Sıla yolu için going east alacaksın ama going east oyunun ilk zamanlarında çıkan bir dlc.Para vermeye değmez çünkü ingiltereden farkı yok neredeyse.
Edirne’ye sabah 8.30 da geldim garip bir his yaşadım bu kısma gelince direk ets aklıma geldi gerçekten hissettiğim anlatılamaz…

dlc 5 aralıkta çıkacak acaba multiplayer oynamamız için kaç gün gerekir yoksa ilk günden oynarmıyız?
1.36 sürümü tamamlanacak sonra truckersmp de 1.36 ya uyarlayınca oynayacağız. perşembeye kadar yetişir umarım
o değilde Romanya yolları falan da fena değil izlediğim kadarıyla. bu çıkacak 6.dlc ile birlikte bir sıralama yapsak bu dlc yi 1.sıraya koyarım 2. italya 3.iskandinavya dlc bana göre.
Kapıkule nin çilesini görmek isteyen buyursun
Bir de Trakya ya man xxl kabinle girmenizi tavsiye ederim.Oyunda görüş açısı en geniş araç bu.Her yerin rahat görülmesi açısından bir tavsiyemdir.
Bu arada Hasan neden x ray den geçemedi? Onu nasıl çözecez
Tırcı lobisi özendirme çalışmalarına devam ediyor. Ama sendikalaşamıyorlar Bir Jimmy Hoffa yok sanırım
(nereli bu tırcı ki?)
tanıdık gelecektir kahvehaneyi bile yapmışlar sdfsfsdf
video 1 saate falan yayınlanır
TEM Çatalca Gişeleri
Ahmediye, Büyükçekmece
ar-taş Madencilik, Çatalca
Büyükçekmece Gölü
ve
yine başımızın belası İstanbul’a dönüş…

Sinoplu bu Adı Can Eker Adam Zehir, Telsiz filan kuruyor yapıyor kafa kırık biraz
boş zamanlarını Tırcı izleyerek geçiren TheSword Tırcılığa başladı
Aynı zamanda çok güzel bilgiler veriyor teknik anlamda ya da ülkeler arası transport işleriyle alakalı yani boş tırcı da değil
pek boş tırcı görmedim zaten
Şuan Steamda Canlı Yayınmı Oluyor