ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Sıla yolu için going east alacaksın ama going east oyunun ilk zamanlarında çıkan bir dlc.Para vermeye değmez çünkü ingiltereden farkı yok neredeyse.

2 Beğeni
9 Beğeni

Edirne’ye sabah 8.30 da geldim garip bir his yaşadım bu kısma gelince direk ets aklıma geldi gerçekten hissettiğim anlatılamaz… :slight_smile: oyunda Buraya kadar geliyoruz oyunda sağa dönünce Tren Garına gidiyor ve bulunduğum yol kapalı oyunda neyse modcular halleder diye düşünüyorum :blush:

8 Beğeni

dlc 5 aralıkta çıkacak acaba multiplayer oynamamız için kaç gün gerekir yoksa ilk günden oynarmıyız?

1 Beğeni

1.36 sürümü tamamlanacak sonra truckersmp de 1.36 ya uyarlayınca oynayacağız. perşembeye kadar yetişir umarım

o değilde Romanya yolları falan da fena değil izlediğim kadarıyla. bu çıkacak 6.dlc ile birlikte bir sıralama yapsak bu dlc yi 1.sıraya koyarım 2. italya 3.iskandinavya dlc bana göre.

1 Beğeni

Kapıkule nin çilesini görmek isteyen buyursun :slight_smile:

Bir de Trakya ya man xxl kabinle girmenizi tavsiye ederim.Oyunda görüş açısı en geniş araç bu.Her yerin rahat görülmesi açısından bir tavsiyemdir.

6 Beğeni

Bu arada Hasan neden x ray den geçemedi? Onu nasıl çözecez

Tırcı lobisi özendirme çalışmalarına devam ediyor. Ama sendikalaşamıyorlar :smiley: Bir Jimmy Hoffa yok sanırım

(nereli bu tırcı ki?)

1 Beğeni

tanıdık gelecektir :rofl: kahvehaneyi bile yapmışlar sdfsfsdf
video 1 saate falan yayınlanır
TEM Çatalca Gişeleri
Ahmediye, Büyükçekmece
ar-taş Madencilik, Çatalca
Büyükçekmece Gölü
ve
yine başımızın belası İstanbul’a dönüş…

:rofl::rofl:

6 Beğeni

Sinoplu bu Adı Can Eker Adam Zehir, Telsiz filan kuruyor yapıyor kafa kırık biraz :smiley:

1 Beğeni

boş zamanlarını Tırcı izleyerek geçiren TheSword Tırcılığa başladı

1 Beğeni

Aynı zamanda çok güzel bilgiler veriyor teknik anlamda ya da ülkeler arası transport işleriyle alakalı yani boş tırcı da değil

pek boş tırcı görmedim zaten :smiley:

26 Beğeni

işte o yer!

8 Beğeni

Şuan Steamda Canlı Yayınmı Oluyor

https://www.instagram.com/p/B5k4aoIJ22h/

4 Beğeni

Yeni video geldi

7 Beğeni