haber maili geldi sonra gönderecekler işte ambargo tarihi yok ama işte neyse haftasonu trakyadayım ahahaha
ulan yaaa öff
Tahmini ne zaman gonderirler ?
Bu demek oluyor ki bu hafta açıklama yapıp haftaya çıkması anlamına geliyor olabilir.Hasan abiye mail geldiğine göre
şu an bana geliş tarihini söyleyemem yani normal işte haftasonu diyoruz
Carsamba persembe veya cuma gonderecekler.
Daha çok kuvvet ha gayret…
Plaka 35
Dolmuş eklemişler
çorluyu bekleyenlere geçmiş olsun üstü çizili
Çorlu’yu bekleyen yoktu ki zaten. Daha önceden 3 şehir geleceği görülmüştü onlarda Edirne, Tekirdağ ve İstanbul.
Kavşaklara gelince yoldaki sıklaşan kesikli çizgilerden geçince tırın da sallanması çok güzel olmuş…
Türkiye’ye gelince şehir içi-şehir dışı hızınızı 50’ye sabitleyin ve tadını çıkarın…
Kesinlikle çok iyi olmuş, istediğim bir şeydi. Edirne’ye girdiler, bir sürü çizgi var Ayrıca ışık direklerindeki aydınlatma da gayet iyi.
o yol kenarındaki billboard’larda “sokak hayvanları için bir tas su” çağrısı bile yapmışlar.
net Selçuk abinin dokunuşları diye düşünüyorum.
gerçi kendine bir ciğerci açtıramadı
Yayın başladığı andan itibaren izliyorum … çok güzel olmuş kesinlikle… Bir an önce çıkar inşallah hemen
alıcam.
Oyundaki detaylar çok güzel olmuş.Trafik lambaları,kesikli yol çizgileri,billboardlar çok iyi yapmışlar. Tek üzüldüğüm oyunda silivrinin ve D100 ün olmaması.Ama beklemiyodum zaten çünkü şehir içi bölgeler.Normalde yayını izleyince hevesimin kaçacağını sanıyordum fakat daha da heveslendim. Adamlar hakkını harbiden de vermiş.
şuanda youtube s.türk canlı yayınında sağlam bilgilendirme yapıyorum yanlız
istanbulu düşünürsek d100 ün olması pek mümkün değil yol boyunca 1 metre binasız boşluk yok. yol boyu bu kadar bina olan bir yer oyuna eklenmesi zor gibi.