Onlar SCS çalışanı
Bir yabancı YouTube kanalında İstanbul’un oynanış videosunda İstanbul’un haritasını gördüm, ban sebebi ve telif hakları nedeni ile harita resmini atamam
Gönder ben akif ederim:joy:
Tamamını gezmemiş ama en azından görmediğimiz yerleri de görmüş olduk. Neyse tadını haftaya çıkaracağız zaten, problem yok
Burgas ve İstanbul’u da var bu video sahibinin
@HasanOfke abi İstanbul tabelasında sende nüfus kaç yazıyor?
@Canko aynen öyle. Ben hangi galeri var diye merak ediyordum. Onu görmüş oldum.
@Onur_Caglar biliyorum o videolara baktım, o yüzden gönderilen videolar arasında yoktu diyerek başladım
Hmm muhteşem
Daha DLC piyasada yok, bazı gereksiz Youtuberlar Travegoyla memlekete gidiyoruz falan diye başlık atmaya başlamışlar bile Ulan ya…
Ford Fmax ile Türkiye yollarında tur yolculuğu, evet arkadaşlar sağınızda gördüğünüz İstoç Camii, bilmem kaç yılında yapıldı? Kcjjxcjcjxjs
Abi az önce gördüm gözlerim kanadı ya.Hadi dlc çıkacak macar sınırına vurursun da, ulan İtalyada niye dolaşıyorsun ?!
Kafa bitmiş
Kendi kendine gelin güvey olan cinsler onlar Reklam yapmayı severler
İstanbul’un oyunda nasıl olacağını artık biliyoruz.Tahmin ettiğimiz gibi Haramidere’den batı yönüne D-100’ün devam etmemesinden dolayı otobandan Hadımköy Akçaburgaz mevkiine girdiğimiz zaman aynı şekilde geri otobana dönüyoruz.Ayrıca Ambarlı Dolum Tesisleri’de oyunda NS Oil olarak yer alıyor.Ancak tahmin edip olabilir dediğimiz Dolum Tesisleri’nden bizi D-100’e bağlayacak olan Petrol Ofisi caddesine malesef yer vermemişler.Ama haritaya şöyle bir baktığım zaman eksik yerleri modcuların doldurabileceğini söylemek mümkün.
Ambarlı dolum tesisini yukarıdaki istanbul burgaz videosunun başladığı yer.
Nedense gördükten sonra heyecanım gitti. Trakyayı ölçekte sorunda olsa bir tık daha detaylı bekliyordum(haritayı)istanbuluda aynı şekilde.
Video Plovdiv’den girişi yapıp sınır kapılarına hızlandırılmış gidicem. Neyse malum haftasonu Bulgar turistlerin otobüsleri bekliyor yola çıkıcaz görüşürüz