@HasanOfke Dünkü yayındaki Fasulyeli Pidenin gerçekte yapıldığı yer burası galiba
evet ama düzeltmişler işte KURU FASÜLYE PİLAV yazıyor demişti SiSL
daha sonraki indirimlerde alırım artıkın
Bütün bu süreçte yer tespitlerin, nokta atış konumlarınla aklımızda yer ettin, emeğine sağlık
videoyu montajlıyorum 25.dk falan oldu yavv öfff ne olacak bizim bu halimiz daha 2-3 hafta full pompa ets2
Multiplayer da İstanbul’un durumu
Aga Be Ets 1
Dlc videosunu mu montajlıyorsun?
Ülkemizin belirli bir kısmınında olsa 5 Aralık 2019 tarihi itibariyle oyunda resmi olarak yer alacak olması bizim gibi simülasyon severler için büyük bir mutluluk kaynağı.Ama bir bakıma ülkemizin ETS2’ye şimdi ekleniyor olması oyunun çıktığı günden bu yana geliştiği süreçte bizler için daha iyi olduğu kanaatindeyim.Oyun ilk çıktığı zamanlarda ETS 1’deki gibi birbirine benzer şehirler ve şehir merkezleri yer alıyordu.Aslında ilk harita paketi olan Going East içinde bunu söyleyebiliriz.Going East SCS için bir denemeydi.Sonrasında devamı geldi İskandinavya,Fransa,İtalya,Baltık derken Balkanlar’ın büyük bir kısmını es geçip Romanya ve Bulgaristan’la birlikte artık ETS 2’de resmi olarak Türkiye’de var.SCS’ye buradan bizleri önemsediği için kendi adıma teşekkür etmek isterim.İlk çıktığı gün onlarında oyuna bakış açılarıyla şuanki durum çok farklı.Her harita paketi bir öncekinden daha gelişmiş,daha iyi ve dolu geliyor.Bugün ülkemizi bu kadar benzer olarak yapmaları bundan sonraki harita paketleri içinde bir ışık ve kaynak olacak.Gün gelip Balkanlar’ın kalan kısmını ekleyip bu bölgeyi tamamladıklarında da eminim iyi bir sonuç ve görüntüyle karşılaşacağız.Ayrıca ülkemizde yapmış oldukları bazı yerler harita modcuları içinde kolaylık olmuş.Bazı yerlerde kavşakları yapıp yolların kapalı olması harita yapımcıları için kavşağı değilde geri kalan yolu yapması demek.Aslında en az ülkemizin ekleniyor olmasından çok,devamında bizleri nelerin beklediği ve neler ile karşılaşacağımız umudu da bir o kadar bizleri heyecanlandırıyor diye düşünüyorum.
İyi dileklerin ve süreç boyunca atmış olduğun birçok destek mesajların için ayrı bir teşekkür ederim. Nice DLC görsellerinin konumlarını birlikte tespit etmeye…
Ama bu DLC gibi tadı olmaz artık sonraki DLC’lerde. Çünkü kendi ülkemiz diye apayrı bir tadı vardı. Anca Yunanistan DLC’si olursa biraz da olsa yaşarız bu duyguyu, çünkü yakın coğrafya ve İpsala Sınır Kapısı olacak oyunda.
Merhabalar ve Gözümüz aydın SimülasyonTürk ailesi!
Sonunda beklenen gün belli oldu. 5 Aralık tarihi Türk Simülasyon tarihi açısından bir milat olarak tarihe geçecektir. Yukarıda bahsedildiği gibi belki bu tarih Türkiye’nin Uluslararası simülasyon platformlarında yer almaya başlamasının yıl dönümü olarak daima hatırda kalacaktır.
DLC genişleme paketlerinde henüz bulunmayan birçok ülke arasından Türkiye’ye öncelik tanıyan ve çalışmalarında her zaman kalite standartlarını bir üst seviyeye taşıyan tüm SCS ekibine teşekkürler!
SCS’deki temsilcilerimizden @SiSL’e, DLC’ye katkıları ve dokunuşları için teşekkürler!
Heyecanlarımızın ve sevincimizin paylaşılması için simülasyonpark platform imkanını sunan, @SiSL ile gerçekleştiği yayınlar başta olmak üzere birçok videosuyla merakımızı taze tutan, duygularımıza tercüman olan @HasanOfke’ye teşekkürler!
DLC çıkış sürecinde süratli harita yer tespit çalışmalarıyla merakımızı gideren @can20’ye teşekkürler!
Ve paylaşımları ve muhabbetleriyle ortalığı şenlendiren, tüm SimülasyonPark ahalisine teşekkürler!
Türkiye’nin devamının bir şekilde geleceği günün pek uzak olmadığı kanaatindeyim. 5 Aralık’a kadar sabır vesselam…
Bu günleri de görmek nasip oldu şükür yarabbim. DLC çıksın şu videodaki Camii’de durup şükür namazı kılmak farz oldu.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama, BALTRAK ile alakalı olunca buraya yazmak istedim. Gerekli durumda yeni konu üzerinde tartışılabilir ama geçenki canlı yayında fazlasıyla dikkatimi çeken bir durum var. Onu paylaşmak istedim. Yayını tekrar açıp full kalitede izledim ve ekran görüntüleri aldım…
Buyrun
Yakından:
Detaya inecek olursak. Yeşil çizgiyi sınır olarak (dorse başlangıcı) sayarsak koruma barı (kırmızı yuvarlak içi) dorse başlangıcı ile başlıyor. Ayrıca mavi yuvarlağa bakarsak anlamış oluruz.
Acaba Tandem dorse mi geliyor?
Fragman müziği:heart_eyes:
Edirne girisinde donmeden yavaslama cizgileri vardi ama oyle bir yavaslatiyor ki arac sanki bir yere Carpıyor veya kasisten geçiyor havası yaratıyor. Surende ne oluyor diye durdu. O çizgiler o kadar yavaşlatmaz. Üzerinden geçen lastik titreme olur haflf.ama oyle durucakmis hissi yaratmaz.
Bu akşam sana gelirse, 1.36 betada mı oynayacaksın? Bugün tam sürüm gelecektir öyle değil mi?
niye bu güncellemeyi herkes bu kadar dert ediyor ki sanki tamamlanmayacakmış gibi yazıyorsunuz her zaman olan şey dlc çıkmadan önce güncelleme biter yani dert değil ki bu şeyler