ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

+1 aynı şeyi kendi çapımda yapmayı düşünüyordum hep birlikte yorum yaparsak daha iyi olur sesimiz daha çok duyulur en azından Portekiz İspanya Ukrayna Yunanistan ı yaptıktan sonra Anadolu’ya dönebilirler

2 Beğeni

ETS 2’ye Road to the black sea dahil olacağı için yeni başarımlar gelmiş

6 Beğeni

Yok beni şaşırtan Turkish Delight

1 Beğeni

‘‘Kara Tren Gecikir’’ :D:D:D:D:D

2 Beğeni

gösterip de elletmiyor nomıssızlar :smiley:

Valla emeğine sağlık. Çok güzel yazmışsın. Bunu oyunun çıkış tarihi belirtilen blog yazısında paylaşırsak daha güzel olur. Metin içeriğinde çıkış tarihi olarak geçen kısmı değiştirdiğimiz taktirde çok güzel olabilir.

@HasanOfke biz fikri çıkarttık icraatı sana bırakalım :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Hasan abi Selçuk Abi ile konuştunmu ileride yeni havalimanı vs falan güncelleme ile getirilecekmiymiş ?

5 ARALIK!

21 Beğeni

Marmaray bile var!! :smiley:

8 Beğeni

5 Aralık’ta çıkıyor ama test sürüşü SimülasyonTürk’te yarın

3 Beğeni

Resmi blog yazısı,

8 Beğeni

@HasanOfke burası benim geçen Haliç zannettiğim Küçükçekmece viyadüğünün orası, eski resimde tren yolu yoktu şimdi eklemişler. Marmarayı beklemiyordum doğrusu :slight_smile:

9 Beğeni

5 Aralık’da çıkıyor!

3 Beğeni

dedim dedim inanmadınız 5 aralık çıkış tarihi

1 Beğeni

sonunda beklenen an 5.12.2019 hayırlı olsun inşallah

2 Beğeni

yalniz 10k yol az degilmi banami oyle geldi fransada 13.5k vardi

1 Beğeni

Bu marmaray tren setleri izban tren setlerine çok benziyor. Eğer bir harita modu yapımcısı İzmir’i yaparsa çok işine yarar ve güzel görüntü çıkar ortaya :slight_smile:

1 Beğeni

Şunu görünce bile insan almak istiyor şu mükemmel DLC’yi :heart_eyes:

9 Beğeni

Çok iyi haber Vive La France’nin çıkış tarihin aynısı

2 Beğeni

wtf???

müzik ne alaka benziyor :smiley: ulan ekrem-gültekin balkan ezgileri var diye fena olmuş

5 Beğeni