Gerçekten yapmışlar bravo
Oyuna mı gelicek bu, belirtilen bölgede AI olarak?
Yeni blog yazısı yayımlandı. Bakalım köy,kasaba fotoğraflarından hangileri Türkiye’ye ait
Merakla bekliyoruz can
Tam bu yorumu yazmak için Park’a girdim
Neden bilmiyorum ama paylaşılan ilk fotoğraf Trakya’danmış gibi bir izlenim verdi bana.
Yalnız bendemi şey var her bloğa girdiğimde hep 3,4dk önce paylaşılmış oluyo
Biri Dacia Sandero, diğeri de Kia Cee’d 2018 (Gördüğüm Kadarıyla).
1-2 fotoğraf dışında onlar da zar zor benziyor yerini çıkarmamız çok zor o yüzden sanki hep bulgaristan romanya köylerine odaklanmışlar gibi ama genel bir blog yazısı sonuçta ne diyelim
Siyahla gösterdiğin şey, yeni Tır veya Kamyon olabilir mi? Bana yeni tır gibi göründü.
Bence ilerleyen zamanlarda Türkiye için özel bir dev diary daha gelecek çünkü bunda hakikaten Bulgaristan Romanya kasmışlar daha Türkiye’ye gelememiş olabilirler detay bakımından. Şimdi gelelim tespitime…
Bu resim kesinlikle Romanyada çekilmiştir. Çünkü yoldaki mavi levhaya bakarsak kırmızı otoyol ikonu var. Kırmızı ikon (bizdeki mavi D100 gibi düşünün) DLC bölgesinde sadece Romanya’da kullanılıyor, ayrıca gerçekte bulduğum bir tabela da bunu doğruluyor.
Bu fotoğraf da bana Türkiye’den gibi geldi
Bana Ford Cargo 2520 gibi geldi.
Tren hattının yanından geçen yolun Bükreş’e ait olmasından şüpheleniyorum, o taraflara baya bir benziyor.
SCS foto paylaştı ve @can20 hala bulamadı. Ay tutulmasımı, Vedat Muriq transferimi yoksa 36 derece sıcakmı buna sebep oldu bilmek isterim
SCS Software’ın bu formu takip etmesinden şüphe duyuyorum, haftalardır yaptığımız paylaşımlardan dolayı sinirlenmiş olabilirler al bakalım bunları da bulun da görelim dediler en sonunda
Şaka bir yana en çekindiğim konuyu paylaştılar köy yolları; ben kıyı yolları, sanayi veya tarihi mekanlar olan bir yazı bekliyordum. Köy yollarında ipuçları çok az oluyor; nitekim blog yazısındaki 2. ve 3. fotoğraflar dışında tüm fotoğraflar birbirlerine benziyor ve belirgin bir nesneleri yok.
Diğer ülkelere ait fotoğraflar diğer forumlarda tespit edildiğinde hemen paylaşırız baya bir zorlanacağız bunun dışında bence 7. ve 8. fotoğraflar kesinlikle Türkiye, 1.fotoğraf da Türkiye’ye ait çıkarsa şaşırmam.
Bence bu fotoğrafları kendi haritalarından paylaşan SCS çalışanı bile haritanın hangi noktasından paylaştığını unutmuştur, şu fotoğrafın yerini göster bakalım desen gösteremez
Türkiye var diye demiyorum görüntülere bakarsak bu harita dlcsi iskandinavyayıda italyayıda sollar !