Hasan abinin paylaştığı yeri okudunmu
Blog yazısında paylaşılan 2. fotoğraf:
Heyecanlandırmak gibi olmasın da aşağıdaki yer değil ama işaretlerden de anlayacağımız üzere yerini tespit etmeye az kaldı kokusunu alabiliyorum
:
3.Fotoğraf:
Aşağıdaki konumda ağaçların hemen arkasında bir kilise var hafif gözüküyor ayrıca fotoğrafa benzer binalar da var; oyun ölçeğinden dolayı oyundaki binalar olması gerekenden daha yakın gözükebilir veya bu konum çok benzemesine rağmen paylaşılan fotoğrafa ait olmayabilir de:
2.el pazarı
umarım ets2de olur
https://twitter.com/TrakyaDefence/status/1149967205704097793
Vallahi yazıklar olsun. İnsan var karıncayı incitmez, insan var adam öldürse incinmez.
Başka DLC olsa bizimkiler bu kadar çok blog ve fotoğraf beklemez ama söz konusu Türkiye olunca insanın canı canına sığmıyor, herkes mutlulukla SCS’den gelecek olan fotoğrafları bekliyor, ETS 2’de Türklerin en çok istediği şey gerçekleşeceği için, bu zamanları hayatta bir kez yaşayacağız, anın tadını çıkarın Kasım ayına kadar
Önümüzdeki hafta yada sonraki hafta İstanbul görsellerini bekliyorum açıkcası
Bunun için erken bence, İstanbul son blog yazılarından biri olur, önceki harita DLC’lerinde büyük şehirler en sonlarda gösteriliyordu.
Aynen öyle. İstanbul’dan önce Bükreş , Sofia paylaşılır. Tarihi noktalar , endüstriler paylaşılır çıkmaya yakın İstanbul paylaşılır.
Önceki Baltic DLC sine göre ne durumdayız acaba daha mı öndeyiz geçen seneki eşdeğer duruma göre? (blog yazıları, bilgiler, screenshotlar vs…)
Belki bu sefer tersini yaparlar diye düşünmüştüm
Üşenmedim baktım.
15 Ağustos 2018’de Baltık haritasının kırsal alanları ve çevresi paylaşılmış ve hemen hemen Black Sea haritasının köyleriyle aynı formatta bilgilere sahip. Doğayı paylaşıyorlar sonuçta. 1 ay gibi bir fark var bunun sebebi Baltık DLC’sinin Şubat 2018’de , Black Sea DLC’sinin Mayıs 2018’de duyurulması diye düşünüyorum.
Temmuzdan geriye gittiğimizde 19 Haziran 2018’de ise Baltık endüstrileri , çiftlikler , fabrikalar paylaşılmış.
Pardon Mayıs 2019 olacak.
Yaklaşık 2 ay önce böyle bir paylaşım yapmıştım. Baltic DLC’sinin çıkış serüvenini görüp, Black Sea ile kıyaslayabilirsiniz.
Ats Oregon’da olduğu gibi Tekirdağ sahile de konser koysunlar abe kaynana çalsın telifini alırız sıkıntı değil
Bence oyuna AI araç olarak çingene düğün konvoyu eklemeliler. Önden gözcü birlik olarak BMC Levend ve kasasına dümbelek-zurna-davul üçlüsü, ve arkadan cengaver birliği olarak da 5 araba eklenmeli .
şaka maka ai araç olarak toros veya brodway kesin olmalı, bu 2 araç oraların vazgeçilmezi.