Zaten “ben bıraktım” deyince canımız sıkıldı. Ama tekrardan başlayınca beni mutlu ettin bilemezsin. Allah senden razı olsun.
Daha çok Türkiye içeriği olacak demişssiniz. Bu konuda hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz peki? Ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak?
@Onur_Ergen Bu işi topluluktan aldığım destekle sürdürüyorum ve topluluğumuzun görüşleri benim için çok önemli, saçma bir tartışma yaşanmıştı TerraMaps ile bu ekip her fırsatta ekibimle sorun yaratmaya devam ediyor. Olası bir çatışma durumundan ötürü bu bölgeden uzak kalmaya, projeyi durdurmaya karar vermiştim. Genelde bi alanda çalışacaksam, önceden forumlarda bildiriyorum. Kullanıcı deneyimini önemseyen her ekip bunları detaylıca inceleyecektir! Desteği asla bırakma
@ciniciserkan Henüz gelişmeler hakkında konuşmak için erken, 1.46 beta’nın yayınlanması için epey zaman var. Kim öle kim kala… Ancak aklımdaki tam olarak 2.63 sürümü için Trakya geliştirmesinin bi kısmını tamamlamak var. Ergene havzasındaki tüm sanayi ilçelerini bitirmek ve en önemlisi Çanakkale’yi serbest bırakmak. Pek yakında bir blog yazısı hazırlamayı planlıyoruz, Türkiye hakkında hazırlanan ilk blog yazısı olacak, pek çok ipucu ve bilgiyi oradan öğrenebilirsiniz.
Küçük bir müjde de vermek isterim. Henüz erken bir haber olsa da projeyi durdurma haberimle birlikte pek çok kullanıcı, kurmuş olduğum bu projeyi yaşatmak ve geliştirmek istedi, hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu vesileyle bir kaç kişi de ekibe girmek için kollarını sıvadı. Hatta bunlardan bir tanesi şu anda akademiye girmeye hak kazandı! Çok yakında daha çok ve daha büyük olacağız, yeni üyelerimiz arttıkça burada birlikte onları kutlayacağız!
Bandırma, Balıkesir ve Gaziantep şehirlerinin gelişimi yeni adaylarımıza bırakıldı, en kaliteli işlerini burada sergileyerek maharetlerini gösterecekler ve günün sonunda bu başarılı işler ProMods’un bir parçası, bu kişiler de ProMods’un birer gelişitiricisi ünvanını kazanacak Eğer uyumlu kalmaya devam edersek bu sayede TR Extended ile Marmara bölgesini tamamlamış olacağız
Güzel haberler için teşekkürler
Ev den uzak olduğum için eskisi gibi takip edemiyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum
inanın bu konuya en çok sevinenlerden biri de benim gerek yaptığınız çalışmalar gerekse mütevaziliğiniz gerçekten takdire şayan umarım bir sonraki sürümde oynama fırsatı elde ederiz birde daha önce de kısa bir konuşmamız olmuştu planlarınız arasında körfez bölgesi var mı çanakkaleden sonra edremt akçay ayvalık hattı gibi izmire kadar uzanan bölge bi dönem scs bu bölgeler için çalışma yapıyor diye söylenti çıkmıştı ama herhangi resmi bir açıklama yapılmadı zaten mevcutta da yeni bi dlc ye giriştikleri için muhtemelen ortalama 1 yıl boyunca böyle bir açıklama gelmez diye düşünüyorum
Güzel haberler, teşekkürler! Blog yazısı Eylül ayı içinde gelir mi acaba, bir ihtimal?
Ve de, gelişimi yeni adaylara bırakılan şehirler arasında Adana da mı olacak yoksa o iş sizde mi Emre bey? Açıkçası, Hatay ili sınırlarındaki onlarca şahane işi gördükten sonra kalan Çukurova kent ve yolları da sizin elinizden çıksın isterim <3<3<3
Kusura bakmayın sevgili ProMods kitlesi, bir süredir bu forumu ihmal ediyorum. Ancak bir süredir tüm gücümle Türkiye üzerine çalışmaktayım. Büyük bir Trakya bölgesel güncellemesiyle karşınızda olacağız. Bunun detaylarını yayınlayacağımız blogda tüm detayları ile paylaşacağım.
Ayrıca son zamanlarda ekip içi bazı hoş gelişmeler sayesinde Anadolu’ya erken dönmek zorunda kaldım. Büyük olasılıkla ekip arkadaşımın elindeki işleri yetiştirmesi durumunda Anadolu’nun bu bambaşka köşesini deneyimleme fırsatınız olacak!
Ancak neresi olduğunu sır gibi saklamak durumundayım
Sevgili
@alfonso_12 TR Extended ile güneyden birleşebilmek için ekibimize katılmak isteyen yeni üyelerle birlikte
Balıkesir ve Bandırma üzerinde çalışıyorduk, ancak malesef bu alanda şimdilik bir ilerleme kaydedemedik. Çanakkale’ye uğradığınızda boğaz manzarası eşliğinde ton balığı yemekten başka bir seçenek sunamıyorum şimdilik . Bunun Trakya güncellemesi sebebiyle olduğunu görünce daha iyi anlayacaksınız.
@efemsradyo Adana ve Mersin için büyük bir taslak hazırladım ve Trakya çalışmaları bunu sekteye uğrattı diyebilirim. Malesef bir süre bu bölge uykuda kalmaya devam edecek.
Kesin olmamakla birlikte en son yayınlanan blog Türkiye blogu olacaktır. Çünkü ProMods’un “ana haritası” resmi olarak ilk defa Asya’ya bağlanacak. Ve Trakya kentlerini ve sanayisini daha iyi hissedeceksiniz.
reis polonya gişelere bir baksanız bariiyerlerde sıkıntı var bunu bi raporlasana
Kendilerine ilettim, teşekkür ederim
Reis seni rahatsız ediyorum tekrar kusura bakma londrada ışıklar ters sadece londramı bilemiyorum buraya gelince fark ettim sana zahmet bildirebilirmisin
@Sinan_Eryurt Modumuzun buglarından bahsederken hiç bir zaman çekinme. Bunu bildirdiğin için teşekkür ederim
Arkadaşlar Promods ta İngilterede kendi şeridimden giderken sürekli ters istikamet cezası yiyorum. Sebebi nedir?
Bende de aynı sorun var promods ile alakalı galiba.
1.45 sürümünde gelen SCS ile alakalı bir sorun
Bana ceza yediğin konumu gönderebilir misin? Ekibimle paylaşacağım. Teknik bir sorun varsa mutlaka düzelteceklerdir. Bu sürede İngiltere’de oynarken cezaları devre dışı bırakmanı (ayarlardan) isteyeceğim. Daha iyi bir oyun deneyimi için bu tür bugları, Discord ProMods Communities sayfasındaki #Türkçe başlığı altında paylaşabileceğiniz bildirmek isterim (İngilizce’de sorun yaşayanlarınız için)
hocam bu güzergahta bir kaç kez yedim sonradan kesildi (tren istasyonundan londranın altından batıya doğru giderken)
Ekibimle durumu konuştum. Sorunun SCS’nin 1.45 Britanya’sına ait bir hatadan kaynaklı olduğunu söylüyorlar, bu sorunu modsuz temel oyunda da tespit etmişler. 1.46 ile bu sorunun çözüleceğine inanıyorum
Ufak ufak Britanya Yenilenmesine başlamış olabilirler. Test yaparken garip gelebilir diye karşı tarafta sürmemek için değişiklik yapmışlardır. Haritayı bitirip en son trafik akışını test etmek istemiş olabilirler. Sonuçta Avrupa’da gidiş sağ taraf. Adamlar gerçek hayata da buna alışık. Bu da yanlışlıkla base sürüme yansımış olabilir.
Promods Türkiye hakkındaki son gelişmeler hakkında bir paylaşım gelir mi bu aralar?