ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

7 de başlayacak

Görmedik mi videoda zaten ya, zaten küçücük yer harbiden, çoğunu gördükten sonra ne anlamı kaldı :smiley: Canlı yayın da olmasa niye olmadı denecek o ayrı mesele de videoya ne gerek vardı canlı yayın gelecekse… Ben aslında videoyu izlemedim bilerek, birkaç sn bakıp geçmiştim de Hasan’ın yayında maruz kaldım :joy: :joy:

2 Beğeni

Aninda bos muhabbete basliyorsunuz.Izleyip izlememek sizin elinizde. yaptigi seyin reklamini tabiykide yapicak adam.

7 Beğeni

Arkadaslar Türkiye kısmının doğal olarak küçük olacağını Mayıs ayından beri biliyorsunuz. Şimdi DLC’nin çıkmasına sayılı günler kala neyin tribine giriyorsunuz? Zaten sadece Marmara kısmı gelecek, gidin tadını çıkara çıkara oynayın, dua edin siz Türkiye’nin geldiğine de.

6 Beğeni

Ben niye burada yazdığım her her şey için pişman ediliyorum? 40 yılda bir bir şey yazıyorum ve gerçekten çoğu zaman pişman ediliyorum. Özür dilerim sizin gibi çıkış tarihi ve blog tarihi tahminlerinde bulunmadığım için.

5 Beğeni

Arkadasim sitemkar olma lutfen . elimizden geldigince konuyu dagitmamaya calisiyoruz. senin yazdigin silinmis olabilir ama bunda kasit arama. keyfini cikar buranin.

1 Beğeni

Hayır şu an bir blog yazısı gelse görsek net olarak

3 Beğeni

Yeni blog yazımız… Tren ve tramvayları tanıtıyor SCS Software.

6 Beğeni

son fotoğraf edirne tccd değil mi ya? yani adam net koyar anasını satayım bezdim yeter be insan düzgün çeker beya napsınlar geceyi elaleme gelince şapur şupur bize gelince tşk scs

14 Beğeni

heyecan falan kalmadı içine ettiler iyice

1 Beğeni

3.Fotoğraf:
4 Ekim’de paylaşılan Landmarks başlıklı blog yazısında da aynı yerden resim paylaşılmıştı.

Konumu:
Romanya’nın Yaş (Laşi) şehrine ait.

6 Beğeni

ETS 2’nin Road to the Black Sea DLC’si için tramvaylar ve trenler tanıtıldı https://www.simulasyonturk.com/ets-2nin-road-to-the-black-sea-dlcsi-icin-tramvaylar-ve-trenler-tanitildi/ TCDD E68000 ve yolcu vagonları da dikkatlerden kaçmıyor. :tr:

14 Beğeni

Fotoğrafta görünen lokomotif TCDD E68000 serisi.

unnamed

Vagonlar ise TVS2000

Şahsen gözlerim Dresden’de görüntüleri paylaşılan E52500’ü aradı :sob:

9 Beğeni

Edirne Gar

Edirne Gar Trafo

6 Beğeni

DE 24000’ler nerede ??? @scssoftware

1 Beğeni

GENEL DUYURU!
Sonbahar indirimleri başladı…
Euro Truck Simulator 2 ve DLC’leri Steam’de indirime girdi.

Euro Truck Simulator 2 on Steam

7 Beğeni

Hatta (tren hattı manasıyla değil :joy:) 43k lar bile yavaştan çekilmeye başlandı. 43k lık Toshiba’lar rayları aça aça gittikleri için yeni yapılan hatlarda çalıştırılmıyor.

2 Beğeni

amannn arpa buğday taneler
amannn arpa buğday taneler
yavrum yıkılsın meyhaneler
canım yıkılsın meyhaneler
yavrum der geliyor düğmeler
aman döne döne döne trakya geliyor
yavrum güle güle türkiye geliyor
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni

4.Fotoğraf:

Konumu:
Romanya’nın Craiova şehrinde bulunan Ford araba fabrikasına ait. Google Maps’te güncel görüntüler yok. Craiova şehrinden de ilk defa bir resim paylaşıldı, oyunda yer alacaklar arasında.

9 Beğeni

acaba olur mu dedik o fabrikanın olduğu yer :smiley: oldu neyse otomobil üzerine olsa da bir şube açarız

6 Beğeni