ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

@Makarnaci görüntü bu.

3 Beğeni

Bilgisayardan giriyorum, klasik taktik olarak aç kapa yapayım bakalım nolacak :slight_smile:

Edit: Düzelmedi boşver :frowning:

1 Beğeni

Yeni Türkiye Ssleri geldi https://www.instagram.com/p/ByqDux5Cl3R/![61858637_2540135149379917_8669166052264175448_n|690x388](upload://8JvmwjNC7xnlrmo4OxXAydcf6eU.jpeg)

1 Beğeni

Gayet güzele benziyor

Bu Resmide Unutmamak lazım.

Görüntüleri görür görmez aklıma geldi. :slight_smile:

Allah’ım gollll…

2 Beğeni

Çok farklı bir dlc bizi bekliyor olacak Türkiye’nin tabelaları falan farklı.

o kadar konum tespit için uğraştık simulasyonpark ailesi olarak artık bir video hakettik galiba birazdan videoyu çeker yüklersin başkan :smiley::rofl::grinning::upside_down_face:

1 Beğeni

@HasanOfke yayın olmaz mı ya?:smiley:

1 Beğeni

video olacak zaten kısa bişey saaat 22ye doğru yayınlarım

6 Beğeni

Hayrabolu muhtemelen gelecektir.Tabelası olan yer kesin gelecek diye de bir şey yok,ancak adı üstünde oyun olduğundan ve ölçek gereği her yeri yapamayacaklarından Hayrabolu olacaksa Hayrabolu üzerinden Tekirdağ’a yol yapılacaktır ama bu bölgedeki büyük ticari araçların Tekirdağ’a gitmek için asıl kullandığı yol Lüleburgaz’dan sonra Büyükkarıştıran’ı geçtikten sonra doğu yönünde Çorlu’ya uzanan sapaktan sağa yani güney yönüne dönüldüğünde ise Muratlı üzeri Tekirdağ’a bağlanan yoldur.

2 Beğeni

TL gelecektir ancak tabii ki sabit kur olacak. Simülasyondaki iş gelirleri bile abartı iken bu konuda gerçekteki gibi dalgalı kur beklemek hata olur.

Şehir içi olan görüntüyle ilgili de bir tahminde bulunalım da o da garip kalmasın. :relaxed:
Edirne şehir içi geçişini böyle tasarlamış olabilirler. Benzeyen yönler olur, olmayan olur. Birebir koca şehiri yapmalarını beklemiyoruz zaten.
Ben bu görüntüyü Edirne-Talatpaşa Caddesi’ne benzettim.
(Hem de o kadar Hayrabolu,Tekirdağ adı geçti, Edirne’mizin de geçmez ise ayıp olur .:relaxed:)

3 Beğeni

şu fotoğraf:

burası değil biliyorum ama kokusunu alabiliyorum :smiley::laughing::rofl: konumun az ilerisinde ortada şekilli bir ada var scs’nin fotoğrafındakine benzer:

2 Beğeni

Çok alakalı olmayabilir,benimki sadece bir tahmin ama bahsi geçen fotoğraf Lüleburgaz şehir merkezide olabilir.Gerçek fotoğrafta yolun ilerisi şimdilerde yıkılmış olan eski Yaman Hotel’in oraya gider ve oradada bir ada mevcuttur.Ama yinede dediğim gibi bu sadece bir tahmin. :wink:

4 Beğeni

Tespitin doğru tebrik ederim.Resme yaklaşınca bu tesisin hemen az ilerisinde yer alan Kırklareli ve Babaeski ayrımının tabelası ufakta olsa belli oluyor. :wink:

7 Beğeni

hocam ne göz var öyle sende :smiley: ben daha Kumbağ yazısını millet yazınca okuyabildim

3 Beğeni

Estağfurullah hocam.Memleket sevdası diyelim biz ona.Trakyalı olupta SCS’den resmi olarak Trakya’yı beklemenin heyecanı da var tabi.Birde sürekli gidip-geldiğim gördüğüm yerler. :wink:

5 Beğeni

Dikkatimi çeken diğer detay (tabi bu çok güzel bi şey)

Daha önce ne kadar DLC varsa yada şöyle diyelim oyunda ne kadar ülke varsa hiçbirinde Türkiye’nin hatta sadece Trakya’nın bulunduğu alanda yayınlanan görsellerde Türk Bayrağımız kadar dikkat çekiyor.

Bu şuana kadar gördüğüm en çok bayrak barından DLC galiba. Buda bi örnek. Tek bir görselde 3 adet bayrağımız :tr:

10 Beğeni

Ben de bu durum içerisindeyim :sweat_smile:

2 Beğeni

Çünkü hocam, ülkemizde her yerde bayrağımızı görebiliyoruz. En basiti bir dükkanda bile asılıdır. Elin Avrupa’sında bayrağa bizim kadar önem verilmiyor sanırım. Bu detay benim de dikkatimi çekti her yerde bayrağımızı göreceğiz gayet hoş detaylar. Umarım en kısa zamanda çıkar.

2 Beğeni