ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

ford s-max yüklü araç taşıyıcılardan belli Craiova’nın da olacağı, firmanın oyundaki adı da Rump olacak, bu da Rump’un perdeli dorsesi:

1 Beğeni

8.Fotoğraf:

Konumu:
SCS Software yine çok güzel bir konumu oyuna eklemiş.Romanya-Köstence taraflarında ufak bir ada gibi bir yerden geçeceğiz, daha önce tespit ettiğimiz Cernavoda Nükleer Santrali’ne de buradan geçerek uğrayacağız.

9 Beğeni

2.Fotoğraf:

Konumu:
Romanya’nın Timişoara şehir içinden paylaşılmış. Google Maps’te görüntüler güncel değil.

6 Beğeni

5 Beğeni

Eklediginiz videonun konu ile alakasi varmi ? aciklama bekliyorum ozamana kadar silmeyecegim.

Akşam için heyecanlı mısınız? :smiley: Ben 18.00’de yayını açarım herhalde yetiştireibilirsem :smiley: FMAX zaten 30 bin aboneyi geçmiş olacak.

9 Beğeni

Hayırdır abi dlc mi geldi​:grinning::grinning:

1 Beğeni

Hasan akşam bomba gibi olcak çok heyecanliyim inşallah yayında sisl selçuk abi gelir inşallah

1 Beğeni

Sisl’in olma ihtimali %90

5 Beğeni

Varya yayını izlemicem izlemicem diyorsun fakat elinde sonunda gidip açıcam o twitchi dayanamıcam gene :smiley:

1 Beğeni

gene bir türk kazanmış ahahahaha :smiley:
burada mıydı bu arkadaş? ali özgür?
bulgaristan göçmeni de sanırım :smiley:

7 Beğeni

burdayım abi :smiley:

15 Beğeni

hayırlı olsun Ali. :slight_smile:

1 Beğeni

sağolasın, valla öylesine giriyim dedim hiçte beklemiyodum çıkmasını

3 Beğeni

teşekkürler

:smiley:

9 Beğeni

:grin::grin::relaxed: Heyecanla Bekliyoruz Selçuk abiyi inşallah tırı o sürer

3 Beğeni

TANRIM İŞTE OO OO O OOO MAİL MAİL MAİL MAİL ALLAHIM GELİYORUM GOD YARAB :d bildirim maili geldi göndereceklermiş ama çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi yok onda nsonra gelir zaten

16 Beğeni

DLC mi geldi hasan abi sana ?
‘‘Göndereceklermiş’’ tm gelmemiş daha üzgünüm :smiley:

1 Beğeni

DLC mi geldi yoksa gönderileceğinin haberi mi geldi

1 Beğeni