ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Haydi o zaman Edirne-Uzunköprü-Keşan yapalım :smiley:

6 Beğeni

Başka sende uzaktaki nesneler düzğün bende tırtıklı bi çözemedim neden full ayarda oynuyorum bide yakında iken on numara ama uzakta senin gibi güzel göstermyior aynalarda senin gibi güzel göstermiyor çok ama tırtık sorunu

1 Beğeni

Burasi oyuncularin giremeyecegi bir yer, hasan kus ucusu gittigi icin gorunmus. Bug sayilmaz oyuncu giremiyorsa…

7 Beğeni

Videolar ne zaman gelecek?

Edirne-Uzunköprü-Keşan
Keşan-Tekirdağ-Yenice-Gişeler
Otoban-Çatalca-İstanbul(Avcılar,Beylikdüzü tarafları)

3 ayrı video çekildi sırasıyla yayınlanacak. Gene keyif veriyor :smiley: yav müthiş bişey böyle olması

(owww şit 720p kaydetmiş videoyu neyseki kalite sıkıntısı yok 1080p yapıcaz :smiley: )

9 Beğeni

Hasan’ın da dediği gibi 5 Aralık’tan sonra bir çok şey değişecek.Yalnız ben bir konuda hem bilgi ve fikir vermek,hem de yanlış biliyorsam bilgi almak adına trafik konusuna değinmek istiyorum.Mesela nasıl ki Ai trafik araçlarının bazıları bölgeye ve ülkeye göre çıkıyorsa,acaba trafik yoğunluğunun da böyle olmasının bir yolu var mıdır ? Hatta saatine göre bile değişen bir trafik durumu olabilir mi ? Örneğin;İstanbul’da mesela trafik genellikle hep yoğun olmalı veya orta seviye yoğunlukta olmalı.Ama İstanbul’dan çıktıkça yoğunluk düşmeli.Veya aslında şu bile olabilir.Konsoldan kod ile yazdığımız g_traffic ayarını iki kademe ayarlama şansımız olup bir tuş ile bu iki kademe arasında geçiş yapsak.Örneğin kademenin biri orta,diğeri yoğun diyelim.İstanbul’a girdiğimizde hiç kod yazmadan tek tuş ile trafiği yoğunlaştırabilirmiyiz ? Ben hiç rastlamadım ama böyle bir mod var mıdır? Veya yapılmasının olanağı var mıdır? Son olarak ise muhtemelen DLC çıkışından sonra geleceğini düşündüğüm veya düşündüğümüz Türkiye’ye özgü Ai araç trafik paketi.Bence çıkması muhtemelen bir mod.İçerisinde taksi,dolmuş,hatlı minibüs,şehiriçi otobüsleri v.b araçlar bulunan bir mod şahsen ilk beklediğim modlar arasında.Açıkçası normalde de oyunu Jazzycat’in trafik modlarıyla oynayan biri olaraktan böyle bir mod çıkarsa ilk sevinenlerden biri olurum. :wink:

5 Beğeni

Bu modu denemenizi tavsiye ederim.Bende arayıştaydım ve bu modu buldum.Saatlere göre yoğunluk değişiyor.

5 Beğeni

@ArqeNade teşekkür ederim.Bu modu daha önce kullanmıştım.Bir süredir kullanmıyordum.Harici olarak indirip yüklemiştim abone olayım bari Black Sea DLC’si ile en azından daha iyi bir şey bulana kadar tekrar kullanmaya başlayayım… :+1:

3 Beğeni

yeni video yayından önce yayınlanacak

Edirneli, Havsalı, Uzunköprülü ve Keşanlılar için geliyor :grin:

haydi o zaman bir daha

5 Beğeni
12 Beğeni

Romanya Bulgar yolları da hiç yabana atılcak gibi değil dlc her yeriyle tatmin ediyor karadeniz kıyısındaki şehirlerden yol almak çok güzel
Müthiş rotalar tam bizlik

Yabancılar da İstanbul’u Trakya’yı beğenip şaşırdığına göre zaten laf kalmıyor
Neyse iyi geceler

Ulan scs bi kurtulamadık senden yeter yavvv

18 Beğeni

bir sorum olacak bu xray olayı sürekli olacak mı yoksa oyun kafasına göre mi bizi xray den geçirecek ?

2 Beğeni

Taşıdığımız yükün türüne göre x-ray’e gircez gibi geliyor bana

3 Beğeni

o da olabilir tabi.

https://www.instagram.com/p/B5itjpzJ2CA/

biz kapıkuleden rahat rahat geçerken gerçeğinde rezalet sürüyor

6 Beğeni

@HasanOfke 'nin videolarını izledikçe dlc hazırsa salın şu dlc yi diye iç geçiriyorum :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bugüne kadar izlediğim videolar da bizim ambulans ve itfaiye araçlarını göremedim acaba sadece trafik polisi mi var? Rastgele yol olaylarında itfaiyeciler olay yerinde ama araç yok

3 Beğeni

Bu dlc için hangi dlcleri almamız gerekiyor ?

Going East DLC

hayır hiçbir dlc’yi almana gerek yok ama going east alırsan karayolu bağlantısı tamamlanmış olur almazsan online garaj satın alarak bu tarafta oynayabilirsin

4 Beğeni