Hadi hayırlı olsun en azından boş muhabbetten kurtulduk. Şahsen çıkar çıkmaz salisesinde satın alacağım
Vatana millete hayırlı olsun… İstanbul’u bence çok güzel bir şekilde oyuna yansıtmışlar darısı anadolu şehirlerimizin başına diyelim…
Hadi bakalım 6 Aralık’ta alırız artık burs yatıyor nasıl olsa.
İstanbul muazzam görünüyor.
hocam bir karadenizli olarak videoyu izlerken duyduğum anda ilk benimde aklıma bu geldi, kimdi bu grup derken sen yazdın düğünlerde vs. kulak aşinalığımız olan bu müziği veya benzerini koymaları da efsane olmuş, scs bizlerden satış patlaması bekliyor galiba…
5 Aralık çıkış tarihi hayırlı olsun.
Ben goy goy konusunda 3-6 Aralık arası demişitim de konu silindi.
Geriye kaldı 7 gün 4 saat 55 dakika 27 saniye
benim maaşta tam 5’inde yatıyor iyi mi şanslıyım vesselam
vatan millet aşkına ve scs’nin ulan Türkler neymiş demesi adına saniyesinde 100 lira da olsa alıcam inşallah… o bayrağı görmeye değer tabi ki herkesin durumu farklıdır ama herkesin almasını ve farkımızı ortaya koymamızı isterim… şimdiden hepimize hayırlı olsun inşallah. Kapıkule’de görüşmek üzere…
Arkadaşlar fiyatı nedir göremedim?
Fiyat belirtmemişler henüz
ETS 2’nin Türkiye-Trakya DLC’si 5 Aralık’ta çıkacak! [Road to the Black Sea] https://www.simulasyonturk.com/ets-2nin-turkiye-trakya-dlcsi-5-aralikta-cikacak-road-to-the-black-sea/
Videoya başlayacağım yarın da zaten dlc geldiğinde artık neyse fazla bişey yazmak istemiyorum dikkatli de bakınca ağlayasım geliyor
İstoç
E5 Küçükçekmece kavşağı
E5 Küçükçekmece kavşağından bir görüntü daha muazzam olmuş ! Marmaray trenlerinide görmüş olduk.
Cennet mahallesi, sağdaki kırmızı bina Hürriyet caddesi’nin girişi soldaki mavi imkb lisesi.
Sohbet,gırgır,şamata bölümünde 5 Aralık at FAV’a bekle diyenleri görelim…
Teşekkürler SCS Software…
Hasan abinin atacağı videolarla
o zaman aralık 5 pusu!
Ben Metrobüs kullanmak istiyorum.