ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

bu mod ile oyundan atma oluyor mu yine? steam deki mod yorumlarında çoğu kişi işe yaramıyor diye yazmış da

Ben sanırım 1.46 versiyonunda keşfetmiştim bu modu, o zamandan beri güncel versiyonlarını kullandım bi sıkıntı yaşamadım haritada. Mod yöneticisinde doğru şekilde yerleştirilirse sorun olmaz sanırım. Bir de ben sadece promods, promods great steppe ve middle east kullanıyorum diğer harita modlarında nasıl tepki verir bilemem.

1 Beğeni

Haritayı yaklaştırınca atma sorunu Promods’un kendi modu ile birlikte The Great Steppe modu birlikte olduğu zaman yaşanıyor. The Great Steppe’yi kaldırdım atma sorunu bitti.

promods’un kendi sayfasından def dosyası oluştururken diğer haritalarla birlikte kullanıyorum seçeneğini seçin, bazı harita modlarında sıralama önemli, haritanın def dosyası promods2un def dosyasının üstünde olacak vs, açıklamaları okuyun, promods’un kendi haritalarında sorun yok.

1 Beğeni

konumu tahmin et :grinning: :tr:

Şimdi farkettim ki motorin ecoforce 980 yaziyor onu düzelteyim hemen :joy:

Promods tarafında hala ses seda yok :frowning: @Suleyman_Emre_Unalir

merak etmeyın promods türkiyeye cok guzel seyler geliyor beklemede kalın…

1 Beğeni

Zaten TR Extended sessiz sedasız projeyi yarım bıraktı. Açıklama da yok. Bari siz bırakmayın. Kolay gelsin.

1 Beğeni

Burada olan olaylardan sonra burayı çok kullanmıyor artık galiba ama onun dışında TR Tarafında ilerleme var ya youtube da bile video paylaştı promods kanalı.

1 Beğeni
7 Beğeni

Dosya 1’i uzun zamandır indiremiyorum (zip) açmaya çalıştığımda arşiv bozuk diyor. Genel bir sorun mu?

dosya 1 i tek başına açamazsın diğerlerini de indirmen lazım

1 Beğeni

Harbi mi? Önceden böyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum veya bayadır promods indirmediğimden unutmuşum. Teşekkürler

1 Beğeni

merhabalar ben promods’un 1.48.5 versiyonunu indirdim. The Great Steppe, Trailer company pack, middle east, cabin accessories pack, indirdim. Ama youtube’a baktıgım sıralamayı bakıp yaptıgımda haritayı açtıgında oyundan atıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkurler.

Başka harita kullanıyo musun?

arkadaşlar ben dün balkan dlc yi aldım. bunu şuan ki promods modlu profilimde oynayabilir miyim yoksa yeni sürümünü bekleyeyim mi promods un? şu an ki sürümünde yollar bozulur mu?

Öyle bir ihtimal var. Çünkü promods haber verirdi.

1 Beğeni

Promods yüklersen promods da olan balkanları görürsün. uyum çalışmaları sınır kapılarından dolayı 3-6 ay bulacağını söylediler.

2 Beğeni

o zaman promods olan profili devam ettireyim oranın balkan ı olsun. güncellediklerinde otomatikman zaten dlc deki yerler olur. teşekkür ederim kardeşim