Önce portekiz-ispanya yapılacak. Ayrıca sıra türkiyeye gelene kadar avrupadaki kalan boşlukları yapacaklardır.
Aslında pek de ümitli değilim. Euro Truck Simulator 2’nin sürüş mekanikleri biraz sıkıntılı.
1800 derece direksiyon bir an önce lazım oyuna. Bunun ‘‘Road To The Black Sea’’ kısmına gelirsek, Türkiyede ki gibi yollar olacak mı ki? Dar yollar, trafik, organize sanayi bölgeleri, yolun sağı solu ve daha niceleri. Euro Truck Simulator 2’nin yolları kendini tekrarlıyor bunu inkar edemeyiz. Umarım yanılırım bu DLC hakkındaki fikirlerime… Bu arada yeni katıldım herkese merhaba!
Daha önceden eklendi o.
Merhaba!
Sizlerle yeni bir görüntünün konumunu paylaşmanın sevinci içerisindeyim. 5 Nolu görüntü, Iaşi (Yaş) şehri endüstri bölgesine ait. Görüntünün gerçeğinde, elektrik santrali daha uzakta olduğu için aslında görünmüyor. Ölçekleme nedeniyle bu şekilde yapılmış.
Paylaşılan görüntü:
Görüntünün gerçek konumundan bakış:
Santral:
Böylece Iaşi (Yaş) şehrinin de yer alacağı kesinleşmiş oldu.
1 Nolu görüntüyü ararken, 6 Nolu görüntüyü buldum.
Görüntü, Romanya’nın büyük şehirlerinden biri olan Galați şehrine ait. Görseldeki restore edilmekte olan kilise de ‘Paraschiva Kilisesi’. Kavşakta levhanın bulunduğu sağ istikamet, Galați’yi Köstence, Bükreş ve diğer şehirlere de bağlayan E-87 nolu anayol.
Kaptırdım iyice kendimi…
Sen cem yılmazın skecinde bahsettiği CIA ajanısın galiba. Umuyorum Kazlıçeşme sahili fotoğrafı gelmez SCS’den
Tourliner baya önce eklenmişti AI trafiğe
Gelse güzel olurdu ama maalesef.
Bahsettiğiniz otobüs Yeni Neoplan Tourliner 2017 yılı sonunda İtalya DLC’si ile gelmişti.Ama sonradan kaldırılmıştı.Mod ile aktif edilebiliyordu.Hatta steam atölyede modu mevcuttu o zamanlar.
Neden kaldırılmıştı?
Zaten mevcut değil mi şuanda?
Şuan olup-olmadığını benden daha iyi bilenler var forumda.Ben genelde bus traffic eklentisiyle oynuyorum,ama bir süredir modsuz olarak yeni profilde takılıyorum.Sıfır modsuz oynadığım yeni profilde hiç rastgelmedim.Demek halen eklenmemiş! Dediğim gibi konuya daha hakim olanlar forumda mevcut.
Merhaba bona. Konsept harita çalışman nasıl gidiyor ?
Merhaba. Konsept harita çalışması tamamlanmak üzere. Son Romanya paylaşımları beklentimin dışındaki yerleri içeriyor. Bu nedenle konsept haritada da değişiklik yapmak gerekti. Bir kaç gün içinde paylaşmayı ümit ediyorum.
Dipnot: Konsept haritanın bekleyeni olduğunu bilmek heyecanlandırdı.
Teşekkürler. 2-3 gündür aklımdaydı bi türlü soramamıştım şimdiye kısmetmiş. Kolay gelsin.
Çıkış tarihi için tartışmaya hiç gerek yok. Sürekli başa dönülüyor.
Bu Türkiye haritası gelirse, Türk oyuncuları tatmin eder mi?
Beklentiye bağlı. Adam kendi evinin önündeki asfaltın üzerindeki çatlağın kirini görmediği için “SCS VAY SEN NASIL?!” da diyebilir, "Vaay buralar baya benziyo aynı olmuş"da diyebilir. Ama şu da var bu adamlar haritayı iyi yapıyor. Tabii ki tatmin eder.
Tek umudum yalapşap yapmasınlar, mesela almanyadaki bi prefab’ı türkiyede görmeyelim. Türkiyeye özel yol şerit texturesi, sokak lambası, gişe olursa eğer HGS OGS şeyleri filan daha aklıma gelmiyor şuan bunlar küçük detaylar ama bayağı önemli.
Yarın pasaport için başvuru yapıyorum. Karşıya geçtiğim zaman fotoğraflar, videolar çekebilirim. Niyetim zaten ETS 2’de olacak güzergahın videosunu çekmek Edirne içine kadar…