ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Bu blog yazısında Türkiye’den fotoğraf beklerdim açıkçası, ama neyse canları sağolsun, belki bir sonraki blog yazısında…

1 Beğeni

Paylaşılan fotoğralardan bazıları Romanya’nın Transilvanya civarındaki yerleşim yerlerini baya bir andırıyor, Braşov ile Bükreş arasındaki yollara kurulmuş yerleşim yerlerini andıranlar da var ayrıca bu yollarda baya bir kilise var; yolun sağından geçen tren fotoğrafı da Bükreş’e ait olabilir tam konum tespiti yaptığım fotoğraf daha olmadı.

4 Beğeni

İlk resimde iki tane Bon Bon var, yani çakma iki Bim Bim var, kesinlikle orası Türkiye

1 Beğeni

Ama kilise de var o resimde.

orada durum şöyle olabiliyor bon yeni şirket ve bulgaristan, türkiye, romanya’da aktif olarak market şeklinde faaliyet gösteriyor

2 Beğeni

Siz o fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?

aynen geçen hafta paylaştıkları sınır kapıları görüntülerinde bulgaristan-romanya sınır kapısında da arkada bon market tabelası vardı

1 Beğeni

İskandinavyadaki IKEA şirketi gibi olabilir bütün ülkelerde var neredeyse

1 Beğeni

dlc çıkana kadar bizim haritaya hep naz yapacaklar bu bariz ortada :grin:

2 Beğeni

Probably come out in the early octocber

1 Beğeni

Bu DLC İtalya ve Baltık karışımı bir atmosfere sahip.

3 Beğeni

Dlc çıkmadan önce tüm gün:Scs Bloğa nolur foto at. Dlc Çıktıktan sonra tüm gün: Kanka Kapıkule kilit hamzabeyliden gel

3 Beğeni

Ben İtalya civarında ilk kez dolaşırken kendimi Antalya yada Mersin civarında hissetmiştim o akdeniz havasını verebilmişlerdi. Bu DLC’de de Marmara havasını başarıyla vereceklerini düşünüyorum :slight_smile:

4 Beğeni

İtalya da denizi çok iyi yapınca deniz kenarlarına yöneldiler

1 Beğeni

Zaten deniz çoğu Avrupa ülkesinde var.

Oda ayrı durum :grin:

1 Beğeni

Balkan köyleri :grin:

https://www.simulasyonturk.com/ets-2-road-to-the-black-sea-dlcsinin-koyleri-tanitildi-ekran-goruntuleri/

2 Beğeni

Dlcnin ne şanssız bölgesi Türkiye :tr:

Ne alaksı var ki? Sonuçta Avrupa’da geçen bir oyun, ben mutluyum.

1 Beğeni

Bana Beyond the Baltic Sea’da Rusya’nın St. Petersburg şehri ile Road to Black Sea’da İstanbul aynı değerde olacak gibi geliyor bana. Tek fark İstanbul’un yarısı olmayacak.

3 Beğeni