ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

TR Extended ile uyumlu olması adına Kınalı kavşağını yeniledim. Kuzey Marmara Otoyolu için küçük bir connection yapıldığı taktirde hiç bir sorun yaşanmayacaktır. Zaten Çanakkale ile Bursa’nın kesişmesi pek mümkün gözükmüyor

Ben geliştirme departmanında olduğum için malesef teknik konularda pek bir bilgim yok. En son Gpay üzerinden tek link satışımız başlamıştı, bunu deneyebilirsin veya discord’da her hangi bir moderatörümüze ulaştığın taktirde sana ilgili çözümü söyleyeceklerdir :slight_smile:

@Suleyman_Emre_Unalir hocam çanakkale 1915 köprüsü harici keşan üzerinden ulaşım var mı peki ?malum koru dağları falan gerçekten azımsanmayacak güzellikte yada çanakkale merkezden feribot ile eceabat gelibolu lapsekiye geçiş vb gibi bilmiyorum ne safhadaysınız bilmiyorum ama

1 Beğeni

Çanakkalemize hem Malkara hem de Keşan üzerinden ulaşım olacak. Bu dar alana Işıklar (Ganos) dağlarını eklerken oldukça detaylı bir çalışma hazırladım. :slight_smile:

8 Beğeni

Promods Kazakistan

9 Beğeni

ETS2 1.46 Promods 2.64 - Newport Added | Euro Truck Simulator 2 Mod - YouTube promods 2.64 sürümü gelmiş
https://www.promods.net/index.php?sid=a84d99ee413ca959db4cdc44de949afd

bu promods kazakistan ı acaba ana promods haritasına mı ekleyecekler yoksa ayrı bir mod olarak mı çıkaracaklar?

direkt promods haritasına eklerler.

1 Beğeni

inşallah kardeşim

Bu haritaya tek link için para vermeyin güncelleme olduğu zaman yeni sürümü göndermiyorlar bilginiz olsun 2.63 sürümüne para verdim aldım 2.64 için görüştüm göndermediklerini söylediler.

2 Beğeni

En başından beri öyleydi zaten diye biliyorum. Bir de çok para da değil 1 eurocuk bir şeydi.

1 Beğeni

Promodsun olayı bu. Her yeni güncelleme yeni harita mantığı. Bunun için sadece 1 Euro istiyorlar. Para ver ki yeni güncellemeyi yapabilsinler. Maaşlı çalışan değiller , gelirleri bu.

4 Beğeni
1 Beğeni

Great Steppe (Büyük Bozkır) haritasını yıllar önce oynamıştım da sıkıntıdan patlamıştım. Adından anlayabilirsiniz neden sıkıcı olduğunu. Dümdüz, bomboş araziler var.

1 Beğeni

Promods öncesi TSM map vardı. Kuzey Afrika falan vardı. O harita bundan daha iyiydi.

1 Beğeni

aynen ya. promods çıkana kadar çok kullanırdım o haritayı. o zamanlar yapay zeka bayağı kötüydü yokuşta tır çıkamadığı zaman arkadan gelip vurup hasar veriyorlardı tıra. yunanistan falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam o tsm haritasında. kuzey afrika ve yunanistan hatırlıyorum.

modun harita yolları da böyle bir şeydi

1 Beğeni

Aynen böyleydi gercekci de geliyordu bana.Yil 2013 tu yanlis hatirlamiyorsam bu haritayi oynarken.Volvo Fh 2012 yeni oyuna eklenmisti Iveco Hiway den sonra.

2 Beğeni

Jazzycat trafik paketlerini Promods ve Promods uyumlu haritalarda çalıştırabilen var mı? Son güncellemelerle trafik modları çalışmıyor bende.

Arkadaşlar bende harita kaymış şekilde görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim

Kıbrısın kuzeyini harita olarak yapmasalar bile en azından mekanlarını yapıp o haritaya gizli yol olarak koysalar çok güzel olurdu.

2 Beğeni