Abiler herkes tıklasın.
En çok şaşırdığım yer Uzunköprü-Edirne yolunda Kuzucu köyünü birebir görmek oldu. Kuzucu’ya özel bir video çekmek gerek
ahahaahaha
yalnız başım çatlıyor ama efsane olmuş
yazamadım. içimden geçenleri anlatacak kelime dahi yok. keşke click filmindeki kumandadan olsa da çıkış tarihine kadar sarabilsem
Bugünki yayına başlanılan yer Çatalca’da yer alan Ar-Taş Madenciliktir.Çok merak edenler google üzerinden araştırma yapıp detaylı bilgi ve görsellere uğraşabilir.Ayrıca ana yola bağlandığı noktaya kadar olan kesimde de gerçekte bir çok firma ve lojistik firmalarının garajları bulunmaktadır.Bölgeyi iyi bilenler beni net anlamıştır zaten.
Çatalca Merkez yönünden gelip Büyükçekmece ve otoyol yönünde olan kısmı oyun ve gerçek görüntüsüyle aşağıda paylaşıyorum.Gerçekte de olduğu gibi Büyükçekmece gölünü görmemiz mümkün.Ayrıca gerçekte bu kadar yakın olmasada Alkent ve burada bulunan siteleri de oyunda net görüyoruz.Muhtemelen ön kısmıda otobandan ulaşabileceğimiz Hadımköy’ün Akçaburgaz bölgesi olacak.
İstanbul’dan Tekirdağ yönüne giderken Yenice’deki kavşağı ve Çorlu’dan gelen yolun bu noktada E-84 ile birleştiği noktayı da oyun ve gerçek görüntüsüyle aşağıda sunalım.Normalde bu kavşak ışıklı bir kavşaktır ancak oyunda normal olarak yapılmış.Problem yok.
ah ulan çorlu da olsaydı güzel olurdu da olsun olsun böylede iyi
Tekirdağ’dan Keşan yönüne gidilirken Tekirdağ çıkışında sağda yer alan Namık Kemal Yay tesisleri. Bu arada E-84 ve E-87’yi gerçekten oyunda güzel yansıtmışlar.
Hadi inşallah bu haftasonu tarih açıklanır artık. Gerçekten çok beklettiler.
SCS bize ölçekten dolayı Havsa ayrımı ile otoban üzerinden İstanbul yönünden gelirken ilk Edirne gişelerinin bulunduğu ve ilk Edirne şehir merkezine giden ve otogara bağlanan yolu tek olarak sunmuş.Kısacası iki tane bağlantı yolunu aralarında mesafe olmasına karşın malesef ölçekten dolayı tek bir yol olarak karşımıza çıkarmış.Anlatmak istediğimi harita üzerinden gerçeği ve oyunda karşılaştığımız görüntünün çizimiyle aşağıda paylaşıyorum.
bunu yapmak gerçekten zor olmayacak ölçeklemeye baktığımızda zaten azalıyor araya ek yollar bile gelir polatlı zaten önemli bir yer
vs. vs. aydın’a bile çıkarlar offfff
asıl mersin-antalya yolu gelse süper olur. o yol neymiş gerçekte öyle. videoda görmüştüm de ne virajlı ne dar ne zor bir yolmuş. gerçi sonradan yeni yol açıyorlar da olsun
Kesinlikle olmayacak bir şey değil para kazanırsalar neden yapmasınlar.
güzel bir ingilizce metin hazırlayıp buraya ayarlasak, tüm PARK takipçileri olarak satışa çıktıktan sonra DLC ye yorum olarak yazsak, scs blog sayfasında DLC çıkışıyla alakalı blog altınada aynı şekilde o metni paylaşsak?
Türkiyenin yeterli gelmediğini, Türk oyuncular olarak Anadolu kısmınıda görmek istediğimizi söylememiz lazım…
Belki hemen olabilecek birşey değil ama satış rakamları ve yorumlardan sonra belki fikirleri değişebilir