ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

teşekkür ederim Onur kardeşim

Artık bu forumda duyuru yapmıyorum. Sizlerin sorularını Discord sunucumuzun #Türkçe bölümünde veya Forumumuzun Türkiye Development başlığında bekliyor olacağım.

Saygılarımla :star2:

Sevgili ProMods Türkiye topluluğu, son ve kısa bir uyarıda bulunacağım sizlere.

@Hakan1 adlı kullanıcının ilgili paylaşımı, ProMods Türkiye projesine ait bir duyuru değildir. Kişi ProMods ekibinin bir ferdi veya geliştiricisi değildir. Türkiye projesi hakkında duyuru yapma yetkisine sahip değildir. Projemiz hakkındaki gelişmeleri duyurma yetkisine sahip tek kişi, projenin tek geliştiricisi olan şahsımdır. Bunun haricindeki hiç bir duyuruya itibar etmeyin. İlgili forum (parksimulasyontürk) ProMods hakkında yapılan hiç bir spekülasyonun tarafı değildir ve bu forumla artık ilişik değildir.

İlgili şahsın geliştirdiği Edremit projesi tarafımıza sunulduğu taktirde, ancak teknik değerlendirme ve akademi sürecinde değerlendirilip, geliştiricinin ekibimizle uyumluluğu da göz önüne alınarak dahil edilebilir. Bu yüzden ilgili şahsın bu tutumunu kabul etmiyorum. ProMods Türkiye’sinin Edremit ilçesine ait henüz bir projesi yoktur. Olduğunda ancak onu üreten geliştiricimiz kimse, o duyuruyu sizlere yapacaktır.

@Onur_Ergen Henüz öyle bir niyetim yok! Daha yapılacak çok iş var :wink: Lütfen bizi kendi kanallarımızda takip etmeye devam edin ve oradan iletişime geçin :slight_smile:

Saygılarıma :star2:

1.49 Uyumlu, V2.68 yayınlanmış. (Balkan bölgesi, West balkans dlc’niz olsa da Promods’un kendi balkan bölgesi görünüyormuş.)

peki west balkans ile girince, west balkans görülücek mi?

Hayır west balkans dlc’niz olsa da olmasa da promods yapımı balkan bölgesi görünüyor.

Bu olmadı :frowning: , keşke Batı Balkanlara uyumlu yapsalardı, Hamburg-İstanbul tadından yenmezdi…

Geçenlerde okumuştum sanırım, dlc ile uyumlu hale getirilmesi 3-4 ay sürebilirmiş.

Bu ne oluyor? İçeriği nedir?

ProMods’un eskiden yaptığı İtalya, İspanya, İzlanda vs. gibi ülkelerin eski sürümleri yer alıyor

2 Beğeni

https://blog.promods.net/2023/12/introducing-promods-classic/

ProMods Classic nedir?

ProMods Classic, ProMods Europe için, SCS’nin ETS2 haritasını genişletip yeniden düzenlemesiyle güncellenen veya değiştirilen bir dizi ProMod içeriği getiren bir harita eklentisidir. Karmaşık Alman şehirlerinden, Iberia DLC öncesi İspanya’dan veya eski İtalya genişletmemizden, İskandinavya’nın 2013’teki ilk versiyonuna kadar, bir kez daha keşfedilmeyi bekleyen pek çok alan var.

Yeniden sunulan tüm alanlar, geliştiricilerin scan720 ve Dawid2849 sayesinde ve diğerlerinin de yardımıyla ETS2 v1.49’a tek tek oyun sürümüne titizlikle güncellendi.

ProMods Classic nasıl yüklenir?

ProMods Classic, ProMods Avrupa haritasına yönelik bir eklentidir ancak ETS2 için diğer eklentilerimizle aynı şekilde yüklenmez.

ProMods Classic dosyalarının indirilmesi ve çıkarılması, ProMods Europe ile aynı prosedürü takip eder, ancak bir tanım dosyası oluşturma ihtiyacı yoktur.

Kimse kullanır mı bilmem. Özellikle Iberia ve West Balkan’ı kim değiştirmek ister ki ?

2 Beğeni

dlcsiz çalışıyor herhalde bu :smiley:

Promods ileriye gitmekten çok geriye gidiyor :grimacing:

1 Beğeni

Hangi DLC’leri gerektirir?
ProMods Classic, ProMods Europe ile aynı DLC bağımlılıklarına sahiptir. DLC gereklilik sayfası.

Normali ile birlikte kullanıyorsun. Doğal olarak DLC gerekiyor. Sonuçta orijinal harita kısımlarını değiştiriyor. Harita kısmı olmazsa değiştiremez.

"ProMods yeni yerler yapsın update çıkarsın da sürelim"ciler için yeni bir şey yok. Tamamen nostalji olsun diye çıkarılmış bir şey. ProMods’un eskiden eklediği ama SCS DLC çıkardığı / rework’lediği için artık 2.68 gibi yeni sürümlerde olmayan yerlerin ProMods versiyonlarını geri getirmişler. Bu yerleri özleyen insanları görüyordum “ProMods Toulouse SCS’ninkinden daha iyiydi” falan diyenleri. Scan720 ve Dawid2849 de ya diğerleri gibi özlemiş ya da komünite ister diye herhalde böyle bir proje için uğraşmışlar. Aslında açıp hey gidi günler demek için ETS 1 oynamaktan farkı yok.

5 Beğeni

promods + The Great Steppe + midle east sıralaması nasıl olacak bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

https://promods.net/viewtopic.php?t=29618

1 Beğeni

@Canko dostum teşekkürler çok işime yaradı. Sayende başka haritalar da ekleme şansım oldu.

1 Beğeni

Promods eskiye nazaran çok yavaş değil mi?

2 Beğeni
4 Beğeni