Madem bu konuya girilmiş, hatırlatayım istedim
Köstence - Burgaz yolu da çok iyi olmuş.
Yaaaaa deli bişey
NET İSTANBUL İSTANBUL OLMUŞ
AĞZIM HEP AÇIKTI KUSURA BAKMAYIN VİDEODA
ÇIKIP BAĞIRMAK İSTİYORUM SOKAKTA
İstanbul Burgaz arasına yol lazım. O ara çok boş duruyor.
Kuzeyden Göktürk-Saray-Pınarhisar yolunu yapsalarmış keşke ileriki zamanlara artık…
şimdiden bana dlc hediye edecek biri var mıdır?
Akşam SiSL ile yayına giriyoruz. Sıfırdan her şeyi gösterip oynayacağız. İstanbul videosu iki bölüm olacak gibi 50 dk. dolaştım çünkü ufak tefek şeyler kesilcek tabii
O kadar dehşet diyorsun Istanbul… Vay anasını be
birinci bölümü renderlıcam şimdi ambarlı dolum tesislerine kadar ikinci bölümden onun dönüş yolundan geri kalan istanbul
Uzun zamandır konunun sessiz takipçilerindenim, Ford F-MAX projesini de aynı şekilde takip etmiştim. Şu gün çıkacak, burası olacak, kaç TL olacak vs herhangi bir polemiğe katılmadan sabırla çıkmasını bekledim
Şimdi aklıma bir soru takıldı.
Malum 1.36 güncellemesi ile multiye uyum sorunu oluşacak, DLC çıktığında multiye bir süre giriş yapamıycaz. 1.36 güncellemesi yapmadan DLC indirsem sorun olur mu ? Veya
1.36 güncelleyip DLC alsam sonra eski sürüme dönsem multiye girebilir miyim ?
1.36 olmadan DLC’yi oynayamazsınız. Güncelleme hafta başı tamamlanacak sonra da DLC çıkacak. Multiplayer da ardına uyarlanacak.
Multinin uyarlanması uzun sürer gibi geliyor en son 1 haftayı geçmişti uyarlanması yine beklemek istemiyorum ama yapacak bir şey yok single devam o zaman, teşekkürler bilgi için hocam
@HasanOfke yayın kaç gibi olur acaba?
20 civarında başlayacağız.
Bir günde bu kadar sürpriz yeter bize Hasan Bey
1.35 güncellemesiyle Fransa DLC’sine yeni yollar eklendiği gibi kim bilir belki de yeni yılda yeni güncellemelerle Romanya, Bulgaristan hatta ufak da olsa Trakya’ya yeni yollar eklenir.
Yalnız İstanbul’da kullanamasak bile en azından boğaz ve bir köprü görünseymiş daha iyi olurdu Mall of İstanbul veya gökdelenlerle daha çok ön plana çıkmak yerine boğaz ile ön plana çıkmak ülkemizin reklamı açısından daha iyi olurdu.