Bu blog yazısında Türkiye’den fotoğraf beklerdim açıkçası, ama neyse canları sağolsun, belki bir sonraki blog yazısında…
Paylaşılan fotoğralardan bazıları Romanya’nın Transilvanya civarındaki yerleşim yerlerini baya bir andırıyor, Braşov ile Bükreş arasındaki yollara kurulmuş yerleşim yerlerini andıranlar da var ayrıca bu yollarda baya bir kilise var; yolun sağından geçen tren fotoğrafı da Bükreş’e ait olabilir tam konum tespiti yaptığım fotoğraf daha olmadı.
İlk resimde iki tane Bon Bon var, yani çakma iki Bim Bim var, kesinlikle orası Türkiye
Ama kilise de var o resimde.
orada durum şöyle olabiliyor bon yeni şirket ve bulgaristan, türkiye, romanya’da aktif olarak market şeklinde faaliyet gösteriyor
Siz o fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?
aynen geçen hafta paylaştıkları sınır kapıları görüntülerinde bulgaristan-romanya sınır kapısında da arkada bon market tabelası vardı
İskandinavyadaki IKEA şirketi gibi olabilir bütün ülkelerde var neredeyse
dlc çıkana kadar bizim haritaya hep naz yapacaklar bu bariz ortada
Probably come out in the early octocber
Bu DLC İtalya ve Baltık karışımı bir atmosfere sahip.
Dlc çıkmadan önce tüm gün:Scs Bloğa nolur foto at. Dlc Çıktıktan sonra tüm gün: Kanka Kapıkule kilit hamzabeyliden gel
Ben İtalya civarında ilk kez dolaşırken kendimi Antalya yada Mersin civarında hissetmiştim o akdeniz havasını verebilmişlerdi. Bu DLC’de de Marmara havasını başarıyla vereceklerini düşünüyorum
İtalya da denizi çok iyi yapınca deniz kenarlarına yöneldiler
Zaten deniz çoğu Avrupa ülkesinde var.
Oda ayrı durum
Balkan köyleri
Dlcnin ne şanssız bölgesi Türkiye
Ne alaksı var ki? Sonuçta Avrupa’da geçen bir oyun, ben mutluyum.
Bana Beyond the Baltic Sea’da Rusya’nın St. Petersburg şehri ile Road to Black Sea’da İstanbul aynı değerde olacak gibi geliyor bana. Tek fark İstanbul’un yarısı olmayacak.