mp’de kesin o yoldan gidecekler olacak.
Steam’da hala güncellenmemiş sayfası. (Fiyatı belli olmuş mu diye bakacaktım)
Ben 21 Aralık demiştim fena halde yanılmışım Steam 5 Aralık’ta çökerse bilin ki biz çökertmişizdir
DLC açıklandığı günden itibaren blogta paylaşılan resimlerin konumlarını tespit etmeye çalıştık. Benim için çok eğlenceliydi.
Süreç boyunca beğenilerini ve desteklerini esirgemeyen tüm SİMULASYONPARK ailesine teşekkürü bir borç bilirim.
Artık yavaştan son tespitlerimizi de yapalım. Yeni yılda yeni DLC için paylaşılacak görselleri dört gözle bekliyor olacağız, konum tespitleri için Simulasyonpark ailesi olarak burada hazır olacağız.
SCS Software’ın oyuna uyarladığı bu yer, daha önce de cami görseli paylaşılan İstoç sanayi sitesi. Birebir konum tespiti zor SCS Software kendine uyarlamış

Aman yolla İstanbula yollaaaa
Şaka maka 5 aralıkta çıkıyor gönlümün efendisi
İlk öncelikle tabiki de sadece trakya bile olsa Türkiye’yi oyuna ekledikleri için scsye ve ayrı olarak @SiSL abiye sonradan eklettirdiği detaylar için teşekkür ederim
Edirne girişinde yer alan bir şantiye canlı yayında göründü ama girmediler videoda çok gerçekçi durmuş
ahahaha Edirne’ye gelmek için bir sürü nedeniniz var
hemen bir ciğerci açam
Gecen canli yayindaki Edirne girisindeki insaata benziyor.buyuk ihtimal orasi.
Bize güzelinden bir trafik modu lazım
5 Aralık Türkiye (Trakya) Karadeniz’e Giden Yol günü olsun dkdkdmdö
Hızlı geçse şu 1 Hafta keşke
beyler konvoy ne zaman?
Kapakta yer alan XF makyajlı kasa ile değiştirilmiş. Ayrıca makyajlı kasanın güneşliğinde bir düzenleme yapılmış. Böyle değildi.
Tanıtım müziğinin hızlandırılmışı lan
Cümleten hayırlı olsun. 5 Aralık’ı nasıl bekleyeceğiz arkadaşlar?
Bazen yaşadığın duyguyu anlatamazsın ya, şuan onu yaşıyorum… Aylardır hatta yıllardır beklediğimiz bir içeriğin haftaya bugün eklenecek olması ve videoda Türk tabelalarını, marketlerini, restoranlarını görmek, insana cidden büyük heyecan veriyor. Tırımın kontağını çevirip Trakya’yı keşfetmek için can atıyorum şuanda…
Hasan abinin videoları izleyerek
Harika yazmışsın kardeşim dediğin gibi hasan bey bunu bir okuyup onaylarsa güzel olur derim hayırlısı bekleyip görecez inşallah benden yana hep destek tam destek