ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Oh be böyle düşünen tek ben olmadığıma rahatladım :smile:

Gerçekten çok vasatlar, diğer ülkelerin paintleri özenle hazırlamışlar bizimkini kapıya bayrak yapıştırmışlar. Kırmrzılı bayraklı olan dışındakiler vasat. Hasan’ın F-Max tanıtımlarında kullandığı paint efsane duruyordu.

8 Beğeni

https://twitter.com/thracearmy/status/1197920772662190080

14 Beğeni

Şoparlar atlarını yıkıyor :grin:
Kore mahallesi style

3 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B5P8e9YhiRt/?igshid=1fo13sinp8mb6

2 Beğeni

Bence DLC hazır ve Kasım ayında çıkabilirdi. Fakat 1.36 ile ilgili birtakım sorunlar güncellemenin gecikmesine neden oldu. Haliyle de çıkış tarihi Aralık’a kaydı.

2 Beğeni

Video, Oltu Nehri (Romanya)'nin bir kıyısından paylaşılmış gibi görünüyor. Nehir baya büyük.

1 Beğeni

Plovdiv İstanbul videosunda Haramidere’de bir yeri buldum galiba. (2018 görüntüsü olduğu için tabelalar değişmiş olabilir)

2 Beğeni

Buda devamı

1 Beğeni

@Emrexbax oyun görüntüsü ile paylaştığın yerin alakası yok.Bu başlık altında gerek SCS’nin paylaştığı görseller,gerekse paylaşılan videodaki bir çok nokta bulunup,paylaşıldı.Sürekli tekrar paylaşımlar yapmaya gerek yok.Paylaşım yapacak olanın paylaşım yapmadan önce başlığı biraz gezmesi bu tekrar paylaşımları biraz engelleyecek.SCS’nin videoda gösterdiği nokta otoban üzerinde Edirne yönünden İstanbul’a gelirken yer alan Avcılar Gişeleri’nin bulunduğu tem bağlantı yoludur.Buradan Esenyurt,Avcılar,Haramidere,Beylikdüzü,Ambarlı Limanı,Yakuplu gibi yerlere ulaşmak mümkündür.Senin paylaşımın ise Avcılar Ambarlı,Ambarlı Limanı ve Marmara Mah. yönünden gelen ve düz gidildiği takdirde teme bağlanan,senin paylaştığın yönde ise Avcılar,Topkapı yönüne D-100’e bağlanan güzergahın kısmıdır.Az ilerisinde ise sağa doğru dönülerek Beylikdüzü,Büyükçekmece yönünde D-100’e bağlanır.Altını çizmekte fayda var lütfen tekrar ve yanlış paylaşımlardan kaçınalım.Hele ki DLC’nin çıkış arifesinde… :disappointed:

Senin paylaştığın ve videodaki ile alakası olmayan nokta SCS’nin Türkiye Şehirleri isimli bloğunda paylaşmış olduğu tamda bu görseldeki noktadır.

5 Beğeni

Videoda tırın otobandan çıktığı yer Avcılar gişeleri, zaten forumda yerleri tam olarak gösteren bir harita yayınlanmıştı sanırsam.

4 Beğeni

Yalnız orası otoyoldaki Avcılar çıkışı, yanlış bulmuşsun.

3 Beğeni

@Makarnaci dediği gibi paylaşılan videoda ve görsellerden oluşan haritayı ben hazırladım.

ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu] - mjorayulun tarafından #2289

Linkten direk ulaşabilirsin. Biraz yukarı çıkarsan görebilirsin…

3 Beğeni

Yalnız senin haritada Halkalı İkitelli Atakent tabelasının bulunduğu konum yanlış. Orası Basın Ekspres Yolu’ndaki İkitelli Kavşağı. Ölçeklendirmeden dolayı öyle yapıldı.

Yarın akşam Trakya’yı gösterecekler…

18 Beğeni

önce çin bayrağı paylaşıp sonra düzeltmeleri… neyse.

1 Beğeni

Şaka mı bu ya?

1 Beğeni

neyse bu artık dlc öncesi son yayın trakyayı da büyük ölçüde gösterip işin sürprizini kaçıracaklarına göre dlc 1 haftaya çıkar.

1 Beğeni

Altta tıngırdar. Zaten cücük kadar yer, izleyip görmektense kendim keşfetmek istiyorum. Farkında değiller herhalde bu şekilde gösterdiklerinde topluluğun heyecanını kırdıklarının.

14 Beğeni

Türkiye İçin niye canlı yayın yok diyip eleştiriliyorken şimdide Canlı yayın olucak diye eleştiriliyor.çözüm basit izlemessin olur biter.
Avrupanın belkide dünyanın sayılı gümrük kapsını yapıyorlar, oyunda olmayan bir özellikte eklemişler, bunu tanıtmayacaklarda ne yapacaklar ? Oyunun satın alınmasını arttırmak için yapılan adım. Doğru buluyorum. Ne kadar videoda bazı yerleri görsekte sen sürdüğünde gene o heyecanı alırsın.

6 Beğeni

Yarın orda 4 de bizde 6 da mı başlayacak canlı yayın? Çekya’da 2 saat gerideler o mantıkla sordum.