ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

Çözdüm :smiley: bütün araçları garajları dorseleri satınca daha da atmıyor.

(Middle Earth Ekledikten sonra da atıyordu.)

2 Beğeni

@batuhan2941 Bunu duyduğuma sevindim :wink: iyi eğlenceler :smiley:

2 Beğeni

Peki Tekirdağ’da Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray gibi yerlerde olacak mı yoksa sadece şehir merkezi mi olacak?

4 Beğeni

@BabyYoda
Yerel modlar Trakya’da aktif olarak çalışmadıkları için yeni güncellemede Trakya’da çalışma kararı aldık. Tekirdağ’ı bu yüzden yeni sürüme dahil ettik. Yoksa daha önceden Tekirdağ’ı tamamlamıştım
Bu sürümde: (vizyon-1)

• Tekirdağ merkez
  • Çorlu
  • Avrupa Serbest Bölgesi
  • Çanakkale
  • ve Gökçeada olacak
    Sonraki sürümde: (vizyon 2)
  • Çerkezköy (ve Kapaklı OSB ve Kapaklı Otogarı dahil)
  • Kırklareli (ve ona bağlı Lüleburgaz)
  • Edirne genişlemesi
  • ve Bozcaada olacak

Daha sonra Çanakkale boğazının ötesine geri döneceğim. İstanbul’da Trakya’ya dahil diyecek olursan, orada hali hazırda aktif bir yerel mod grubu çalışıyor. Bu yüzden ProMods Anadolu ve ötesine odaklanıyor.

17 Beğeni

Bugün Çanakkale Zaferini ve köprü açılışını anmadan geçemezdim :wink:

Bu köprüyü çizmem tam 10 saatimi aldı. bu dosyayı .obj formatından alıp şu anki görünümüne kavuşturan Flintstone1973 ile ikimizin eseri oldu. Köprü için özel sokak lambaları tasarlandı. Aynı zamanda Malkara otoyolu da yeni sürümde köprü ile birlikte yer alacak

40 Beğeni

Hayran kaldım. Nefes alamadım izlerken. Müzik çok güzel olmuş. Duygulandım desem yeridir. Ellerinize, emeğinize, o koskocaman yüreğinize sağlık. Heyecanla çıkışı bekliyorum.

5 Beğeni

Bu vatan uğruna kim şehit olduysa hepsinin ruhu şad olsun
köprü efsane olmuş

6 Beğeni

Çok güzel olmuş hocam eline emeğine sağlık :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Tercihimiz belli :slight_smile:

6964d3

18 Beğeni

@Ulanalp Elektrik faturaları, köprü geçiş ücretleri ile yarışıyor! Aman dikkat :smiley:

8 Beğeni

Promods öncesinde pek sevmediğim bir yapım olsa da Türkiyede senin çalışmalarından sonra beni heyecanlandıran bir yapım olmaya başladı. Sabırsızlıkla bekliyorum eline emeğine sağlık hocam

4 Beğeni

çerkezköy deme gözünü seveyim <3 eczanem OSB’nin tam dibinde :smiley:

2 Beğeni

@ErdemAkin Bunun sebebini bilmeyi çok isterim. Eğer düzeltilebilecek bir şeyse bu konuda ekibim ile iletişime geçebilirim :slight_smile: Yakında bir video daha paylaşacağım son durumu görmeniz adına. Umarım severek kullandığınız bir harita modu olmaya başlayacağız :wink:
@egudek257 Umarım cadde üstündesindir :stuck_out_tongue: Çorlu’da Kore mahallesini ekleyen, OSB’de neler yapar? :smiley:

7 Beğeni

Önemli bir sebep değil ülkemizi temsilen hiçbir yer olmamasından dolayı ilgi alanıma girmiyordu. Ülkemiz yapılmaya başladıktan sonra merak saldım hatta Osmaniye falan olan bölümü zevkle oynadım. Başarılarının devamını diliyorum

5 Beğeni

ETS 2 ProMods haritası için :tr:Türkiye genişleme çalışmalarında 18 Mart Zaferi’ne özel olarak 1915 Çanakkale Köprüsü duyuruldu.

16 Beğeni

eline koluna sağlık bişey merak ettim sadece köprü direk otobandan tekirdağa mı bağlanacak yoksa ilave olarak eski yolda olacak mı ? gelibolu koru dağlarının falan olduğu eski yoldan bahsediyorum

2 Beğeni

Bence Tekirdağ’ın ilerisine kadar olur gerçekteki gibi, gerçekte Malkara’ya gelmeden otoyol başlıyor

3 Beğeni
2 Beğeni

@ErdemAkin Osmaniye’nin çevresini bu sürümde yeniliyorum. Türkiye büyük bir ülke, bu bölgede çalışmaya cesaret edilemiyordu. Avrupa bölgesi sayıldığı için gerçeğe uygun eklemek istiyorlardı. Aslında sorunun tüm kaynağı buydu :slight_smile:

@alfonso_12 Malkara otoyolu ile direkt Tekirdağ’a bağlanacak. Zaten bu yüzden Tekirdağ Rebuild modunu tamamen oyuna entegre edip geliştirdim.

@Canko Malkara kavşağını eklemek için iyi bir nokta vardı :wink:

8 Beğeni

Kolay gelsin öncelikle, hocam tek sen mi çalışıyorsun Türkiye üzerine yoksa 2-3 kişilik ekip mi ? Ve Doğu Anadolu tarafları yapılacak mı?

2 Beğeni