Bu tespit içinde tebrik ederim.Bu bölgeye bir değil şuanda birden fazla köprü yapıldı ve yapılıyor.Anadolu yakasından başlayarak şuan için en son Çatalca etabı açılan Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca İnceğiz’deki şuan devam eden tünel bağlantılarıyla köylerden geçerek buraya yani Kınalı’ya bağlanacak.Köprülerin birden fazla olmasını şu şekilde de açıklayabiliriz.Bildiğimiz üzere içerisinde Çanakkale 1915 köprüsünüde barındıran Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projeside mevcut.Köprülerden birisi Kuzey Marmara Otoyolu’nda yeni otobana bağlanarak direk Çanakkale ve Balıkesir bölgesine ulaşmak için yapılan bu projenin başlangıç noktası olabilir.Bu projeler tamamlandığında ve SCS’de DLC’ler üzerinden projeler tamamlandıktan sonra güncellemeler yaparsa,oyunda sadece Trakya bölgemiz bile olsa daha da geniş bir yol ağına ulaşabiliriz.
Biz Milliyetçi,vatan,toprak,bayrak sevdalısı bir milletiz.Bizim kadar bayrağına saygı gösteren,önemseyen başka bir topluluğa ben şuana kadar şahit olmadım.
burası mantıklı geliyor ama edirne şehir içinden girip kısa bir tur attıktan sonra tekrar dışına çıkmak güzel olurdu tabela mabela görmeyince orası mı burası mı belli olmuyor
İstanbuldan bir görüntüyü dört gözle bekliyorum bakalım neler olacak.
Nasıııı !!!
Şu sıralar pek Edirne fotoğrafı göreceğimizi sanmıyorum. Çekilen tüm resimler Tekirdağ ve civarından çıktı. Yine öyle olacaktır.
videoyu montajlıyorum
Liman , Kumbağ , Şehir Merkezi Yazıyor Haberin Olsun
Editledim. Yardım için teşekkürler
15 dk. oldu yapacak bir şey konuşulacak çok şey oluyor
Hasan, Haftaya Belki Sizin Ordan Bir tane Fotoğraf Gelir
her hafta fotoğraf paylaşmıyorlar yalnız bu ara coştular daha atsnin sıradaki dlcsi duyurulacak bir de o paylaşılacak başka ıvır zıvırlar çıkar
ama yine de iki haftada bir gelir bir şeyler
romanya-bulgaristan-türkiye çok içerik demek her defasında biz olamayabiliriz
ne zaman yüklenir peki
Bütün resimlerde gerçek yerler ile bir ilişki, bütünlük kurulmuş ama bu resim ile gerçeği pek manasız gözüküyor.
En çok İstanbul’u merak ediyorum. Bakalım neler göreceğiz daha.
Yalnız videoda tabelanın olduğu tarafı karıştırdım galeri için bmc,toyota,vw karışmış falan dedim meğerse az ilerisindeymiş gerçek görüntünün
neyse birazdan yayınlıyorum hd olsun
Apartmandaki çanak anten ve bitmemiş üst kat detayı çok iyi olmuş.
ETS 2’nin Road to the Black Sea DLC’sinde Türkiye’nin Trakya kısmına ait ekran görüntüleri paylaşıldı. Tekirdağ ve çevresinde geçen ekran görüntülerini gerçekteki yerleriyle inceliyoruz.
Kastettiğin yol Tekirdağ Şehir Merkezi. Çevre yolu açıldığından bu yana tırlar bu yolu kullanmıyor.Bunu ne kadar dikkate alırlar bilmem de şehir merkezinde iş alabileceğimiz bir firma olabileceğini düşünürsek gelmesi muhtemeldir diye düşünüyorum.
%100 gelir, İstanbul’a kadar gider tem’i de yaparlar araya illa bir kaç ilçe eklerler diye düşünüyorum.