ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Mavi ile çizdiğin yollar doğru fakat o görsel Basın Ekspres İkitelli Kavşağı’na ait daha önce de dile getirdiğim gibi.

2 Beğeni

Detaylar ve şehir büyüklüğü diğer DLC lerden çok daha iyi olmuş

1 Beğeni

Trakya’mızın geneline baktığımız zaman modcular için yapacağı yerler ufakta olsa bir Kırklareli’nin,Çorlu’nun,Çerkezköy’ün,Haramidere üzerinden Kınalı’ya kadar D-100’ün yapılmasının önü açık gözüküyor. :wink:

6 Beğeni

Sırf şu doğan araslı bulvarında sürebilmek için nasıl map yapılır araştırmaya başlıcam neredeyse az kaldı :slight_smile: Dlc ucuzlayınca alırım o zamana kadarda güzel modlar çıkar inş

1 Beğeni

İndirime gireceğini hiç sanmıyorum girerse de bundan 1 yıl sonraki yaz indiriminde girer o da %10 Luk bir indirim olur

Beklemeye değmez bence çıktığı gibi al

3 Beğeni

Sabırsızım video gelsin yiaa

1 Beğeni

baltık 2018 kasım da çıkmış şuan %50 indirim de 20 ₺, seneye black sea de eklenince komple map booster alırım

Peki senin kararın

@haci belki sponsor (lar) çıkarda bizlere de alırlar ne diyelim bekliyelim bende bir sonraki indirimlerde alicam

1 Beğeni

İlk videoyu çektim. :smiley: 50 dklık bir video ama tabii bir süre yer kesilecek. Montajına başlıyorum. Hemen yayınlayalım tepkileri alalım sonra da İstanbul’a gideyim. :smiley:

15 Beğeni

Oleyyy yuppi

Evet sayın Simülasyonpark sakinleri.Hepimiz çok heyecanlıyız.Hepimiz çok meraklıyız ve bir çoğumuz yaşımız küçük-büyük farketmeksizin bir an önce çıksında oynayalım düşüncesindeyiz.İlk açıklandığı zamanda olabilecek şeyleri ve hayal ettiğimiz şeyleri paylaşmış ve çokça kez yeri geldiğinde dile getirmiştim.Şimdi mod yapacak olanlara fikir vermek ve neyi yapabileceği konusunda o zamanlar ismini Türkiye Trakya Rebuilding olarak düşündüğümüz ufak bir yeniden inşa veya eklemeli bir haritanın nasıl olacağını tahmini olarak aşağıda sizlerle de paylaşmak isterim.Olur-olmaz,yapılır-yapılmaz orasını bilemeyeceğim.Ben yapabilecek olanlara öncelikle ışık tutmak,hem de daha öncede belirttiğim gibi elimden gelen desteği vermek üzere paylaşmak istiyorum.Yine daha öncede bahsettiğim gibi eğer mevcut gelecek haritaya eklenti veya ülkemizin devamını yapmak adına da Simülasyonpark ekibi olarak bunu sahiplenerek ortaya birşeyler çıkarmakta çok güzel olur.Bu konuda kimin elinde ne geliyorsa onu yapar ve keyif alabileceğimiz bir sonuç ortaya çıkar görüşündeyim.İstanbul dışında Trakya’da da olması gereken ve istediğimiz yerleri harita üzerinden işaretleyerek sunacağım.Mevcut paylaşımım üzerinden birşeyler sormak ve eklemek isteyen cevap olarak altına yazabilir. :wink:

15 Beğeni

Hadi bakalım dört gözle bekleniyoruz saat 4 gibi gelir heralde

Öncelikle aranıza yeni katıldım burda olup bitenleri hep takip ettim gerçekten scs sesimizi duydu ve ülkemizi oyunda görebilecez artik. Fakat şuan Haritayi görünce biraz hayalkırıklığına uğradım açıkcasi birazda ölçeklemenin azizliğine uğramış ama yapacak birşey yok. Bundan sonra bizim yapmamız gereken Dlcye olduğunca destek verip ve bunun daha fazlasını isteme gayretini göstermek eminimki ilerde Güncellemelerle veya Ayri bi Dlc ile Türkiyemiz oyunda daha fazla yere sahip olacaktır. Yinede Scs’e bir tessekkür borçluyuz uzun süredir başkaları yapmadıklarını yaptılar bizleri mutlu ettiler. Bende dlcyi alarak destek olacam hatta burda olupta durumu müsait olmayanada birtane hediye etmek istiyorum bununla ilgilo Hasan abiyle görüşebiliriz. Saygılar

3 Beğeni

Dünya şoförler gününüz kutlu olsun bizde şoför sayılırız😂

1 Beğeni

yalnız ben kapıkule’den geçerken x-ray falan girmedim ha :smiley: ilk videonun laneti işte

5 Beğeni

@22sercan
Haramidereden Kınalıya giden yol diye bahsettiğin yol bence oyunda ekli. Bildiğiniz üzere haritalarda bir çok kısım aslında yapılmış oluyor. Fakat üzerine girilmez tabelası atılıyor. Bir çok harita genişletmesinde ben buna şahit oldum. Ki muhtemelen o aradaki bağlantı mevcut ama kısadan geçilmesin diye alt yolu kapatmış olabilirler. Eğer öyle bir durum varsa girilmez levhalarını modla kaldırabilirsek çok daha iyi olabilir.

2 Beğeni

@mjorayulun İnşallah söylediğin gibi tamamı yapılıdır.Çünkü Kınalı’da da D-100’ün kavşağı bulunuyor.Hatta Silivri yönünden batı yönünde D-100 normalde üstten gelip otobandan gelen yol ile burada E-84 ile birleşiyor.Oyunda da bu bağlantıları görüyoruz.Söylediğin gibi İnşallah tamamı yapılıysa çarpıları kaldırmanın modları var.Hatta ben o çarpılardan nefret ettiğim ve gerçekçilik hissini yok ettiğini düşündüğüm için hemen mod ile kaldırıyorum. :wink:

3 Beğeni

beyylerrr

10 Beğeni

Daha önceki mesajımda bahsetmiş olduğum Trakya’da olması gereken veya istediğimiz yerleride işaretleyerek sizlere sunayım. :wink:

9 Beğeni