Yine Türkiye yok
şaka gibi cidden kaç sürümdür öteki sürümde tr net gelicek falan denildi sürekli bazı şahıslar tarafından, şimdi gene gelir öteki sürümde gelicek açıklaması
krşm biz akureyriyi çıkarıcaz bu kadar ilgili değilsin ya
Yav yeni PC’yi yapayım tamam oynayacağım ama Akureyri’yi isterim ona göre
Promods 1.46 için ne zaman erişime açılacak bir bir bilgi varmı acaba? (Bugün gelmis)
@YunuSS35 Aynen kardeşim bir sonraki sürüme gelecek
Yukarıdaki kavşak hakkında tahminlerinizi bekliyorum
"Uzun süre sessiz kaldım. Bir süre çalışmalarımı Kanada’ya odakladım! Çünkü ETS 2 ile ilgili umudumu kıran bazı sebepler yaşadım. Ancak bugün itibariyle daha iyiyim ve sizlere söz verdiğim alanlarda ufak eksiklerimi tamamlıyorum.
Her ne kadar bazılarımız “hazır olduğunda hazır olacak” ilkemizi unutup burada “gönüllülük esasına dayalı içerikler” ürettiğimizi unutsa da sizlere vadettiğim alanlardaki eksiklikleri şu anda gidermek için uğraşıyorum. Vadettiklerimin tamamını yayınlayamayacak olsam dahi 1.47’de çalışmalarımın bir kısmını sizlerle paylaşacağımı bildirmek istiyorum."
Saygılarımla.
@Canko Bingo! gelecek planlarında Çorlu ve Çerkezköy’ün olduğunu daha önce paylaşmıştım. Tabi bu alan yenilenirken diğer modlarla uyumluluğu da önemsiyorum. Bu yüzden bu kavşağı yeniledim.
canım çerkezköyüm olmasaydı olmazdı sanayinin kalbi
al mazrah mı geldi kardeşim bu ne sevinç böyle
bize warzonedan gerisi yalan…
Sizi her konuda bloglardan daha fazlasıyla bilgilendirmeye devam edeceğiz
Biraz geç oldu ama kimse paylaşmayınca ben paylaşayım dedim
@Suleyman_Emre_Unalir’in devam eden çalışmalarından yeni görseller
Ellerine sağlık hocam
Bir Tekirdağ’lı olarak kendi memleketimin yerlerinden paylaşılan fotoğrafların konumlarını bulmazsam ayıp olur
1:
2:
3:
4:
Hocam selam Tr extended uyumluluğu bu harita olacakmıdır ? Hala hatırı sayılır bir kitle bu haritayı oynamakta çünkü.
slm kolay gelsın ben promods ındırmek ıstıyorum hata indirdim ama part 4 ve part 7 hata verıyor bır kac kez denedım ama aynı hatayı alıyorum partlarda bır sıkıntı mı var yoksa bana yardımcı olurmusunuz rıca etsem