https://www.webtekno.com/ets2-road-to-the-black-sea-cikis-tarihi-h80731.html
RDR 2 de aynı gün çıkıyor
Sıkıntı değil alamayacağım icin
kanal istanbul yapıldıktan sonra güncelleme gelirse ne fena olur belki boğazlarda eklenir o zaman.
canlı yayını izliyorum, çıldırıyorum istanbul’un keşmekeşe çıldırıyorum.
@HasanOfke allah aşkına şu DAF’ı servise götür ya…
Aslında İstanbul’da oturanlar için oyunda gördüğümüz İstanbul’un bir çok yeri gerçekte binbir türlü derdinden trafiğinden gitmek istemediğimiz,ama oyunda da kesinlikle çıkmak istemeyeceğimiz bir yer olacak gibi.
İstanbul’daki kamyon galerisini Mercedes-Benz’e vermişler.
İstanbul’da yaşayan bir Trakyalı olarak şunu da dile getirmek istiyorum.Videolara ve yayınlara baktığım zaman oyunda şuan İstanbul’dayken İstanbul’un atmosferini,Trakya’ya doğru devam ettikçe de Tekirdağ’da,Edirne’de oradaki atmosferi şahsen gözlemleyebiliyorum,oyun onu hissettiriyor.Hele ki gerçekçi modlar ile daha farklı bir boyuta da geleceği kesin.
İstanbul’da her zaman yoğun trafikte çalışılmalı.
Satış rekorları kıracağız eminim Türk grubundan özellikle şahsen kırılmasını da çok isterim. DLC süper ötesi olmuş SCS’nin başarılarının devamını isteriz özellikle Türkiye konusunda inşallah Bu arada @SiSL’nde emeği çok belli ediyor sonsuz teşekkürler. Bizlere hazırlayıp sunan emek veren @HasanOfke’yde ayrıca teşekkürler
Bence Edirne’de olduğu gibi İstanbulda’da tarihi simgelerden en azından en çok bilinenlerden bir kaçı oyuna eklenmeliydi.Mesela İstanbul denilince akla gelen Galata Kulesi veya Kız Kulesi veya her kesim tarafından hayranlık duyulabilecek Ayasofya.
@Gorkem09 Paris’te Eyfel Kulesi’ni görüyormuyuz? Görmüyoruz.Çünkü bulunduğu yer tırların geçtiği bir yer değil.İstanbul içinde saydığın yerler tırların uğradığı veya gördüğü bir yer değil.SCS’nin yaptığı haritaya göre baya baya şehiriçine de geliyoruz yani.Şahsen bazı yerler sadece geçip gittiğimiz yerler olabilirdi.Küçükçekmece’ye girmeyebilirdik.Neden diye sormazdık diye düşünüyorum? Şehiriçini gayet fazlasıyla yapmışlar.Yaptıkları bir çok yerde bile bugün çıksan kaç tane tır göreceksin ? Örneğin;Küçükçekmece’de kaç tane tır göreceğiz belirli bir saat diliminde beklemiş olsak.Aslında şahsen ben bu kadar şehiriçine girecekleri ilk başta tahmin etmemiştim.Bu kadar şehiriçi yerine Hadımköy’ü,Çatalca’yı daha kapsamlı yapsalar benim adıma yeterli olurdu.Tutupta tırın girmediği bir yeri neden yapmadılar diye ben hesap soramam SCS’den!
Öncelikle kardeşim normal bir isteğe neden bu kadar tepki gösterdin bilmiyorum.İkinci olarak ben burada yapamamışlar olmamış demiyorum sana.Edirnede uzaktan gördüğümüz Selimiye tır mı geçiyor sanıyorsun yanından hayır.Ama Edirneye gerçekten de git girişinden vs çoğu yerden görülebilecek güzellik o .Benim ki sadece katsalar görsel anlamda bir güzellik olurdu diyorum o kadar.İnsanların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz lakin saygı duymak mecburiyetindesiniz.
İstoçda iki tane gerçek dışı ve yapılabilir sorun var: İstoç’un aşağıya açılan kapısı yerine viraj var, diğeri ise viyadük tam tersi olmuş. Viyaük hadi neyse de, ordaki kapıyı da yapın abi yani. (görüntü olarak yani) şuna bahın hele yaw.
@Gorkem09 Edirneliyim,İstanbul’da yaşıyorum.Edirne ile İstanbul’u büyüklük olarak kıyaslayıp gözükse gözükmese muhabbetine girmek doğru değil.İstanbul’da bazen yapılaşmadan dolayı 100 metre ötesini bile görmek mümkün olmayabiliyor.Sonuç olarak bu bir tır oyunu.İstanbul’un Anadolu tarafını bile yapmış olsalar 3.köprü zorunluluğundan bizim yine senin yazdığın yerleri görmemizin mümkünatı yok.Tır simülasyonunda mega bir şehrin göbeğinde kalmış tarihi eserleri yapmalarının “tır ve taşımacılık” odağında ben bir mantığını göremediğim için yorum yapma ihtiyacı hissettim.Hadi siz Ayasofya’yı,Galata Kulesi’ni istiyorsunuz.Siz Edirne yönünden gelirken Çatalca gişelerindeki levhaya da eğer geçerseniz bir dikkat edin.Ağır vasıtalar için Çatalca’dan otobanı terk etmeleri yönünde tabela mevcut.Tek bir kıstas sadece Ambarlı Limanı’na gidenler hariç ibaresi var.İstanbul’da tırı kuzeye attılar.Gümrük geldi Çatalca’ya.Bence biz Çatalca’yı,Hadımköy’ü buraları keşke daha geniş görseydik.Varsın olmasın tarihi yerler.Gerçekten tırın geçtiği bir yer ve yol şahsen benim adıma yeterli ve yerindedir.Bu da benim görüşüm.
Yanıtımı inceleyip yorumlarsanız sevinirim yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Herkesin zevki rengi görüşü tabikide.Ama ben her ne kadar simulasyon dahi olsa geçtimmi bunun başına görsellik istiyorum bu yüzden görüşümü belirttim onun haricinde en çok şehir yapısı içeren tabikide bu dlc olmuştur.Ama görsellik insanın her vakit isteyeceği bişey.Mesela yeni bir oyun çıkıyor hemen üstüne grafik vs iyileştirmeleri yapılıyor benim isteğimi de böyle düşün diyorum bu konuyu da burada noktalayalım.
@Gorkem09 yani uzatacak bir şey de yok zaten.Herkes hür iradesiyle belirli kural ve durumlar çerçevesinde kendi fikrini yazmakta özgürdür.Ben hem kendi fikrimi,hem de SCS’nin mantığıyla oluşan durumu belirttim.Gönül tabiki daha çok şeyler görmek ister,istiyor.Ama sonuç olarak bu DLC’de bir çoğumuzun düşündüğü ve gördüğü gibi bazı şeyler için bir milat olabilir.
Yayın bitti internette bir problem başladı neyse yarın devam ederiz
Oyunu takip edip oynayanlar için güzel bir dlc sadece izleyip yorum yapanlar için değil
Istanbul oyundaki en farklı, büyük, güzel şehir oldu. Bükreş, Sofya gibi şehirlerde hep dış kısımlar yer aldığından böyle değil. İstanbul olayı bitirmiş yeni bir kapı açmış uğraştıklarına değmiş
Herkes oynadığında anlayacak.