nerdeeee o eski topline kasalar neredeee ![]()
dayı nerde kaldı bizim 770’ler
Scania nasıl böyle bir tasarım ile Çin pazarına çıkabildi Bune olm bu ne biçim tır aw
Buda tahmini tasarım, gerçek tasarımı sadece Scania biliyor.
Sabah kalktım bi göz kapalı bunu görünce aklım gitti. Doğru dedin bu tam hali değil Allah’tan.
Oyuna gelmese de olur gibi
Çok mu düşündünüz bu tasarımı ya beğenemedim ben açıkçası
Normal. Ford transitin Çin’de çıkacak arabayı görmedin mi ? Emin ol Ford transit çin versiyonu daha çirkin.
Sakin olun ve arkanıza yaslanın baylar. Scania genlerine bağlılıkta var olan kamyonların 1.sırasında.
Hiçbirimizi üzmeyecek, yine yakışıklı, kemikli, tokluk ve kalite bakımından top seviyede bir kamyon gelecek.
Yenisi çıkmadan şu yenilenmiş dijital interiorlu olanı getirseler artık.
Scania ile SCS nin arası iyi olduğunu düşündüğümüzde ve her ne kadar yeni Scania lansmanı ne zaman yapılacak bilmesekte eğer bu sene sonuna kadar lansman yapılırsa lansman ile yeni Scania ve 3 yeni motor seçeneği ile beraber yeni Dashboard ekleneceğini düşünüyorum. Ama bu sene yeni Scania lansmanı yapılmazsa 1.57 belki.
Sabah hayali tasarım dedim ama aşağıdaki sitede detaylı fotoğraflar var. Nasıl desem araçları inceleme onaylama durumu gibi buraya ibraz etmek zorunda üreticiler galiba.
https://www.miit.gov.cn/datainfo/dljdclscqyjcpgg/xcpgs399uweuigwrds/art/2025/art_7c1a7390d350437a99ce13d86d0814bc.html
Site resmi gibi. Muhtemelen Çin’de bu model olacak. Bir çok Avrupa markanın çin versiyonu çirkin oluyor. Yada biz öyle alışmadık diye bize kötü geliyor. Ford transit mesala güzel bir minibüs ama çin versiyonu çok kötü. Bu benim görüşüm tabi. Güzellik kavramı görecedir. Başkasına güzel geliyordur.
Global olacak tasarım neden dandik çin pazarı ürünü gibi çince yazıyla ortaya çıksın. Koskoca Scania buna izin vermez. Bu Çin özel versiyonudur yüksek ihtimalle.
Selçuk abi kabin içinden görüntü paylaşmış diyor video da. En yakın zamanda geliyor inşallah Scania güncellemesi.
Zuuks Games bile bu tırı ekledi bir SCS ekleyemedi.
Bomboş işlerle uğraşıyorlar ondan.