bir blog yazisi gelmedi

1 Beğeni

Zaten yarın 2 hafta oluyor, bugün gelmez. yarın ya da cumartesi gelir.

2 Beğeni
3 Beğeni

Tamamen tahmin yürütüyorum.Sırasıyla bugünkü blogta olduğu gibi ülkelerden şehirleri göstereceklerse,Türkiye’den bir görüntünün gelmesi en erken 6 Eylül gözüküyor.Dediğim gibi aynı paylaşım içeriği ve sırasıyla gidilirse.Çok istiyoruz elbet ülkemizden birşeyler görmek,SCS’de sağolsun bizim heyecanımızı hep yüksekte tutuyor ve erteliyor.:slight_smile:

1 Beğeni

SCS krşm bizi sınama sabrımızla oynama yethhheeerrrrr :upside_down_face::pleading_face:

2 Beğeni

Yol kaplamaları ve şerit çizgileri Baltık DLC’si ile aynı mı yoksa yeni mi kullanmışlar tam ayırt edemedim.

1 Beğeni

4 Nolu görüntü Romanya’nın sınır şehri Călărași’den…

:arrow_right: Daha önceki paylaşımlarda, Giurgiu-Ruse ve Vama Veche-Durankulak sınır geçişlerinin yer alacağı kesinleşmişti. Yeni paylaşım diğer geçişin ipucunu veriyor olabilir. Yani Călărași-Silistre feribot geçişinin olma ihtimali artmış oldu.

4 Beğeni

Başlıyoruz gene… Tüm resimleri bulman için 3 saat veriyorum :DD

1 Beğeni

Haftaya Utah ile ilgili bir şey gelse, 30 Ağustos olur. Ondan sonraki hafta Bulgaristan şehirleri ile ilgili gelse 6 Eylül. Sonra yine 2 hafta sonra yani 20 Eylül gibi gelir Trakya şehirleri. Sonra da harita falan derken Ekimi bitirirler zaten sonrası çıkış gibi bir şey.

1 Beğeni