ETS 2 - Scania S ve R Çekicilerini Sipariş Verenler Buraya!

Scania, ETS2’de Smart Dash ve DLC ile Scania’yı gösteren bir video yayınladı İskandinavya tanınıyor:

5 Beğeni

Nordic horizonsla gelecek galiba. Yanlış görmediysem iskandinavyadan oyun içi görüntüler.

3 Beğeni

Daha tamamlanmamış ekranlar sabit texture ama bitince güzel olacaktır. Scania yenilenen ön kısmı yazın çıkarırsa beraber bile gelebilir bekleyip görelim.

2 Beğeni

Birde navigasyon farklı gözüküyor ayrıca sabit Muhtemelen navigasyon ekranıda değişecek.

4 Beğeni

MAN Münih fabrikasından çıkan bir Scania otonom test kamyonu ve Scania’nın 2017’de sunduğu ve bir daha görmediğimiz kameralı ayna sistemi monteli. (11 günlük foto)

3 Beğeni

15 Beğeni

videosu :nazar_amulet: :dizzy:

2 Beğeni

8 Beğeni

Scania Mirorcama geçmemişmiydi. Neden hala yeni modeller Geleneksel ayna ile gösteriliyor.

Sanırım 2017 idi testleri yapılmıştı ama seri üretimde kullanılmadı

Adamlar yeni makyaj yapıyor scs hala yeni göstergeli 770s tırlarını getirmedi, scania ile küstüler mi noldu acaba :smiley:

3 Beğeni

Anladım. Rakiplerin hepsi mirrorcama geçti. Fmaxin bile mirrorcam versiyonu var. Bence Scaniada geçmeli.

SISL röportajda yakında demişti bakalım ne zaman gelecek tahminimce ağustos veya eylülde.

4 Beğeni

Nordic Horizon Dlc ile beraber gelebilir mi acaba

1 Beğeni

Valla çıksın artık adamlar yenisine geçmeye hazırlanıyor o gelene kadar. Yeni kabinle alakalı blgi var mı diye araştırınca üstteki beyaz kamuflajlı halini bulmuştum. Çin fabrikasında çekilmiş o fotoğraf. İç tasarımda da kamuflaj var o bölgede de yenileme olacak diyorlar.

3 Beğeni

1 Beğeni

Daha önce bir sitede okumuştum kabinlere AB regülasyonları gereği Scania’da diğer üreticlerin yaptığını yapacak.

Scania Ng serilerinin direksiyon çapının kaç cm olduğunu bilen var mı ?

https://x.com/sislamoglu/status/1966036904614211898