ETS 2 - Scania S ve R Çekicilerini Sipariş Verenler Buraya!

Yanlış görmediysem super motorlar gelecek

770 HP de gelecekmiş

9 Beğeni

Normalde elektronik el freni var.

halen manuel park freni var. elektrikli değilmi güncel araçta?

Ben onu opsiyonel olarak biliyorum yani tamamen elektrikliye geçmedi

1 Beğeni

İç mekan seçenekleri bölümüne koymuş olabilirler.

Super konusu kim açacak? :smiley:

Dafta da şu an elektrikli sanırım oyuna da en son güncellemerde eklendi diye biliyorum fakat benim kullandığım araçta manuel el freni hâlâ, acaba özelleştirme yerinden mi değiştiriyoruz?

Oyle diye biliyorum dedigin gibi en son güncelleme de geldi.

Scania Super dediğimiz R ve S modellerinden farklı mı? İnternette gördüklerimde önde Super yazılılarda yine R ve S yazıları vardı.

aksesuar geliyor tek farkı o. yoksa yine r ve s serisi çekiciler.

Ben sanmıyorum çünkü yayında bu aracın Super olduğunu söylemişlerdi.

Bir şey kafama takıldı. Hani Scania süper gelicek ya onla bareber mirorcam gelir mi acaba ? Çünkü Scania da mirorcama geçiş yaptı. Fotoğrafları paylaştım. Sizin düşüncelerinizi merak ettim.

770 motor tanıtılalı 4 sene oldu Scania şimdi yeni motor tanıtırsa onu da 5 sene bekleriz.

3 Beğeni

2025 model volvo geldiğine göre buda gelir illaki.

Kameralı ayna:

Geldi Geliyor Gelecek
DAF MERCEDES RENAULT
VOLVO SCANIA
MAN
IVECO
1 Beğeni

Bu bilgi nereden ?

Scania resmi olarak mirrorcama geçiş yapmadı. Bu fotoğraf 2021 yılına ait ve sadece prototipti seri üretime hiçbir zaman geçmediler. Yeni Scania şuanda yollarda test ediliyor ama henüz test aracında kameralı ayna gözükmüş değil. "bknz eylül ayında çekilen test aracı "Yeni Scania’nın 2025 yılı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

2 Beğeni

“İddiaya göre” yeni interior oyunda böyle gözükecekmiş, videonun kaynağını henüz bulamadım

bu göruntuyu nerden aldın

1 Beğeni