ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

öyle olsa cami mutlaka olurdu :smiley: ve zaten forklift ayrıntısına kadar yerleştirmişler

2 Beğeni

bu kavşak aynı zamanda tekirdağın tam üstünde sağa doğru Silivri-İstanbul’a gidiyor; yukarıya doğru da Hayrabolu’ya gidiyor.

ETS2 Steam sayfasından da duyurusu şuan yapıldı. Daha önceki duyurular gibi Blog içeriğiyle aynı.

2 Beğeni

Yorumları okudum çok güzel detaylar bulunmuş. Benim en baştan beri ilgimi çeken 4.fotoğraftaki VW bayiine benzeyen yapı oldu.

Ama gerçek konum itibariyle bakıldığında mevcut konumda BMC bayii var. Yani başka bi yerde VW bayiini görüpte BMC yerine konumlandırmışlar gibi… Orjinal Konum:

2 Beğeni

Aynen.Belki oradan da alternatif Kırklareli yolu olabilir.

ATS’deki toprak yol modeli?:smiley:

1 Beğeni

şu an bu forumda konumu tespit edilemeyen 2 fotoğraftan biri de bu sanki Tekirdağ a gelirken sağ taraftaki limanlardan biri gibi ama buraları da bulacağız zoru hemen buluruz imkansız biraz zaman alıyor işte :laughing::smiley::rofl:

3 Beğeni

bana orası niye bölge trafik kontrol binası olarak geldi? :joy::joy::joy:

6 Beğeni

Bu yol (Malkara Keşan yolu) bildiğiniz üzere gizemli şimşeklerle, pardon radarlarla :smiley: ün salmış bir yer. Yola diğer yollara göre daha fazla sayıda radar koyulursa çok güzel bir ayrıntı olur :slight_smile:

Edit: Kağıt polis arabası da olabilir :joy:

6 Beğeni

Valla bilmiyorum :sweat_smile: ama genel yapı itibariyle VW Bayilerinin görüntüsünü fazlasıyla anımsatıyor…

2 Beğeni

Aslında fotoğraftaki limanın aşağı yukarı nerede olduğunu biliyorum da maalesef oranın google sokak görüntüsü yok. :expressionless:

1 Beğeni

Limanlı fotoğraf zorladı bak. :slightly_smiling_face:
Emin olmamakla beraber benim benzetebidiğim yer burası:
(Tekirdağ ile Marmara Ereğlisi arasında)

4 Beğeni

Buldum galiba .d

2 Beğeni

oraya çok benziyor yine aynı yere geliyoruz gerçektekine göre biraz abartı ile oyunda yapmışlar :smiley: mantıklı olmuş şikayetim yok balıkçı teknesi var sonuçta iskele var daha ne olsun :smiley: yoldaki ayrıntı bile yapılmış

2 Beğeni

burası tekirdağ limanı zaten olacağı ortada

1 Beğeni

Aynen abi liman işletmesi burada. Arka çaprazında TMO nun silo deposu var orayı da eklerler galiba :joy:

1 Beğeni

tmo tarzında assetler var zaten :smiley: edirnede de olması lazım içeriye girerler mi o kadar emin değilim neyse olur yani sıkıntı yok gıda fabrikası vs. şeklidne bişeyler uydurulur aktif olmasa bile bazı yerlerde temsili yer alır daha çok şey görücez

3 Beğeni

Konu dışı oldu özür dilerim ama Google sokak görünümü şeyleri bende böyle geliyor ve göremiyorum, konuma nasıl ulaşabilirim?

2 Beğeni

@HasanOfke Video isteriz!:smiley:

3 Beğeni

Mobilden giriyorsan öyle oluyor arada.Bilgisayar üstünde açılabiliyor.

1 Beğeni