ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

SiSL ile yayının kaydı (hala işleniyor)

6 Beğeni

Ulan vay be yıllarca olacak mı diye merak et bekle sonra da aylarca yapılmasını çıkmasını bekle şimdi de oynuyoruz. Oynarken de mutsuz değiliz
İstanbul için 6 ay uğraşmışlar bir daha böylesi yapılır mı meçhul ama İzmir, Ankara böyle şehirler aynı konumda
Devamı için kampanyaya başlıyoruz merak etmeyin :smiley: 5 Aralık’tan sonra her şey değişecek. :slight_smile: Gelecek için garantilememiz lazım.

16 Beğeni

@HasanOfke hasan abi türkiye haritası çıkınca promods ne zaman gelir daha detaylı olurmu hasan abi

Hasan siz ne gerekiyorsa yapın arkanızdayız maddi manevi …

1 Beğeni

Dünkü yayından ss aldım tabelalarda hata var sanırsam.

İstanbul’a giriş tabelaları da mavi yapılmış. TEM’den girişlerde yeşil olması gerekiyor…

2 Beğeni

Düzeltirler,hatalar illa olucak.

o ne demek acaba bir vere bir vere bir vere??

burası oyunun yüklemediği yerler değil miydi? bir yere tabelası o yüzden var yüklenmiyor zaten görmüyoruz

1 Beğeni

Bu haritadaki yerler istanbulun girişi veya çeyreği diyebiliriz. Bu kadar yer bile ne kadar dolu görebiliyorsun. Kız kulesi ayasofya gibi yerler çok ileride be tırların görmesi mümkün değil. Gerçekte yavuz sultan selim köprüsü üzerinden geçiliyor. Burasıda zaten şehir dışı diyebiliriz.

1 Beğeni

he bir yere’ymiş pardon, yanlış okumuşum. ama çok ince be!!

nereye, bir yere

Edirne’de yeni bir gün başlıyor… Araçlarımız tek tek Avrupa’dan Trakya garajlarına geri dönüyor. :smiley:
Neyse Baltrak merkez ofisine geçiyorum. SiSL reisi bekletmeyelim Pazar günü de çalıştırıyor gördüğünüz üzere :rofl:

11 Beğeni

İş başındayız… :smiley:
TR 22 EZ 124

Mercedesleri İstanbul’a çektik. F-MAX’ler 5 Aralık’ta Edirne, Tekirdağ, İstanbul garajlarına gelecek. Ford Trucks galerisi için çalışmalarımız sürüyor. @Emre54 @bertan06
@Aguss Kocaeli merkez depo sorumlumuz da ivedilikle bu başlıklar üzerine çalışmaya devam ediyor. :grin:

Şimdi BM Lojistik, OraletBirlik, Baltrak Lojistik üçgeninde kaldım. :face_with_hand_over_mouth:

12 Beğeni

worldoftrucks sitesine tr plaka gelicek mi hasan abi

Evet gelecek

Değiştirmenin tam zamanıydı he. Acaba hâlâ oyuna eklemek için vakit var mıdır? @SiSL
https://twitter.com/1parcatuhaftik/status/1201060801513238529

4 Beğeni

Dün yayını izlerken 3 şehirden nasıl sıkılmayacağım diye düşünüyordum ama Calais yolunu düşününce Multi oynadığım sürece sıkılmayacağıma kanaat getirdim :slight_smile: sonuçta her seferinde başınıza değişik şeyler geliyor :smiley:

2 Beğeni

1 aya yakındır 1.36 zaten betada bu kadar sürede uyum çalışması yapmayıp oturmuşsa TMP bilemem orasını ama DLC erken geliyor TMP’ye umarım üzerinde çalışıyorlardır

1 Beğeni

ses de kayma mı var acaba?

Yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir yurtdışında yaşıyorum. SCS DLC paketi resmen benim için tasarlamışlar. DLC’de İstoç yolunun sonunda Deposite AVM var. Eski çalıştığım yer. Cennet mahallesinin yanından geçiyorsunuz, orası da yaşadığım yer. Ambarlı dolum tesislerinin orada bir rezidans var, orasıda eniştemin kaldığı yer. Hamzabeyli sınırından geçiyorsunuz, her zaman orayı kullanırım. Bulgaristan var, üstüne birde Bulgaristanlıyım. Oyun çıktığı 2012 yılından bu yana zevk alarak oynuyorum ve şu anda böyle bir DLC paketinin çıktığını görmek, tarifsiz duygular içindeyim. Başta Selçuk Abi olmak üzere diğer SCS çalışanlarından Allah razı olsun. Türk oyuncularına gerçekten çok güzel bir çalışma vermişler.

12 Beğeni